HERRAN SANOMA EUROOPALLE: TAIVAAN KANSALAISEN PUKEUTUMISKOODI - Profeetta Dr. Owuor

Suosittelen lukemaan hienon PDF-lehtiversion TÄSTÄ linkistä.

VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI TSEKEISSÄ 20.-21.4.2016   (OSA 1)  SUOMENNETTU!

 

ISÄ, JEESUKSEN Väkevässä nimessä. HERRA, olemme tulleet yhteen tänne tänään JEESUKSEN Väkevässä Nimessä, huomioimaan sinut JEHOVA. Aabrahamin JUMALA, Iisakin JUMALA, Israelin Väkevä JUMALA, että HERRA tänään kohtaisit meitä täällä. Puhu tälle kallisarvoiselle kansakunnalle, Tšekinmaalle, täällä Euroopan sydämessä, jotta tästä paikasta voisit kohdata ja puhua Euroopalle ja antaa heille HERRAN johdatuksen, jotta he voisivat tietää, kuinka ohjeistat seurakuntaa tänä päivänä, juuri nyt, jotta he voivat valmistauta pyhyydessä MESSIAAN Loisteliaaseen Tulemukseen. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä pyydän, HERRA, koskettamaan heidän sydämiään ja kohdistamaan heidän keskittymisensä tähän Sanomaan. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

Kuinka Siunattua tulla luoksenne JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Tiedän, että täällä on ihmisiä monista Euroopan maista paikalla. Täällä on ihmisiä Suomesta, Saksasta, Ruotsista, Slovakiasta; tämä on ovi Slovakialle minun vierailla myös teidän maassanne. Monia muita Euroopan kansakuntia on täällä. Pastori Banda ja seurakunta ja monet muut ihmiset, kunnioitan vaivannäköanne, että olette järjestäneet tämän Kokouksen tänne, jotta HERRA on voinut tuoda minut tänne tuomaan tämän upean Sanoman. Halleluja, Aamen. Miksi HERRA lähettää minut teidän luoksenne nyt? Täällä juuri seurakunnan jäsenet pitivät alustuksia ja he kertoivat käyneensä Keniassa ja nähneensä sen valtavan Herätyksen, historiallisen Herätyksen, joka nyt on Keniassa tänä aikana. Haluan teidän tietävän, että tämä Herätys ei kuulu ainoastaan Kenialle! Tämä Herätys leviää ympäri maailmaa juuri nyt; vieraillen kansakunnasta kansakuntaan. Olemme olleet Brasiliassa, Suomessa, Ruotsissa ja monissa Afrikan maissa. Tästä syystä olen täällä tänään puhumassa teille, sillä HERRA JEHOVA on puhunut kanssani. Ja Hän on puhunut kanssani MESSIAAN Loisteliaasta Tulemuksesta. On hyvin tärkeitä asioita, joita tulen painottamaan puheessani. HERRA on puhunut kanssani MESSIAAN Tulemuksesta. Tulet huomaamaan, kertoessani teille, mitä HERRA on sanonut, että on olemassa ohjeistus, minkä HERRA antaa seurakunnalle. Tulet huomaamaan, että tuo ohjeistus täytyy laittaa käytäntöön nyt tässä hetkessä seurakunnassa. Halleluja! Aloitan ensimmäisestä keskustelusta, siitä keskustelusta, joka synnytti Herätyksen. Kun HERRA tuli puhumaan kanssani MESSIAAN Tulemuksesta, mitä Hän sanoi? Tulen kuvailemaan Näkyä täällä, ja näyn sisältä löytyy sanoma ja ohje seurakunnalle.

 

 

KAKSI KULTAISTA LOISTELIASTA HÄÄSORMUSTA TAIVAALLA

Näky kahdesta identtisestä Hääsormuksesta taivaalla, 2006

Oli 1. marraskuuta 2006, kun ISÄ JUMALA tuli puhumaan kanssani liittyen MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen. Tässä näyssä katselin ylös taivaalle ja kun katselin ylös taivaalle, niin taivas oli täysin pimeä. Kun pimeys oli taivaalla, niin yhtäkkiä taivas avautui pimeälle taivaalle ja olin kovin hämmästynyt siitä, mitä näin. Näin sisälle taivaaseen ja näin JUMALAN Kirkkauden sisällä taivaassa. Näin, että JUMALAN Kirkkaus liikkui Pilven lailla taivaassa laajeten ja toimittaen tehtäväänsä. Kun jatkoin katselemista, olin tyrmistynyt; HERRAN Kirkkaus liikkui Taivaassa ja Taivaan sisäänkäynti oli jo avoinna. Se oli avautunut rullautuen. Näin HERRRAN Kirkkauden tulevan ulos Taivaasta sinne pimeälle taivaalle. Kun HERRAN Kirkkaus alkoi tulla pimeälle taivaalle, näin JUMALAN Voiman. Kun HERRAN Kirkkaus alkoi laskeutua alas Taivaasta, näin, että JEHOVAN Kirkkaus ajoi pois taivaalla olevan pimeyden; tehden vallankumouksen, valloittaen ja voittaen tuon taivaalla olevan pimeyden.

Taivaalla alkoi nyt olla valoa ja valo alkoi saavuttaa maapalloa. Sen jälkeen HERRA laittoi minut katselemaan sisälle taivaaseen. Näin toisen värin siellä JUMALAN loisteessa; näin jotakin kultaisen väristä. Kun katselin sitä, ymmärsin, että siitä tuli suurempi ja suurempi, isompi ja isompi, koska se oli tulossa kohti sitä sisäänkäyntiä, joka oli avoinna. Se kultainen esine saapui siihen sisäänkäynnille. Sitten ymmärsin; ne olivat kaksi kultaista hääsormusta!

Kuvailen niitä sormuksia. HERRA oli tehnyt nuo hengelliset hääsormukset, jotka Hän oli laskenut taivaalle, hyvin identtisiksi. Kun Hän asetti ne sinne sisäänkäynnille, niin hän alkoi pyöritellä niitä vastakkaisiin suuntiin. Tarkoitus oli, että voisin nähdä näiden kauniiden hääsormusten yksityiskohdat ja muotoilun. Näin noiden Taivaan Hengellisten Hääsormusten muotoilun tässä näyssä. Näin muotoilun olevan antiikkinen, vanha. Katsoessani muotoilua ymmärsin, että se ei ole tästä ajasta, vaan vanhanaikainen.

Nuo Hääsormukset, jotka Hän näytti minulle, olivat pyöreät. Jos pidät sormusta sormessasi, voit nähdä, että sormuksen ulospäin näkyvä osuus oli litteä ja siinä oli timantin kaltaista kultaa ja se loisti. HERRA pyöritteli niitä kahta Hääsormusta vastakkaisiin suuntiin. Tämä auttoi minua näkemään niiden muotoilun yksityiskohdat. Taivaan salaisuudet annetaan nyt ihmiselle. Tämän jälkeen HERRAN Ääni puhui Taivaasta sanoen - tästä päivästä alkaen kaikki auktoriteetti Taivaassa ja maan päällä on annettu JEESUKSELLE KRISTUKSELLE.

Kun kuulin tuon Äänen, se muutti kokonaan tavan, kuinka katsoin sormuksia, koska Hän sanoi: "Kaikki auktoriteetti Taivaassa ja maan päällä on annettu JEESUKSELLE KRISTUKSELLE". Kun katsoin sormuksia, sen jälkeen kun HERRAN Ääni oli puhunut, ymmärsin, että nämä upeat Hääsormukset kuvaavat itseasiassa KRISTUKSEN Auktoriteettia. Halleluja! Aloin ymmärtää, että tämä kuvaa MESSIAAN auktoriteettia ja tulen selittämään lyhyen ajan kuluttua, miksi sanon näin. Hiljaisuus täytti nyt taivaan ja Hän vieläkin kieritteli hitaasti sormuksia vastakkaisiin suuntiin. HERRA siis antoi minun tietää, että nämä kaksi sormusta olivat identtiset, kuin kaksoset, aivan kuten peilikuvat toisilleen. Sellaista identtisyyden astetta ei voisi saavuttaa tässä elämässä.

Tämän jälkeen Ääni puhui toisen kerran ja sanoi: "Katso ja näe, kuka istuu valkoisella hevosella"! Muistan, kun katsoin sisäänkäynnille, niin hieman sen yläpuolella, sisällä Taivaassa, lähellä Hääsormuksia, näin kaikista upeimman, loisteliaimman, mahtavimman Valkoisen Taivaan Hevosen. Tämä on hyvin tärkeää, seuratkaa mukana. Tämä Sanoma synnytti tämän Herätyksen, jonka näette kuvassa. Tiedän, että HERRA puhuu nyt maailmanlaajuisesti tästä Jälkimmäisestä Kirkkaudesta.

 

ISÄ JUMALA ITSE laskeutui alas Hänen Kirkkauden Pilvessään, Herätyskokous Kisumu, Kenia 1.1.2013

Ennen kuin puhun tästä Pilvestä, joka on tullut seurakuntaan, sallikaa minun ensin kertoa ja pohjustaa eräänlaisella alustuksella, kuinka nämä tapahtumat alkoivat. Rammat kävelevät, sokeat näkevät, monien sokeiden silmät ovat avautuneet, kuurot kuulevat, mykät puhuvat ja kaikkea tällaista tapahtuu. Mutta kerron, miten tämä kaikki alkoi. Tänään luomme siis perustan, mistä Herätys voi alkaa. Halleluja!

Ääni puhui ja sanoi - "Katso ja näe, kuka istuu valkoisella hevosella". Muistan kun katsoin ylös, hieman Hääsormusten yläpuolella näin kaikista upeimman, loisteliaimman ja mahtavimman valkoisen hevosen. Valkoinen Hevonen Taivaassa ei ole sellainen samanlainen hevonen kuin, mitä näet maailmassa. Se ei ole sellainen hevonen, minkälaisia maassa olevat hevoset ovat. Se on valtavan suuri hevonen. Muistan katsellessani hevosta, kuinka sen koko sai minut pelkäämään, koska hevonen oli niin suuri. Se on puhtaan valkoinen ja valtavan suuri. Kun katsoin tätä Hevosta, niin kuin HERRA oli käskenyt minun tehdä, en ensin ymmärtänyt Sanomaa, ennen kuin vasta sitten, kun näin Hevosen käyttäytymisen. Kun katsoin sen käyttäytymistä, näin tuon valkoisen hevosen Taivaassa nostelevan etujalkojaan ja se hirnui. Tuo hevonen heilutti häntäänsä ilmassa edestakaisin ja hirnui sekä nosteli kiivaasti etujalkojaan. Itseasiassa yhdessä kohtaa se lähti juoksemaan ympäri Taivasta edestakaisin.

Sitten ymmärsin sen Sanoman, mikä minun tulisi tuoda seurakunnalle ja Euroopalle. Kun HERRA laittoi minut näkemään tuon hevosen, Hän sai minut panikoimaan - katso, valkoinen hevonen Taivaassa tullaan aivan kohta päästämään irti! Minä hetkenä hyvänsä se tullaan vapauttamaan. Halleluja! Nyt ymmärsin sen Sanoman, mikä minun tulisi tuoda. Ääni sanoi - "Katso ja näe kuka istuu valkoisella hevosella"! Kun se juoksi edestakaisin, näin sen peittyvän HERRAN Kirkkaudella; näin HERRAN Kirkkauden. Halleluja! Sitten heräsin. Tästä kohdasta haluan aloittaa tämän keskustelun ISÄ JUMALAN ja Kristuksen seurakunnan välillä.

Kun HERRA JEHOVA näytti minulle Taivaan kultaiset Hääsormukset ja valkoisen upean Taivaan Hevosen, mikä on Sanoma Euroopalle? Olen ollut joka puolella maailmaa välittäen tätä Sanomaa eteenpäin ja olen nähnyt seurakunnan tilan maailmanlaajuisesti; aina Uudesta-Seelannista ylös Suomeen saakka, Etelä-Koreasta Kanadaan saakka ja Brasiliaan, Chileen ja niin edelleen. Olen nähnyt seurakunnan tilan tänä päivänä. Ja nähdessäni seurakunnan tilan, olen ymmärtänyt, että tämän Sanoman painoarvo ja tarkoitus on tuoda ennallistaminen seurakuntaan. Halleluja!

 

Joka kerta kun HERRA puhuu, on tärkeää ymmärtää Raamattua, sekä Uutta-Testamenttia että Vanhaa-Testamenttia. Joka kerta, kun HERRA Puhuu, sinun on löydettävä se asia Raamatusta. Joka kerta, kun voit todeta HERRAN Puhuvan Raamatusta, huomaat, että tästä HERRAN kanssa käydystä keskustelusta on aina löydettävissä yksi yhteinen mittapuu. Tämä yhteinen nimittäjä on se, että aina kun HERRA Puhuu, Hän keskittyy Pyhyyteen ihmisen elämässä, JUMALAN Vanhurskauteen seurakunnan elämässä. Joka kerta kun HERRA Puhuu, niin kuulet Hänen aina johdattavan kansansa pyhyyteen ja vanhurskauteen. Jopa Israelin kanssa käyty keskustelu aina keskittyi pyhyyteen: "olkaa pyhät, sillä Minä olen pyhä!" Halleluja.

Mikä on siis sanoma seurakunnalle liittyen tähän näkyyn kultaisista upeista hääsormuksista ja valkoisesta upeasta hevosesta? Raamattu lupaa, että MESSIAS joka nousi ylös taivaaseen, tulisi myös takaisin! Raamattu lupaa, että MESSIAS tulisi takaisin. Kun JEESUS oli saanut päätökseen työnsä Ristillä, Hän tuli takaisin, Hän nousi ylös haudasta ja Hän vei opetuslapset Öljymäelle. Kun he kipusivat sinne läntiseltä puolelta, Jerusalemin Itäisen portin etupuolelta, he nousivat mäen päälle ja hieman alas itäiselle puolelle, silloin seisoi Jeesus siellä ylhäällä ja Hänen kätensä olivat naulan lävistämät. Kun Hän seisoi siellä, Hän nosti kätensä, naulan lävistämät kätensä, siunatakseen heitä. Kun Hän siunasi heitä, Pilvi tuli ja peitti Hänet ja otti Hänet mukaansa sisälle Taivaaseen.

Kun tämä tapahtui, opetuslapset olivat hämmästyneitä, tyrmistyneitä, hämillään ja peloissaan, koska Hänet otettiin heidän silmiensä edessä. Juuri tällöin kaksi 'Lähettilästä' ilmestyivät ja he seisoivat siellä ja kysyivät heiltä; "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle niin peloissanne, niin hämillään? Ettekö tiedä, että tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän"? Raamattu lupaa, että JEESUS tulisi takaisin. Halleluja! Luetaan lupaus Raamatusta siitä, että MESSIAS tulee takaisin.

10 Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa; 11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän." (Apt. 1:10-11).

Raamattu lupaa, että JEESUS MESSIAS tulisi takaisin. Halleluja! Tästä syystä olen täällä. Tästä syystä HERRA on puhunut kanssani tästä keskustelusta ja vierailusta. Hän sanoo, että Raamattu lupaa, että MESSIAS, joka nousi ylös taivaaseen, tulisi eräänä päivänä takaisin!

Kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa. (Kol. 3:4)

Luetaan vielä Joh.14:1-4. Hän sanoo:

"Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa? Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen. Ja mihin minä menen - tien sinne te tiedätte." (Joh. 14:1-4)

Hän sanoo, että te tiedätte tien sinne, minne minä olen menossa. Halleluja! Nämä Sananpaikat lupaavat, että MESSIAS tulisi takaisin. Ja kun Hän tulee takaisin, niin Hän, niin kuin Hän Johanneksen 14. luvussa sanoo, ottaa teidät mukaansa ja sinäkin voisit olla siellä, missä Hän on.

Heprealaiskirje 9:28 lupaa myös MESSIAAN tulon. Raamattu siis lupaa MESSIAAN tulemuksen. Kuitenkin, kun sinä ja minä katsomme Raamatusta, niin näemme kaksi paluuta. Kummasta niistä minä puhun? Näet yhden, joka on Ilmestyskirjassa 16:15.

Katso, minä tulen niin kuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - (Ilm. 16:15)

Hän sanoo 'kuin varas'. Se tarkoittaa, että silloin, kun ihmiset eivät tiedä eivätkä näe, aivan niin kuin varas tulee ja yllättää teidät. Ja Hän sanoo, että siunattu hän, joka pysyy valveilla ja pitää vaatteistaan huolta, ettei hän joutuisi häpeään. Halleluja!

Mutta kuuntelehan, kun luen siitä toisesta takaisin tulosta; luemme siitä Ilm. 1:7, ja tämän kohdan perusteella alatte ymmärtää, mistä puhun, kun avaan sitä teille enemmän. Ilmestyskirja 1:7. Hän sanoo:

Katso, hän tulee pilvissä, ja kaikki silmät saavat nähdä hänet, niidenkin, jotka hänet lävistivät, ja kaikki maan sukukunnat vaikeroitsevat hänen tullessansa. Totisesti, amen. (Ilm 1:7)

Olen sanonut, että Raamattu lupaa, että MESSIAS tulisi takaisin ja olemme nyt lukeneet näistä kahdesta tulosta. Näet, että siinä ensimmäisessä Sananpaikassa, jonka luimme, Hän tulee kuin varas, yllätys! Siinä toisessa, jonka luimme sen jälkeen, Hän sanoo, että kun Hän tulee, niin kaikki silmät saavat Hänet nähdä, jopa he, jotka lävistivät Hänet, tarkoittaen jopa JUMALAN viholliset. Aivan kaikki, jopa JUMALAN viholliset.

Kumpaa MESSIAAN Tulemusta olen tullut julistamaan teille? Olen tullut julistamaan MESSIAAN Tulemusta keskiyön hetkellä, kuin varas. Halleluja! En tiedä, millä nimellä te kutsutte sitä? Jotkut kutsuvat sitä KRISTUKSEN Paluuksi. Toiset kutsuvat sitä MESSIAAN Tuloksi. Jotkut kutsuvat sitä HERRAN Päiväksi ja toiset taas seurakunnan ylöstempaukseksi. Mutta haluan kertoa teille, miten Raamattu kutsuu sitä! Raamattu kutsuu sitä: JUMALAN Karitsan Hääpäiväksi.

 

 

JOKA KERTA KUN HERRA PUHUU

Joka kerta, kun HERRA Puhuu, sinun ja minun tulisi linjata se samalle viivalle yhteen JUMALAN Sanan kanssa. Tämä on voimallista, kun tiedämme, missä tilassa tämän päivän seurakunta on maailmanlaajuisesti. Seurakunnassa on hyvin paljon eksytystä ja luopumusta. Milloin tahansa HERRA puhuu, meidän on löydettävä Sanat Raamatusta, ja silloin Sanoma on voimallinen. Aamen! Sanoma täytyy linjata yhteen Sanan kanssa! Joka kerta, kun joku tulee luoksesi ja sanoo: "Jumala on puhunut", niin jos Pastorit ja seurakunta olisivat nähneet hieman vaivaa ja todistaneet tämän aina Raamatun Sanalla, niin kukaan ei voisi ikinä enää valehdella seurakunnalle! Halleluja!

Tämän vuoksi tulen seurakuntiinne. Tulen luutun kanssa puhdistamaan ja siivoamaan seurakuntaa. Mutta tässä seurakunnan puhdistamisessa Hän sanoo, että joka kerta kun HERRA Puhuu, sinun täytyy mennä Raamattuun ja löytää se Raamatusta! Jos löydät sen Raamatusta, niin sieltä löytyy myös se sanoma ja ohjeistus. Halleluja. Mennään siis pian Raamattuun ja katsotaan, mitä Raamattu sanoo näistä kahdesta kultaisesta Hääsormuksesta sekä Valkoisesta hevosesta.

Kuinka kaunis päivä. Olen niin siunattu saadessani tulla luoksenne. Keniassa näette miljoonia ihmisiä yhdessä kokouksessa. Se on aivan uskomatonta; meidän täytyy hankkia 92 eekkerin kokoisia kenttiä kokouksille! Herätys, jonka tämä Sanoma tuo, on historiallinen! Keniassa näette Herätyksen räjähtäneen, ja jotkut täällä olette myös olleet siellä ja nähneet sen omin silmin. Kun Kokous tulee, niin kadut ja tiet ovat täynnä ihmisiä ja ihmismassat sulkevat valtatiet. Kuitenkin, kun tulen teidän luoksenne tänne ja näen teidät täällä, niin tämä on suurempaa kuin nuo miljoonat! Koska nuo miljoonat ovat jo kuulleet tämän, tämä on jo tuttua heille ja he valmistautuvat paraikaa. Kristityt elävät pyhää elämää. Mutta nyt, teille tämä on uutta. Joten HERRA tekee voittoja, voittoja, voittoja! Halleluja. Tästä syystä tämä on teille täällä tärkeää. Koska nuo miljoonat ovat jo kuulleet. Olen laittanut tämän Sanomani televisioon ja radioon, joten he ovat kuulleet. Mutta teille tämä on nyt uutta ja uusi alku. Voitte ottaa tämän Sanoman ja ymmärtää, mitä HERRA Sanoo tässä hetkessä ja teistä tulee myös kansakunta, joka valmistautuu MESSIAAN tuloon. Halleluja.

 

 

HÄÄVAATE VALKOISTA HOHTAVAN PUHDASTA PELLAVAA

Vanhurskauden vaate, johon KRISTUKSEN seurakunnan tulisi olla puettuna tänä ajankohtana.

Ilmestyskirja 19:6-9. Hän sanoo:

6 Ja minä kuulin ikäänkuin kansan paljouden äänen ja ikäänkuin paljojen vetten pauhinan ja ikäänkuin suuren ukkosenjylinän sanovan: "Halleluja! Sillä Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut hallituksen.

Halleluja! Jakeessa kuusi Hän kuvailee sitä näkemäänsä ja kuulemaansa historiallista juhlintaa ja riemuitsemista.

7 Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet, ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.

Jakeessa seitsemän Hän alkaa puhua syystä, Jumalan Valtakunnan juhlinnan syystä. Hän sanoo, että on historiallinen juhlinta Jumalan Valtakunnassa. Hän sanoo, että syy, miksi he juhlivat on, että on olemassa päivä, jonka JUMALA on erottanut erilleen muista päivistä. Hän sanoo; iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme Hänelle kunnia, koska tämä päivä on vihdoin saapunut! Tämä tarkoittaa, että he ovat odottaneet hyvin kauan tuon päivän saapumista, ja vihdoin tämä päivä on saapunut. Hän sanoo, että kun tämä päivä saapuu, niin he juhlivat, koska ovat odottaneet sitä jo liian kauan.

Katsokaa pääsyytä juhlinnalle: kun tuo päivä vihdoin saapuu ja Taivas katsoo seurakuntaa, Kristuksen morsianta, niin he näkevät, että hän on valmis! Tämän vuoksi olen tullut luoksenne, koska tämä on tärkeää. Hän sanoo, että on olemassa erityinen päivä, jonka ISÄ JUMALA on erottanut muista päivistä. Hän sanoo, että kun tämä päivä saapuu, tulee räjähtämään historiallinen juhlinta. Hän sanoo, että suuren juhlinnan syy Taivaassa on se, että kun tämä odotettu päivä vihdoin saapuu ja he katsovat Kristuksen seurakuntaa eli Kristuksen morsianta, niin he näkevät hänet valmiina. Kuinka Taivas tietää, että seurakunta on valmis?

8 Ja hänen annettiin pukeutua liinavaatteeseen, hohtavaan ja puhtaaseen: se liina on pyhien vanhurskautus. 9 " Ja hän sanoi minulle: "Kirjoita: Autuaat ne, jotka ovat kutsutut Karitsan hääaterialle!" Vielä hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat totiset Jumalan sanat". (Ilm. 19:6-9)

Hän sanoo, kun tämä päivä saapuu ja Taivaan JUMALA, Taivas katsoo seurakuntaa ja löytää seurakunnan valmiina, niin tulee olemaan historiallinen juhlinta, jollaista ei ole koskaan ennen vielä ollut. Me tiedämme, että MESSIAS meni ristille ja hän kärsi kidutusta. MESSIAS kärsi aivan liikaa. Kun kuuntelet, kuinka HERRA kuvailee tuota päivää, niin todellinen suurin syy juhlinnalle on se, kun he katsovat seurakuntaa ja huomaavat, että seurakunta on valmiina. Mutta kuinka he tietävät, että seurakunta on valmiina? Hän sanoo: kun Taivas katsoo seurakuntaa tuona päivänä ja löytää sen pukeutuneena hienoimpaan pellavaan, loistavaan ja puhtaaseen. Silloin he juhlivat, sillä nyt morsian on valmiina.

 

Miljoonaherätys 2015 Eldoret, Kenia.

Etenen askel askeleelta, koska tämä on niin voimallista. Tämä Sanoma, toi mukanaan tämän Herätyksen. Se on niin suurta! Hän sanoo, että kun Taivas näkee seurakunnan pukeutuneen Vaatteeseen, niin sitten tulee olemaan pysäyttämätön juhlinta. Tätä vaatetta kutsutaan puhtaaksi ja hohtavaksi pellavaksi, Halleluja! Kuunnelkaa tarkkaan: Hän sanoo, että tämä vaate on itseasiassa seurakunnan vanhurskaus. Ymmärrättekö nyt, miksi olen tullut? Olen ollut joka puolella maailmaa ja vienyt tätä Sanomaa koko maailmaan. Olen nähnyt seurakunnan tilan maailmanlaajuisesti.

Mitä minä olen nähnyt seurakunnassa? Olen nähnyt, että heidän palvonnassaan on yksi asia, joka puuttuu seurakunnalta, ja sitä kutsutaan Vanhurskaus, Pyhyys! Tämä seurakunnalta puuttuu. Kuinka kaunis päivä, että HERRA lopulta lähettää jonkun, joka sanoo, että "Hei! Lopetetaan jo tällainen ja palataan takaisin vanhurskauteen. Lopetetaan ja palataan pyhyyteen!" Kuinka väkevä päivä! Juuri vanhurskaus puuttuu koko maailmasta nyt.

Hän on lähettänyt minut kertomaan teille, kallisarvoisat rakkaat ihmiset, tänne Tšekkeihin, joka sijaitsee Euroopan sydämessä, ja puhumaan monille Euroopan kansakunnille täältä käsin. Hän sanoo, että tässä näyssä on ohjeistus. Hän sanoo; hienointa pellavaa, hohtavaa ja puhdasta. Hän sanoo, että Hän on lähettänyt minut kertomaan teille, että tiedän teidän rakastavan JEESUSTA. Tiedän, että teidän maallanne on kristillinen historia ja olette rakastaneet JEESUSTA.

Hän sanoo kuitenkin, että tämä JEESUS on tulossa, jota rakastatte niin paljon ja kun Hän tulee, niin on olemassa tietty tapa, miten tulee valmistautua. Tästä syystä olen täällä, jotta voitte valmistautua. KUNINGAS on tulossa! Kuulette, että on vaate, johon seurakunnan tulee pukeutua. HERRA on lähettänyt minut teille ohjeistuksen kanssa ja tämä ohjeistus koskee vaatetta. Näette JUMALAN standardin Heprealaiskirjeessä 12:14:

14 Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa; (Hepr. 12:14)

Hän sanoo tässä, tehkää kaikkenne, että eläisitte rauhassa kaikkien kanssa ja olisitte pyhät, sillä ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA. Tämä on niin voimallista, koska Taivaan JUMALA Itse antaa nyt ohjeen seurakunnalle. Hän sanoo seurakunnalle: tiedän teidän rakastavan JEESUSTA, käytte seurakunnassa ja ylistätte sekä olette syntyneet kristilliseen perheeseen. Hän sanoo, että mikään näistä ei tule kuitenkaan pelastamaan sinua tuona päivänä! Hän sanoo, että kun tuo päivä saapuu, niin on olemassa standardi. Tätä standardia ei ole asettanut Euroopan Unioni (EU) tai Yhdistyneet Kansakunnat (YK) tai Maailmanpankki tai Euroopan johtajat ja auktoriteetit!

Mutta tuon päivän standardi on itsensä JUMALAN asettama! Tämä tarkoittaa, että meidän täytyy täyttää tuo standardi. Meidän täytyy noudattaa tuota standardia. Tästä syystä olen tullut. Raamatussa puhutaan seurakunnan herättämisestä. Nyt kun olen sanonut tämän, niin haluan edetä teidän kanssanne, jotta tulisitte tuntemaan tämän vaatteen ja tietäisitte, kuinka valmistautua. Jesaja 53 ja Psalmi 22; näette, kuinka HERRA kamppaili ja kärsi ristillä valmistaakseen tämän vaatteen. Näette sen hinnan, jonka KRISTUS maksoi antaakseen teille tämän vaatteen ilmaiseksi. Näette sen hinnan. Tämä vaate annetaan seurakunnalle sinä päivänä, kun se vastaanottaa JEESUKSEN.

Kysymys kuuluu: onko seurakunta pitänyt tämän vaatteen puhtaana ja hohtavana? Hän sanoo hienoa pellavaa, puhdasta ja hohtavaa; näin Raamattu kuvailee vaatetta. Jos sinä ja minä seisomme tässä ja jos joku on pukeutunut tähän vaatteeseen, niin meidän kaikkien tulisi pystyä näkemään vaate aivan selvästi! Tämä tarkoittaa, että tähän vaatteeseen pukeutuminen on ilmiselvää, se on nähtävissä. Toisin sanoen, vaate ei ole piilossa, et voi piilotella sitä. Tarkoittaa, että jos joku on pukeutunut tähän "MESSIAAN tulemuksen vaatteeseen", kaikki Euroopassa voivat nähdä, että Vau! Tuo henkilö on pukeutunut siihen loistavaan vaatteeseen! Tarkoittaen, että se ei ole salainen. Tällä tavalla seurakunta evankelioi nyt JEESUKSESTA.

Nyt kuvailen tätä vaatetta; Hän sanoo, että tuo vaate on seurakunnan vanhurskaus, pyhyytesi tässä hetkessä. Juuri nyt, kun maailma on erittäin jumalaton ja paha, Hän sanoo, että te, jotka valmistaudutte MESSIAAN tuloon, juuri tässä teidän pyhyytenne on korkeimmillaan. Halleluja! Olen iloinen tulostani Eurooppaan. Tämä on suuri siunaus minun elämälleni. Lukekaa kanssani Roomalaiskirje 5:15-17.

15 Mutta armolahjan laita ei ole sama kuin lankeemuksen; sillä joskin yhden lankeemuksesta monet ovat kuolleet, niin paljoa enemmän on Jumalan armo ja lahja yhden ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, armon kautta ylenpalttisesti tullut monien osaksi. 16 Eikä lahjan laita ole, niin kuin on sen, mikä tuli yhden synnintekijän kautta; sillä tuomio tuli yhdestä ihmisestä kadotukseksi, mutta armolahja tulee monesta rikkomuksesta vanhurskauttamiseksi. 17 Ja jos yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta, niin paljoa enemmän ne, jotka saavat armon ja vanhurskauden lahjan runsauden, tulevat elämässä hallitsemaan yhden, Jeesuksen Kristuksen, kautta. (Room 5:15-17)

Halleluja. Hän kertoo seurakunnalle, että Golgatan ristillä JEESUS KRISTUS lunasti meille tuon vaatteen. Hän sanoo, että tuo vaate on taivaallista alkuperää ja että tuo vaate tuli JUMALALTA. Se on vanhurskauden vaate. Hän sanoo, että se vanhurskaus, johon seurakunnan tulisi pukeutua nyt, on Taivaallista ja se tulee JUMALALTA. Hän sanoo, että JUMALA asetti standardin. Et voi sanoa minulle, että teillä tässä kansakunnassanne on teidän oma standardinne. On olemassa pyhyys, josta JUMALA on puhunut kanssani ja tämä pyhyys tulee myös löytyä kaikista kansakunnista. JUMALA on kertonut minulle, että naisten tulisi lopettaa pukeutuminen lyhyisiin minihameisiin, jotka paljastavat heidän alastomuutensa seurakunnassa. Tämä synti täytyy poistaa seurakunnasta. Hän sanoo, että tänä päivänä saarnataan postmodernia evankeliumia ja tämä täytyy poistaa HERRAN huoneesta! Tämä evankeliumi, joka hyväksyy homoseksuaalit pastoreiksi, täytyy poistaa! Tällainen täytyy poistaa palvonnasta. Tämä on standardi, joka pysyy, sillä vanhurskaus on tullut JUMALALTA, emmekä me ole sitä itse asettaneet.

Miksi meidän täytyy olla kuuliaisia JUMALAN standardille? Hän sanoo, että hengellisessä todellisuudessa, vain juuri tämä Taivaasta saatu vanhurskaus, teki meistä seurakunnan. Me, jotka olemme kuolevaisia ihmisiä, emme voi ostaa mitään Taivaasta. Hän sanoo, että tämä vanhurskaus on JUMALALTA ja tämä vanhurskaus on oikeuttanut ja pätevöittänyt seurakunnan. Ei se ole meidän. Me emme ole ansainneet yhtään mitään. Hän sanoo, että vanhurskaus perustuu JEESUKSEN kuolemaan ristillä meidän tähtemme sekä ylösnousemukseen. Meidät on nyt lunastettu. Jos meidät on oikeutettu JUMALAN edessä ja lunastettu, niin tämä vanhurskaus on Taivaallista alkuperää ja näin ollen myös tämä vanhurskaus on pyhittänyt seurakunnan.

Tämä on siis yksi JUMALAN vaatteen ominaisuuspiirteistä. Tämä on yksi tapa valmistautua. Kun valmistaudut, niin et voi olla riippuvainen yhdestäkään ihmisestä. Nojaudu vain ja ainoastaan JUMALAAN! Voit lukea myöhemmin Matteuksen evankeliumin luvun 25. Sieltä näet, että jokaisen ihmisen tulee valmistautua itse. Et voi valmistautua vain kansakuntana ja joukkona. Voit aloittaa valmistautumaan yksin, sitten toinen alkaa valmistautua ja lopulta koko kansakunta, ja sitä kutsutaan Herätykseksi! Jokainen henkilö tulee seisomaan yksin HERRAN edessä. Olen sanonut, että tämä vaate on saatu armosta. Haluan lukea jotakin muuta koskien tätä vaatetta.

4 Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. 5 Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. (Ilm 3:4-5)

Ymmärrät sen Sanoman painoarvon, mitä HERRA on lähettänyt minut julistamaan teille. Alat ymmärtää, että tämä vaate voidaan menettää; voit siis menettää sen. Tämä on tragedia Euroopan seurakunnassa. Hän sanoo; sinulla voi olla se vaate, mutta jos likaat sen, voit silloin menettää sen. Luetaan Sakarja 3:3-5.

3 Ja Joosua oli puettu saastaisiin vaatteisiin, ja hän seisoi enkelin edessä. 4 Niin tämä lausui ja sanoi näin niille, jotka seisoivat hänen edessänsä: "Riisukaa pois saastaiset vaatteet hänen yltänsä". Ja hän sanoi hänelle: "Katso, minä olen ottanut sinulta pois pahat tekosi, ja minä puetan sinut juhlavaatteisiin". 5 Minä sanoin: "Pantakoon puhdas käärelakki hänen päähänsä". Niin he panivat puhtaan käärelakin hänen päähänsä ja pukivat hänet vaatteisiin. Ja Herran enkeli seisoi siinä. (Sak 3:3-5)

Tämä on voimallista. Tämä on hetki valmistautua. Halleluja! Sinulla voi olla tuo vaate, mutta ole varovainen, koska voit myös menettää sen! Joosua kuvastaa tässä Israelia, Jerusalemia tai JUMALAN valittuja tai JUMALAN omaisuuskansaa. Tässä puhutaan pappisvaatteesta, käärelakista ja tämän turbaanin sisällä oli kirjoitus "HERRALLE pyhitetty". Turbaani symboloi papistoa. Joosua menetti vaatteensa synnin tähden. Kun hän seisoi siellä, niin hänen vaatteensa oli likainen ja siksi paholainen pääsi syyttämään häntä. Kun luet lisää, niin huomaat, että saatana seisoi Joosuan edessä syyttämässä häntä. Sitten näet, kuinka HERRA nuhtelee saatanaa.

Hän sanoo, että Sardeessa oli muutama harva ihminen, joka ei ollut liannut vaatettaan eli he eivät olleet tehneet kompromissia vaelluksessaan. He olivat pitäneet huolta vaatteestaan; puhtaana, hohtavana, hienoimpana pellavana. He vaelsivat MESSIAAN kanssa! Tällä vaatteella on siis voimaa ja kapasiteettia, jotta voit vaeltaa HERRAN kanssa tuona päivänä. Hän sanoo, että he jotka eivät likaa vaatteitaan, he tulevat olemaan selviytyjiä, voittajia.

Tämä vaate, jonka JEESUS antoi sinulle, jota olemme tulleet valmistamaan tänään; se antaa meille kapasiteettia ja voimaa voittaa tämän maailman synti! Tämä on voimallista. Seurakunta Euroopassa tietäköön, missä on heidän voimansa! Annetaan seurakunnan tietää, kuinka he voivat voittaa homoseksualismin. Annetaan seurakunnan tietää, kuinka he voivat voittaa moraalittomuuden! Annetaan seurakunnan tietää, kuinka he voivat voittaa luopumuksen!

Hän sanoo, että kun JEESUS saattoi päätökseen palvelustyönsä tässä maailmassa, Hän sanoi seurakunnalle, että "Minä olen voittanut". JEESUS voitti tämän maailman synnin. Nyt Hän kertoo meille, että te jotka huolehditte vaatteestanne ja pidätte sen puhtaana ja hohtavana hienona pellavana, niin silloin myös te tulette olemaan voittajia, aivan kuten ne harvat Sardeessa. Vanhurskaus, vanhurskaus! Kun pukeudut siihen vaatteeseen tänään, niin tulet voittamaan tämän maailman synnin. Kuinka väkevä vaate!

Haluan esitellä teille Kirjan, jotta voitte nähdä vanhurskauden voiman, tämän vaatteen voiman, mitä se voi tehdä teille alkaen tästä päivästä. Emme tule menemään enää takaisin syntiin, koska nyt me ymmärrämme vanhurskauden painoarvon. Ihmiset ympäri maailmaa seuraavat tätä suorana lähetyksenä juuri nyt netin kautta. He ymmärtävät, että HERRA on tässä hetkessä poistamassa seurakuntaa synnistä ja palauttamassa sitä takaisin vanhurskauteen. Toisin sanoen, HERRA on auttamassa Euroopan heikkoa seurakuntaa, jolla ei ole voimaa. Hän on antamassa seurakunnalle takaisin sille kuuluvan voiman! Hän sanoo, että tämä voima on vanhurskaus ja pyhyys. Hän sanoo, että kuka tahansa vaeltaa vanhurskaudessa, niin heillä on voima voittaa. Se vanhurskaus on HERRAN Vaatteessa. Tämä on väkevää. Annahan kun puhun nyt Kirjasta.

5 Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä. (Ilm 3:5)

Kuka tahansa pitää puhtaana sen vaatteen, jonka vastaanotimme Golgatalla, ja jos joku on siihen pukeutunut, se on aivan ilmiselvää ja voit nähdä sen. Hän sanoo, että kun pukeudut siihen, niin se kuvastaa vanhurskautta! JEESUS itse sanoo heille, jotka ovat pitäneet vaatteensa puhtaana ilman syntiä, että en tule ikinä, en koskaan pyyhkimään heidän nimiään pois Elämän Kirjasta. Aamen, Halleluja. Vanhurskauden voima! JUMALA herättelee seurakuntaa kertoen heille, missä heidän voimansa oikeasti piilee. Hän sanoo, että heidän voimansa on pyhyydessä. Eikö tämä olekin ihmeellistä? Kun näet niin paljon abortteja seurakunnassa, homoseksualismia Euroopan seurakunnassa. Ajattelet, että seurakunta on nujerrettu, voitettueikä sillä ole voimaa. Sitten HERRA tulee ja sanoo EI! Teille annettiin voima Golgatalla! Ja tämä voima ei ole poliittista voimaa. Se ei ole taloudellista voimaa. Se ei ole filosofista voimaa. Se ei ole psykologista voimaa. Tämä voima on vanhurskaus! Hän sanoo, menkää takaisin, menkää takaisin, palatkaa takaisin vanhurskauteen! Siinä on teidän vanhurskautenne. Siinä teidän voimanne on. Tässä on teidän ikuisuutenne.

Kuunnelkaa, mitä HERRA Sanoo; Hän sanoo, että seurakunnalla on toivoa. Hän sanoo, että seurakunnan tulisi olla Euroopan valo, maailman valkeus. Hän sanoo, että kun on liikaa syöpää, aidsia, huumeriippuvuutta, moraalittomuutta, abortteja, korruptiota, filosofiaa, psykologiaa, modernismia, postmodernismia, vain seurakunnalla on tarpeeksi voimaa vapauttaa maailma! Voima, joka vapauttaa kansakunnan, on vanhurskaus. Olemme oppineet jotakin. Olemme oppineet, että tämä vaate, josta JUMALA on näyttänyt minulle näyn ja lähettänyt minut teidän luoksenne; tämä vaate on itseasiassa seurakunnan voima. HERRA sanoo tässä, että kuka tahansa vaeltaa vanhurskaudessa, siinä vaatteessa, jota ei ole liattu synnissä; puhtaassa vaatteessa, hänen nimeään HERRA ei tule pyyhkimän pois Elämän Kirjasta.

 

 

KARITSAN ELÄMÄN KIRJA

Haluan mennä syvemmälle tässä, jotta voit ymmärtää tätä Näkyä enemmän. Jos sinun vaatteesi on puhdas, Hän ei tule pyyhkimään nimeäsi pois Kirjasta. Jos sinun vaatteesi taas on täynnä syntiä, Hän tulee pyyhkimään nimesi pois Kirjasta. Haluan, että tarkastelemme, mitä seurauksia on, kun seurakunta on hylännyt pyhyyden. Toisin sanoen, mikä tämä Kirja oikein on? Tämä JUMALAN Karitsan Elämän Kirja on rekisteri. Jos muutat esimerkiksi Tšekkeihin ja haluat toimia siellä lääkärinä, tässä maassa on rekisteri, josta löytyy kaikki lääkärit ja heidän pätevyytensä. Jos tulet tänne toisesta maasta, niin on olemassa organisaatio, joka valvoo ammattipätevyyttäsi. Jos pääset läpi heidän testeistään, he laittavat sinun nimesi rekisteriin. Voit tarkistaa rekisteristä jokaisen lääkärin nimen, joka harjoittaa lääketiedettä tässä maassa. Entäpä lakimiehet? Ennen kuin harjoitat lakia Tšekeissä advokaattina korkeassa oikeudessa, on olemassa rekisteri, josta sinun nimesi tulee löytyä. Se rekisteri on kaikille lakia harjoittaville Tšekinmaassa. Se rekisteri on tälle lailliselle yhteisölle, ja löydät sieltä heidän nimensä.

HERRA Sanoo, että myös Hänellä on Kirja! Hänelläkin on Kirja ja tämä Kirja on rekisteri. Kirjan sisällä on rekisteri kaikista Taivaan kansalaisista. Ymmärsitkö tämän vaatteen voiman? Alan nyt puhua, mikä on sen seuraus, kun seurakunta on heittänyt ulos vanhurskauden. Hän sanoi, että he, jotka hylkäävät vanhurskauden ja jotka eivät pidä vaatteitaan puhtaana, heidän nimensä hän tulee pyyhkimään pois. Miksi nimesi pyyhittäisiin pois Taivaan kansalaisten rekisteristä? Tulet näin ymmärtämään tämän vaatteen painoarvon, mistä olen tullut julistamaan. Aion tarkastella sitä, että entäpä, jos et valmistaudu? Jos hylkäät pyhyyden, aivan kuten seurakunta on tehnyt nyt Euroopassa? Jos hylkäät pyhyyden, mitä sinulle tulee tapahtumaan? Haluan tarkastella nimen pois pyyhkimistä. Olen sanonut, että tämä Kirja on lista, rekisteri kaikista Taivaan kansalaisista. Lue kanssani nyt se ensimmäinen seuraus, kun sinun nimesi on poistettu. Halleluja, kuinka väkevä päivä! Koko maailma kuuntelee tätä suorana lähetyksenä juuri nyt Brasiliassa ja Afrikassa ja joka puolella. Puhun tästä ensimmäistä kertaa Tšekeissä koko maailmalle. Tämä on hyvin voimallista. Lukekaa kanssani Ilmestyskirja 13:8.

8 Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. (Ilm 13:8)

Ihmiset täällä rakastavat JEESUSTA. Tämä kansakunta on ollut jo alun perin kristitty maa. Rakastatte JEESUSTA. Hän kuitenkin sanoo, että se ei riitä, että vain rakastatte JEESUSTA, jos ette pidä yllänne puhdasta vaatetta tuona päivänä, kun HERRA tulee seurakuntaansa varten. Jos sinä vältät vaatteesi tahraamista synnillä, silloin Hän ottaa sinut Taivaaseen, koska rakastat JEESUSTA. Jos sinä et taas tarkasti vältä laittamasta syntiä pelastuksesi vanhurskauden vaatteeseen eli jos et pidä syntiä poissa pelastuksestasi, Hän sanoo, että Hän ottaa sen seurakunnan, joka rakastaa JEESUSTA ja joka palvoo JEESUSTA, mutta koska sinulla on syntiä vanhurskauden vaatteessasi, sinä tulet palvomaan saatanaa!

Tässä kansakunnassa te rakastatte JEESUSTA, mutta Hän sanoo, että jos teidän kansakuntanne ei pidä yllä vanhurskautta, silloin te tulette palvomaan saatanaa, petoa. Hän sanoo, että he, jotka eivät ylläpidä puhdasta vaatetta, vaan tulevat likaamaan vaatteensa synnillä, niin hän tulee poistamaan heidän nimensä Taivaan kansalaisten Kirjan rekisteristä, Elämän Kirjasta. Jos se siunattu maa, joka rakastaa JEESUSTA, ei palaa takaisin vanhurskauteen tässä ajassa, niin kuinka tahansa paljon rakastattekin JEESUSTA; kun seurakunta on otettu, te joudutte palvomaan paholaista. Näin Hän sanoo. Tämä on seuraus, jos tahraat synnillä vaatteesi. Lukekaa kanssani, kallisarvoiset rakkaat ihmiset:

8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva. (Ilm. 17:8.)

27 Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan. (Ilm. 21:27)

Tämä on voimallista. Hän sanoo, että ei mitään epäpyhää tai häpeällistä tule olemaan Uudessa Jerusalemissa, JUMALAN Kaupungissa. Hän on maininnut epäpyhät teot, häpeälliset saastaiset teot, sekä valheen teot. Tekemällä epäpyhiä tekoja, häpeällisiä tekoja, tekemällä valheen tekoja; Hän sanoo, että sellaiset eivät pääse sisälle. Saatana, se eksyttäjä ja valehtelija, ei voi saavuttaa sinua silloin, kun olet niiden tekojen yläpuolella, ulkopuolella. Myöskään saatanan pojat eivät voi sinua saavuttaa, eli ne väärät profeetat ja väärät apostolit tässä ajassa! He ovat saatanan poikia. He kylvävät eksytystä, valheita ja harhaoppia. He eivät pysty saavuttamaan sinua! Vanhurskauden voima! Voisinko katsoa vielä yhtä vanhurskauden vaatteen ominaisuuspiirrettä?

Nyt olette siis nähneet seurauksen, jos menetät Taivaan kansalaisuutesi. Jos tulen maahanne ja haen kansalaisuutta, hallitus tulee tarkastamaan minun kansalaiskelpoisuuteni. He katsovat, ok, ok, hänellä on kunnossa kaikki kymmenen kohtaa, joten annetaan hänelle kansalaisuus. Kuitenkin on olemassa tietynlaisia asioita, joita tehdessäni saatan menettää tämän kansalaisuuteni. Luin täällä joitain niistä asioista. Näitä asioita tehdessäsi saatat menettää kansalaisuutesi. Olen lukenut myös asioista, joita tehdessäsi saatat menettää Taivaan kansalaisuutesi. Jokaiselle annettiin vaate Golgatan Ristillä. Jos vastaanotat JEEUKSEN, Hän antaa sen sinulle ilmaiseksi, lahjana. Luin Roomalaiskirjeen 5:15-17 ja näitte, että vastanotimme lahjana tämän vanhurskauden, joka tulee JUMALALTA. Filippiläiskirje 3:8-10 jakeissa sanotaan sama asia. Hän puhuu vanhurskauden lahjasta, joten meillä voi olla sama JUMALAN vanhurskaus. Se on lahja.

Olen kuitenkin myös lukenut teille, että jos menet seksuaalisyntiin, tulet menettämään Taivaan kansalaisuuden. Jos menet mukaan eksytykseen, valheisiin, tulet menettämään Taivaan kansalaisuuden. Jos menet häpeällisiin tekoihin, tulet menettämään Taivaan kansalaisuuden. Jos menet vääriin profetioihin, menetät Taivaan kansalaisuuden. Jos menet postmodernismiin ja moderniin Euroopan teologiaan, menetät Taivaan kansalaisuuden. Olen sanonut, että jos teet tiettyjä asioita, menetät nimesi Kirjasta. Haluan nyt katsoa Taivaan kansalaisuutta, Taivaan kansalaisia. Minkälaisia ominaisuuspiirteitä heillä on? Näet tämän vaatteen tärkeyden.

14 Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen. (Ilm. 19:14)

Vau! Te, jotka luette tätä Hengessä, niin pystytte melkein jo näkemään, että kuvailen nyt Taivaan kansalaisten ominaisuuspiirteitä. On olemassa sellainen asia, jota kutsutaan Taivaan pukeutumiskoodiksi. Jos haluat mennä Presidentinlinnaan tapaamaan Presidenttiä, niin he kertovat sinulle, että meidän tulee pukeutua laivastonsiniseen pukuun, valkoisiin kauluspaitoihin, solmioihin ja mustiin kenkiin. Mitä tahansa he kertovat sinulle, niin sitä kutsutaan pukeutumiskoodiksi. Nyt Hän kertoo meille, että on olemassa pukeutumiskoodi Taivaan kansalaisille! Nyt me näemme Ilmestyskirjassa 19:14, että kun JEESUS tulee Taivaan sotajoukon kanssa Jerusalemiin, niin kaikki he ovat pukeutuneet puhtaaseen hienoon pellavaan, hohtavan valkoiseen! Tämä tarkoittaa, että se vanhurskauden vaate, jota olen tullut julistamaan; on itseasiassa Taivaan kansalaisen pukeutumiskoodi. Toisin sanoen, olen siis tekemässä teille Kutsua Taivaaseen. Hän sanoo:

11 Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssa palvelijoidensa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niin kuin hekin. (Ilm 6:11)

Kun se suuri ahdistuksen aika tulee, niin kaikkien täytyy palvoa petoa, saatanaa. Muistat, että tulee olemaan saatana, väärä profeetta ja peto. Tämä on se saatanallinen paha liittoutuma. Kun kaikki muut on käsketty palvomaan paholaista, Raamattu lupaa, että he, jotka kieltäytyvät ja palvovat sen sijaan JEESUSTA, heidät tullaan teurastamaan. Kun heidät on teurastettu, sen jälkeen heille annetaan lopulta valkoinen vaate. Tämä on toinen Taivaan kansalaisten joukko. Mihin näet heidän pukeutuneen? Hienoon pellavaan, valkoiseen vaatteeseen, puhtaaseen ja hohtavaan. Me katsomme nyt Taivaan kansalaisen pukeutumiskoodia, mihin he ovat pukeutuneet, jotta tulette ymmärtämään sen painoarvon ja tärkeyden, mitä olen tullut julistamaan teille.

10 Ja kun he katselivat taivaalle hänen mennessään, niin katso, heidän tykönänsä seisoi kaksi miestä valkeissa vaatteissa;

Kun opetuslapset katselivat, kun JEESUS ylöstemmattiin Taivaaseen, niin yhtäkkiä kaksi Taivaallista Lähettilästä ilmestyi sinne.

11 ja nämä sanoivat: "Galilean miehet, mitä te seisotte ja katsotte taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teiltä ylös taivaaseen, on tuleva samalla tavalla, kuin te näitte hänen taivaaseen menevän." (Apt. 1:10-11)

Kun nämä Taivaan Lähettiläät ilmestyivät, niin he olivat pukeutuneet: valkoisiin vaatteisiin. Näet Taivaan kansalaisen vaatteen, pukeutumiskoodin, sen vaatimuksen, mitä vaaditaan. Nyt ymmärrät sen vakavuuden, mitä olen sanonut täällä, että seurakunnan tulee palata vanhurskauteen! Ilmestyskirja 7:9. Tässä väliotsikko sanoo: "Suuri joukko valkoisissa vaatteissa".

9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään, (Ilm 7:9)

He olivat pukeutuneet valkoisiin vaatteisiin. Siis he täyttivät Taivaan pukeutumiskoodin. Tänään olen julistanut täällä, että jos tämäkin seurakunta haluaa päästä Taivaaseen, niin meidän tulee palata vanhurskauteen. Nyt alamme ymmärtää, että kaikki taivaassa ovat pukeutuneet tähän Vanhurskauden Vaatteeseen. Ilmestyskirja 4:4. Hän sanoo:

4 Ja valtaistuimen ympärillä oli kaksikymmentä neljä valtaistuinta, ja niillä valtaistuimilla istui kaksikymmentä neljä vanhinta, puettuina valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli päässänsä kultaiset kruunut.

He olivat pukeutuneet valkoisiin vaatteisiin. Jopa niillä 24:llä vanhimmalla valtaistuimen edessä on tämä sama pukeutumiskoodi, tämä vanhurskaus! Olen nyt vain yksinkertaisesti esittelemässä teille Taivaan kansalaisten pukeutumiskoodia. Katsokaa, te ette voi päästä sisälle tuolla tavoin, miten olette pukeutuneet! On olemassa vaatimus, säädös. Vaikka HERRA rakastaa teitä hyvin paljon, niin Hän ei voi sallia sinun päästä sisään, jos et ole pukeutunut tällä tavoin. Vaikka Hän rakastaisi sinua hyvin paljon, syntistä ihmistä; mutta Hän vihaa syntiä. Hän ei pidä synnistä eikä Taivaassa ole tilaa synnille. Synnillä ei ole sijaa Taivaassa. Tästä syystä, kun saatana taisteli vastaan, hänet heitettiin ulos. Ilmestyskirja 15:6.

6 ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän vitsausta, lähtivät temppelistä, puettuina puhtaisiin, hohtaviin pellavavaatteisiin ja rinnoilta vyötettyinä kultaisilla vöillä. (Ilm 15:6)

 

Kuunnelkaa minua, kallisarvoisat rakkaat ihmiset. HERRA on puhunut kanssani MESSIAAN Tulemuksesta. Olen se sama henkilö, joka meni Haitiin ja antoi sen Haitin maanjäristyksen profetian. Kuljin läpi sen koko Hispaniolan saaren ja varoitin heitä. Sanoin, pyydän, palataan takaisin vanhurskauteen. Olen nähnyt MESSIAAN Tulon. Valmistakaamme Tie tänne, vanhurskauden Tie, jotta Hän voi kulkea tästä. Kun he eivät tehneet näin, niin seuraavana vuonna 12.1.2010 minun Sanani alkoivat täyttyä. Olin siellä 22.-29. marraskuuta 2009. Annoin Profetian siellä ja sanoin, että näen maanjäristyksen tulevan. Minun Sanani täyttyivät. Myös minä olin tyrmistynyt, kun näin sen, kuinka Sanani täyttyivät.

Olen se sama henkilö, jonka HERRA lähetti profetoimaan maailmanlaajuisen talouskriisin. Olen se henkilö, joka kulki ympäri Chileä ja varoitti heitä maanjäristyksestä. Se sama henkilö, joka varoitti verenvuodatuksesta, joka pyyhkisi yli Libyan, Syyrian, kaiken sen, mitä näet nyt tapahtuvan. Olen antanut profetian Nepalin maanjäristyksestä ja monia, monia muita profetioita. Maanjäristys, joka ravisteli maailman suurinta vuorta Nepalissa. Näen tämän kaltaisia asioita. Ja Mount Everestille on tulossa taas uusi maanjäristys. Näin, kuinka nuoret israelilaiset istuskelivat siellä huipulla ja palvoivat aurinkoa. He tulevat Israelista ja menevät sinne. Olin Ghanassa, kun HERRA näytti minulle tämän. Sitten näin sen tuomion, joka ravisteli tuota vuorta uudelleen. Syy, miksi HERRA tekee tämän kaltaisia asioita, on todistaa teille, että aivan, kuten Hän antaa nämä Profetiat ja ne tapahtuvat, niin aivan samalla tavalla tulee täyttymään myös MESSIAAN Tulemuksen Profetia. Joten HERRA Sanoo, että nämä ilmoitukset ovat kirjaimellisesti profetiaa, joka on annettu täällä. Hän julistaa täällä profetiana, että MESSIAS on tulossa.

Muistan unen, jonka Hän antoi minulle vuonna 2014. Tässä unessa olin katselemassa taivaalle ja sitten ymmärsin, että aurinko oli ylhäällä taivaalla ja sen säteet tulivat alas saakka. Aurinko oli minulle aivan liian kirkas katsella. Lyhyen ajan päästä ymmärsin, että tämä ei ollut aurinko. Tämä oli itseasiassa HERRAN Kirkkaus. Se oli niin suunnattoman suurta, että en voinut katsoa sitä. Sitten Ääni sanoi: Katso, MESSIAS on tulossa, mutta kansakunnat, seurakunta ei ole vielä valmiina. Käännyin vasemmalle ja näin meren ja katsoin sen horisonttiin. Tiedäthän, kuinka iltaisin alkaa olla hyvin pimeää ja kuinka sade ja myrsky ovat juuri alkamaisillaan toisella puolella horisonttia. Kun katsot, niin näet salamointia, aivan kuin kameran salamavalon välähtävän siellä toisella puolella. Juuri tämän näin, kun katsoin vasemmalle puolelleni; aivan kuin myrsky olisi tulossa iskemään sinne ja sitten näin kaukana horisontissa salamoinnin "Pjah! Pjah!".

Seuraavan minuutin aikana olin tyrmistynyt, koska löysin itseni tomusta. Tulen nyt imitoimaan, kuinka tein tässä unessa. Seuraavan minuutin aikana löysin siis itseni tomusta kieriskelemästä kiristellen ja purren hampaitani yhteen hyvin kovasti. Itkin, huusin ja valitin, koska seurakunta oli otettu silloin, kun kuulin sen salamoinnin ääneen "Pjah! Pjah!", mutta minä jäin jälkeen. Joten pyöriskelin tomussa, uuuuuu uuuuu uuuuu! Kieriskelin tomussa ja kiristelin hampaitani siihen saakka, että kun heräsin unesta, menin ensimmäisenä peilin eteen, josta tarkistin hampaani, olinko purrut ne murskaksi.

Joten olen nähnyt seurakunnan otettavan, mutta olen myös nähnyt sen seurakunnan, joka jää jäljelle. Olen juuri antanut profetian kieriskellen ja kirkuen täällä. Aivan kuten ne kristityt, jotka tulevat jäämään jälkeen, tulevat kieriskelemään maassa itkien, huutaen ja valittaen ja purren hampaansa rikki. Kun luin 1. Korinttolaiskirjeen 15:50-56, näin tämän, mikä tapahtui tuossa unessa. Hän sanoo; se tapahtuu 'silmänräpäyksessä'. Nyt ymmärsin sen mitä näin. Se oli aivan kuin salamavalon väläys ja seurakunta otettiin. Olen myös ymmärtänyt maassa kieriskelyn. Raamattu sanoo, että he jotka jäävät jälkeen, tulevat itkemään ja kiristelemään hampaitaan. Tästä syystä herätessäni, olin peloissani ja luulin murskanneeni kaikki hampaani.

Joten nyt tiedät, kuinka Hän puhuu Palvelijoilleen. Hän normaalisti laittaa minut tuntemaan ja elämään tuon päivän etukäteen. Joten, kun tulen luoksenne, voin kertoa teille ne yksityiskohdat, mitä se seurakunta, joka jää jäljelle, tulee tuntemaan. Olen nähnyt seurakunnan otettavan ja olen nähnyt heidät, jotka jäävät jäljelle. HERRA Sanoo, kuunnelkaamme tätä ilmoitusta ja valmistetaan tie meidän sydämiimme; vanhurskauden tie, pyhyyden tie, meidän sydämiimme. MESSIAS on tulossa. Jos Hän tulee ja näkee sen tien, jonka olemme valmistaneet, niin Hän tulee kulkemaan sitä tietä. Hän tulee kulkemaan sieltä, missä on tie ja tien kuopat on tasoitettu ja täytetty kunnolla, valmistettu KUNINKAALLE kulkea. Kun Hän näkee sen Tien, niin Hän tulee kulkemaan sieltä.

 

JEESUKSEN LUOKSE PALAAMINEN PARANNUKSENTEOSSA

Parannuksenteosta ja JEESUKSEN Ristiin ja Vereen palaamisesta alkanut Historiallinen Kasteherätys, Kenia.

 

Väkevä Pastorikonferenssi ja upotuskaste. Helsinki 2013.

Kallisarvoisat ihmiset, annetaan kristittyjen kääntyä pyhyyteen. Tämä alkoholismi sekä pornografia puhelimissa, lehdissä ja internetissä; puhdistetaan ne nyt pois kristillisestä palvonnasta. Myös naisten, tyttärieni pukeutuminen. Naiset, teillä on suuri vastuu seurakunnassa. Voitte joko kaataa alas koko seurakunnan tai sitten voitte seistä JUMALAN kanssa seurakunnassa. Olkaamme varovaisia, miten pukeudumme HERRAN Huoneessa. Meidän JUMALAMME on pyhä. Olkaamme varovaisia. Sillä jos pukeudut sillä tavalla, että miehet himoitsevat sinua, katsovat vartaloasi himoiten, niin silloin saatana on käyttänyt sinua. Silloin tämä ei ole Taivaan pukeutumiskoodi. Taivaan pukeutumiskoodi on pyhyys.

Pastorit; jos te olette jakaneet vääriä profetioita, niin tämä on aika tehdä parannus. Koska Hän sanoi, että ei eksytystä tai häpeällistä tekoa tai epäpyhää tekoa tulla löytämään JUMALAN Valtakunnasta. Joten valmistakaamme tämä maa MESSIAAN loistelialle tulolle. Seurakunta kuuluu MESSIAALLE. Ainoastaan MESSIAS kuoli seurakunnan puolesta. Tänään olette nähneet sen, miksi Hän meni Golgatalle. Hän meni sinne, voidakseen antaa sinulle oikeutuksen, jotta voisit pitää vanhurskauden vaatetta, ja jotta sinä olet oikeutettu pääsemään sisälle Taivaaseen. Hän sanoo, että tässä prosessissa tämä vaate tulee pyhittämään sinut.

Nouskaamme seisomaan. Haluan sanoa, että tässä hetkessä ei ole väliä, mikä sinun asemasi on seurakunnassa. Olet nähnyt, että tällä Sanomalla on suuri voima ja potentiaali tuoda Herätys maahan. Herätys tarkoittaa, että suuret joukot palaavat JEESUKSEN tykö. Tämä on todellinen mahdollisuus tälle maalle aloittaa uusi matka ja tulla sisälle tähän Jälkimmäiseen Herätykseen. Olen sanonut, että tämä Herätys on vanhurskauden herätys. Tämä vanhurskaus ei voi tulla, ellemme tee parannusta ja käänny pois synnistä seurakunnassa. Kaikki te, jotka tunnette sydämessänne, että tämä on se aika, jolloin haluatte palata HERRAN luokse, niin nostakaa kätenne. Nostakaa kätenne korkealle. JEESUS kuoli ristillä vuoren päällä, jotta jokainen voisi nähdä Hänen ottavan teidät. Joten, älkäämme hävetkö käsiemme kohottamista. Kohottakaamme kaikki kätemme Hänen puoleensa, kuin merkkinä siitä, että vastaanotamme Hänet ja annamme itsemme Hänelle. Sano:

Kallis JEESUS, tunnustan sinun voimasi ja auktoriteettisi; Ristin ja Veren voiman. HERRA tänään tulen luoksesi ja teen parannuksen synnistä. Pyydän sinua, HERRANI, erottamaan minut synnistä. Aseta vanhurskaus minun elämääni. Aseta nimeni JUMALAN Elämän Kirjaan. Täytä minut sinun Voitelullasi nyt. Täytä minut Pyhällä Hengellä. Käytä minua tässä Jälkimmäisessä Herätyksessä. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

Antakaa, kun rukoilen vielä puolestanne:

Väkevä ISÄ, ISÄ tämä on siunattu kansakunta. Sinun auktoriteettisi on asetettu tähän kansakuntaan, ja monin tavoin olet operoinut tässä maassa. Pyydän sinua HERRANI, että jopa heidän kulttuurinsa erinomaisuudessa; HERRA auta näitä ihmisiä, jotta he voivat kehittää erinomaisuuden vanhurskaudessa. HERRA auta seurakuntaa. Voitele seurakunta. Erota seurakunta maailmasta. Voitele Pastorit, jotta Jälkimmäinen Herätys voi vierailla täällä ja Kirkkaus voi laskeutua tähän maahan. Tuo parantuminen tähän maahan, vanhurskaus tähän maahan sekä tuo pyhyys seurakuntaan. Siunaan heidän lapsiaan. Siunaan heidän kotejaan. Siunaa heidän palvontansa; HERRAN huone. JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Aamen.

 

 

Ja kaikki Vanhimmat Piispat ja Pastorit tekivät parannuksen, uudistivat pelastuksensa ja lupasivat palauttaa palvelustyönsä takaisin vanhurskauteen.

 

HUOM! OPETUS JATKUU OSISSA 2, 3 & 4, JOTKA ILMESTYVÄT TOUKOKUUN AIKANA!

 

Lähde: Pastorikonferenssi, Tšekit, Brno 20.-21.4.2016. Profeetta Dr Owuor / suomennos (OSA 1) https://www.youtube.com/watch?v=vZBMSfALlUc

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)