HERRAN SANOMA EUROOPALLE: JUMALAN KANSSA VAELTAMINEN - Profeetta Dr. Owuor

Suosittelen lukemaan hienon PDF-lehtiversion TÄSTÄ linkistä.
 
VÄKEVÄ PASTORIKONFERENSSI TSEKEISSÄ 20.-21.4.2016   (OSA 4)  SUOMENNETTU!
 
 
Kiitos hyvin paljon. Rukoillaan nyt.
 
ISÄ JEESUKSEN Väkevässä Nimessä. Olet auttanut meitä näin pitkälle. Pyydän että, HERRA, autat meitä taas tänään ja vedät ihmisten sydämet JEESUKSELLE. HERRA auta heitä valmistamaan tie, jotta myös Tšekin tasavalta kokoontuisi eteesi, kun kansakunnat tulevat kokoontumaan Sinun eteesi, JEESUKSEN Väkevässä Nimessä, aamen.
 
Halleluja! Näemme, että HERRA puhuu seurakunnalle juuri nyt hyvin selvästi. HERRA JUMALA Itse tulee seurakuntaan ja taistelee seurakunnan puolesta. Kun Hän tulee, Hän on kaikista korkein JUMALA. Et voi palvoa HERRAA ja jotain toista jumalaa samaan aikaan. Kun Hän on seurakunnassa, meidän tulee ylistää yksin Häntä. Seurakunnassa, Euroopassa, palvotaan kahta jumalaa. Halutaan palvoa JEHOVAA, mutta myös Daagon-epäjumalaa. Te teette kompromisseja täällä Euroopassa jatkuvasti muiden jumalien kanssa. HERRA sanoo, meidän on tehtävä päätös, koska HERRA on nyt seurakunnassa. Hän on nostanut varoituksen kaiken sallivaa seksuaalista moraalittomuutta ja liberaaliteologiaa vastaan. Hän sanoo, et voi sekoittaa palvontaa, joten muiden jumalien tulee sortua alas!
 
 

Maa, mihin olet matkalla, ei ole Egypti!

HERRA pyytää nyt seurakuntaa palaamaan takaisin HERRAN syvään kunnioitukseen ja HERRAN pelkoon. Tänään etenemme ja käsittelemme tarkoitusta, miksi Hän on tullut? HERRAN Kirkkaus tulee seurakuntaan 1) tuomaan avoimen Taivaan aikakauden seurakuntaan. Tästä syystä Hän tulee. Luetaan 5. Mooseksen kirja 11:8–18. Hän tuo avoimen Taivaan aikakauden. Hallelujaa!
 
8 Niin pitäkää kaikki käskyt, jotka minä tänä päivänä teille annan, että te tulisitte voimakkaiksi, menisitte ja ottaisitte omaksenne sen maan, jota nyt menette omaksenne ottamaan, 9 ja että te kauan eläisitte siinä maassa, jonka Herra teidän isillenne vannotulla valalla on luvannut antaa heille ja heidän jälkeläisillensä, maan, joka vuotaa maitoa ja mettä. 10 Sillä se maa, jota sinä menet omaksesi ottamaan, ei ole niin kuin Egyptin maa, josta te olette lähteneet ja jota sinä, siemenesi siihen kylvettyäsi, jalalla polkien kastelit niin kuin vihannestarhaa. 11 Vaan se maa, jota te menette omaksenne ottamaan, on maa, jossa on vuoria ja laaksoja ja joka juo vettä taivaan sateesta, 12 maa, josta Herra, sinun Jumalasi, pitää huolen ja jota Herran, sinun Jumalasi, silmät aina katsovat, vuoden alusta sen loppuun saakka. 13 Ja jos nyt tottelette minun käskyjäni, jotka minä tänä päivänä teille annan, niin että rakastatte Herraa, teidän Jumalaanne, ja palvelette häntä kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne, 14 niin minä annan teidän maallenne sateen ajallansa, syyssateen ja kevätsateen, ja sinä saat korjata viljasi ja viinisi ja öljysi. 15 Ja minä annan sinun karjallesi ruohoa kedoillasi; ja sinä syöt ja tulet ravituksi. 16 Varokaa, ettei teidän sydämenne antaudu vieteltäväksi, niin että poikkeatte pois ja palvelette muita jumalia ja niitä kumarratte; 17 muutoin Herran viha syttyy teitä kohtaan, ja hän sulkee taivaan, niin ettei tule sadetta eikä maa anna satoansa, ja te häviätte pian siitä hyvästä maasta, jonka Herra teille antaa. 18 Painakaa siis nämä minun sanani sydämeenne ja mieleenne ja sitokaa ne merkiksi käteenne, ja ne olkoot muistolauseena otsallanne; (5. Moos. 11:8–18).
 
Hallelujaa! HERRA puhuu nyt seurakunnalle. Tämä oli se keskustelu, mitä JUMALAN Pilvi puhui Israelille. Mitä Hän sanoi? Hän vapautti heidät Egyptistä maksimivoimalla, suurimmalla mahdollisella voimalla, ihmeillä ja merkeillä! He näkivät ne 10 vitsausta. He näkivät JEHOVAN valtavan voiman. Kun he olivat matkalla Luvattuun maahan, HERRA katsoi alas erämaahan ja ymmärsi, että on tapahtunut väärinkäsitys ja on hieman hämmennystä. Hän näki, että Israel ei ollut ymmärtänyt JUMALAN näkyä ja tehtävää Israelia varten. Sillä JUMALAN missio ja visio Israelia varten oli se, että eräänä päivänä Hän vapauttaisi heidät Luvattuun maahan ja myös MESSIAS tulisi heidän kauttaan ja vapauttaisi seurakunnan, kansakunnat. Kun Hän katsoi heitä erämaassa, Hän ymmärsi, että on tapahtunut väärinkäsitys. Miksi? Koska kun Hän kuunteli heitä, Hän kuuli heidän sanovan: palatkaamme takaisin Egyptiin! Heidät oli vapautettu voimalla, maksimivoimalla. Nyt erämaassa, he jopa sanoivat Egyptin olevan maidon ja hunajan maa! He alkoivat ikävöidä Egyptin isoja lihapatoja ja leipää, isoja kurkkuja, kaloja sekä isoja tomaatteja salaattia varten - he ikävöivät näitä. He sanoivat, että palataan takaisin Egyptiin!
 
Kun HERRA katseli heitä erämaassa, Hän näki tämän: He elivät yhteisössä, autiomaassa ja kertoivat siellä tarinoita Egyptistä. He lausuivat egyptiläisiä runoja. Egyptiläisten runot ovat suloisia. Ne kertovat Niilin joesta ja kuinka makeita sen vedet ovat. He sanovat ’Äiti-Niilin joki’ antaa meille kalaa ja vettä pelloille. Se antaa meille elämää. He lausuivat egyptiläisiä runoja. Heidät oli poistettu Egyptistä, mutta saapuessaan erämaahan, he muodostivat sinne ikään kuin pienen Egyptin. Samalla tavalla kuin jotkut kenialaiset tulevat Tšekin tasavaltaan ja muodostavat sinne pienen Kenian. He puhuvat siellä Kenian kieltä ja kenialaisia vitsejä, syövät kenialaista ruokaa, jota kutsutaan Ugali (maissipuuro) ja Matumbo (lehmän suolisto). He syövät kenialaista ruokaa ja kertovat kenialaisia vitsejä ja puhuvat Kenian kieltä. Tällaisena siis HERRA löysi heidät erämaasta. He kaipasivat Egyptiä, joten he rakensivat pienen Egyptin. Tästä syystä HERRA tuli heidän tykönsä, koska Hän ymmärsi, että on tapahtunut pieni väärinymmärrys. Hän sanoi heille; pyydän olkaa varovaisia, sillä se maa, johon tämä Pilvi johtaa teitä, ei ole Egypti! Egyptissä ei ollut nimittäin mitään väliä sillä, ylistätkö vai etkö ylistä JEHOVAA vai ylistätkö epäjumalaa. Joka tapauksessa joka aamu kun heräät, Niilin joki oli paikallaan. Menet sinne lastesi kanssa ammentamaan vettä. Hän sanoo, missä kastelit peltojasi jalkaisin aivan kuin vihannestarhassa.
 
Oli kaksi eri tapaa, millä he hoitivat kastelun. He menivät ja ammensivat vettä joesta astioihinsa ja jaloilla polkien kastelivat peltonsa huolimatta pellon suuruudesta. Oli olemassa myös toinen keino, miten he kastelivat peltonsa jalkaisin: Niilin joki nimittäin tulvi kerran vuodessa ja vesi valui sieltä pelloille. He joutuivat kaivamaan jaloilla polkien kanavia johdattaakseen vedet sinne pelloilleen. He auttoivat veden kulkusuuntaa muokaten maata jaloilla polkien saaden näin vedet virtaamaan kanaviin. Niilin joen tulviessa vesi on mutaista, joten se oli raskasta työtä. HERRA on näyttänyt minulle unen, jossa olin Egyptissä kastelemassa jaloilla polkien peltoa. HERRA laittoi minut siis tekemään tätä jaloilla kastelua unessa.
 
Tämän vuoksi Hän sanoi, olkaa nyt varovaisia, sillä se maa mihin olen viemässä teitä, ei ole Egypti. Egyptissä ei ollut väliä, ylistitkö JUMALAA vai et. Egyptissä oli merkitystä sillä, että kun heräsit, Niilin joki oli siellä. Toisin sanoen Hän sanoi israelilaisille, että olkaa varovaiset; Jerusalemissa ei ole Niilin jokea. Hän sanoi, että se maa on vuorien ja laaksojen maa, jonne Kirkkaus on teitä viemässä ja se juo vettä taivaan sateesta. Egyptin maa, jossa on Niilin joki, on tasamaata. Mutta maa, jonne he olivat matkalla; siellä oli viheriöiviä vuoria ja laaksoja sekä sadetta. 1) Vuoria ei olisi ollut mahdollista edes kastella Niilin joen vedellä, koska vesi olisi kannettava korkealle vuorelle. 2)Kun katsot maisemaa ja taivaan sadetta, se inspiroi sielua. Sanot Vau! Haluan ylistää JEHOVAA, koska Hän sanoi, että tämä maa juo ainoastaan JUMALALTA, eikä mistään muusta lähteestä! Ja Hän sanoo, että olkaa kuuliaisia HERRALLE teidän JUMALALLENNE, jotta Hän voi pitää Taivaan avoinna.
 
Näette, kuinka palvonta oli hyvin välinpitämätöntä Egyptissä. Ylistät tai et ylistä, ei sillä ole mitään merkitystä – Niilin joki on siellä. Mutta tässä toisessa paikassa sinun suhteesi HERRAN kanssa täytyy olla suoraviivaista, sillä muuten kuolet; Hän sanoi sulkevansa taivaan! Ymmärsitkö, mitä Hän kertoi Israelille? Hän sanoi, että siellä Egyptissä palvoit välinpitämättömästi, mutta tässä maassa, jonne Kirkkaus sinua johdattaa, sinulla ei ole varaa olla välinpitämätön. Tämän sanoman Hän tuo myös seurakuntaan. Annan esimerkin Keniasta: Kun HERRA lähetti minut Keniaan, aluksi he halusivat hylätä tämän sanoman, koska se oli liian vahvaa ja kitkerää. He olivat tottuneet makeaan sanomaan. Kun sitten tulin ja sanoin: Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä! Tehkää parannus ja palatkaa vanhurskauteen! He melkein torjuivat sen. Sanoin heille, se maa jonne tämä Kirkkaus johdattaa teitä, on herätyksen maa.
 
Hän kertoi israelilaisille, että se maa, jonne Kirkkaus johdattaa teitä, on avoimen Taivaan maa. Taivaat ovat auki ja maa juo suoraan taivaan sateesta. Se on herätyksen maa. Jonkun aikaa taaksepäin kerroin tämän saman asian Kenialle. Sanoin heille, HERRA haluaa vierailla. Korjatkaamme suhteemme HERRAAN. Tämän saman asian Hän sanoo myös täällä: Hän sanoo, että Kirkkaus on nyt tullut HERRAN huoneeseen. Joskus täällä Euroopassa pastorit lukevat novelleja, filosofiaa ja jakavat tarinoita seurakunnalle. He sanovat: Olen lukenut hyvän novellin, suosittelen sitä myös teille. Tämän tyyppinen välinpitämätön elämä, tällainen välinpitämätön palvelustyö, evankeliumi, ei voi menestyä siinä maassa, jonne tämä Kirkkaus on johdattamassa seurakuntaa. Hän sanoo, on olemassa herätyksen maa, ja Kenia jatkaa sen löytämistä ja uudelleen löytämistä. Herätyksen maa on niin syvä, että sitä ei voida koskaan kuluttaa loppuun. Nigeriakin on alkanut löytää tällaista maata. Tällaisella maalla on niin paljon annettavaa, että sitä ei voida kuluttaa loppuun. Siellä lukuisat palaavat JEESUKSEN tykö, ja pyhyys tulee ihmisen elämään ja tapahtuu parantumisia. Se on Vierailun maa, Avoimien Taivaiden maa, jossa Taivas on auki ja on meneillään Vierailu.
 
Hän sanoo, että jos me jatkamme välinpitämätöntä kristillisyyttä Euroopassa, sitä egyptiläistä kristillisyyttä, joka on nähtävissä täällä Euroopassa; silloin kaikki on sallittua: Kun tyttäresi on tietyn ikäinen, hänen tulee aloittaa deittailu ja hänellä täytyy olla poikakaveri. Tällaisessa kristillisyydessä poikasi voivat elää tyttöjen kanssa ilman avioliittoa. Silloin ylistät seurakunnassa, mutta välitauolla menet tupakalle. Ylistät pastorina seurakunnassa, mutta jääkaappisi on täynnä kaljaa, jota juot viikon aikana. Jääkaapistasi löytyy viiniä. Sanot, että: Ooh, Paavali sanoi, että pieni määrä vatsalle tekee hyvää. Sanot tällä tavoin! Sinulla on pornografisia kuvia kotonasi. Pastorin vaimo pukeutuu välinpitämättömästi ja paljastavasti seurakunnassa. Sinun poikasi ja tyttäresi ovat kaikista moraalittomimpia yliopistossa.
 
Hän sanoo, se maa, jonne tämä Kirkkaus on viemässä seurakuntaa, on herätyksen maa. Tästä syystä kuulet Hänen puhuvan uudesta öljystä ja uudesta viinistä sekä sadonkorjuusta, sillä maassa on meneillään suuri sadonkorjuu. Tämä maa nojautuu tinkimättömästi ainoastaan JEHOVAAN. Annan esimerkin Keniasta: Jos lähden Keniassa matkalle, minun täytyy aina ensin polvistua ja rukoilla JEHOVAA ja sanoa HERRA, auta minua pääsemään turvallisesti perille. Minun täytyy ensin rukoilla. Kun meille tulee vieraita ulkomailta Keniaan, minun tulee aina paastota ja rukoilla heidän turvallisuutensa puolesta Kenian teillä. Joskus tiet ovat niin huonokuntoisia, että auto saattaa mennä rikki. Kolareita ja onnettomuuksia tapahtuu hyvin paljon. Joskus kuulet uutisissa, kuinka koko autollinen ihmisiä kuoli onnettomuudessa. Kun me järjestämme kokouksia Keniassa, menen aina ensin pitkäksi aikaa rukoukseen ja paastoon kaikkien vieraiden puolesta. Sanon, HERRA, anna heille turvallinen matkanteko, jotta vihollinen ei pääse koskemaan Kirkkauteen. Joten kun lähden matkalle Keniassa, minun täytyy ensin rukoilla JEHOVAA ja paastota kunnolla. Minun täytyy nojautua JEHOVAAN.
 
Mutta tässä maassa teidän maantienne ovat tasaiset, joten ette tarvitse JEHOVAA täällä, koska ajatte vaan valtatietä ja pääsette perille! Kenian pääkaupungissa Nairobissa voi mennä neljä tuntia lentokentälle valtavan ruuhkan takia, ja voit myöhästyä lennolta, niin kuin minulle kävi kerran! Olet keskellä ruuhkaa, joka ei liiku eteenpäin, joten minun täytyy rukoilla JEHOVAA hyvin hartaasti. Entä ne teidän maanne syöpäsairaalat, huippulääkärit ja hyvät sairaalat? Kaupungissanne kulkee ratikat ja pääsette nopeasti ja mutkattomasti perille. HERRA sanoo, että Hän on viemässä seurakuntaa paikkaan, jossa seurakunta tarvitsee JEHOVAA. Seurakunnan täytyy siinä paikassa rukoilla JEHOVAA, sillä siinä maassa (paikassa) huomioidaan Avoin Taivas. Keniassa, herätyksen keskellä, he todella nojautuvat JEHOVAAN. Heidän täytyy turvautua HERRAAN, sillä he ovat tulleet paikkaan, jossa heidän täytyy nojautua yksin HERRAAN. HERRA tekee heidät myös herkiksi syntiä vastaan.
 
Tähän samaan paikkaan HERRA johdattaa seurakuntaa myös Tšekissä ja Euroopassa! Paikka, jonne olet menossa, on herätyksen maa, ja Hän johdattaa sinua sinne! Tässä herätyksessä on pyhyyttä. Tässä herätyksessä on vanhurskautta. Tässä herätyksessä on parannuksentekoa. Tässä herätyksessä ollaan uskollisia HERRAN edessä. Tämä on se tie, joka johtaa JUMALAN Valtakuntaan, ei ole toista tietä. Yhtäkkiä kenialaiset ovat tajunneet, että jos he menettävät tämän herätyksen, he menevät suoraan helvettiin.
 
Näiden kahden kokouspäivän aikana HERRA rakentaa pohjaa herätykselle täällä. Haluaisin, että HERRA lähettää minut takaisin, jotta voimme aloittaa seuraavalla korkeammalla tasolla ja HERRA voi aloittaa parantumiskokoukset täällä. Jotta tämä sanoma voi kulkea kylästä kylään, kaupungista kaupunkiin, maaseutukylästä maaseutukylään, jotta kaikki voivat kuulla, että MESSIAS on tulossa! Jotta kaikille voidaan antaa mahdollisuus tehdä valinta itse. Jos he haluavat Taivaaseen, he valmistautuvat. Tällä valmistellaan perustaa, pohjaa herätykselle.
 
 

 

 

JUMALAN taistelu

Edellisessä opetuksessa juuri näimme, että kun Mooses kohtasi ISÄ JUMALAN, tuossa kohtaamisessa hänen identiteettinsä muuttui. Hän lopetti maailman lampaiden paimentamisen, Jetron lampaiden, siis maallisten lampaiden paimentamisen. Hänestä tuli Taivaan lampaiden paimen, JEHOVAN lampaiden paimen. HERRA käski ja valtuutti hänet lähtemään ulos ja omistamaan JUMALAN taistelun, ja Mooses meni faaraon luokse ja taisteli JUMALAN puolesta ja pelasti JUMALAN kansan ja vapautti heidät orjuudesta. Kun hän tapasi tämän Kirkkauden, hänen identiteettinsä muuttui, ja HERRA valtuutti hänet menemään faaraon luokse ja omistamaan JUMALAN taistelun. Siitä tulee nyt hänen taistelunsa. Hän voi täten taistella JUMALAN puolesta ja päästää JUMALAN kansan vapaaksi Egyptin orjuudesta. Kallisarvoiset ihmiset, luetaan Joosua 5:13–15. Halleluja! JEESUS on HERRA. Aamen.
 
13 Ja tapahtui Joosuan ollessa Jerikon luona, että hän nosti silmänsä ja näki miehen seisovan edessään, paljastettu miekka kädessä. Ja Joosua meni hänen luokseen ja sanoi hänelle: "Oletko sinä meikäläisiä vai vihollisiamme?" 14 Niin hän sanoi: "En, vaan minä olen Herran sotajoukon päämies ja olen juuri nyt tullut". Niin Joosua heittäytyi kasvoilleen maahan, kumarsi ja sanoi hänelle: "Mitä herrallani on sanottavana palvelijalleen?" 15 Ja Herran sotajoukon päämies sanoi Joosualle: "Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä". Ja Joosua teki niin. (Joosua 5:13-15).
 
Kun Joosua kohtasi ISÄ JUMALAN, myös hänet valtuutettiin. HERRA valtuutti hänet menemään Jerikoon ja omistamaan JUMALAN taistelu, tekemään siitä oman taistelun ja taistelemaan JUMALAN puolesta ja vapauttamaan JUMALAN kansan. Tästä syystä sen otsikkona on Jerikon sortuminen. Kun Joosua kohtaa HERRAN Kirkkauden, sama asia tapahtuu; Joosuan identiteetti muuttuu. Hän valtuuttaa Joosuan omistamaan JUMALAN taistelun ja taistelemaan JUMALAN puolesta ja vapauttamaan JUMALAN kansan Jerikon vankeudesta. Nyt seurakunta on myös kohdannut Hänet. Tiedän, että pidätte rauhasta, teillä on rauhallinen maa. Rakastatte rauhaa, eikö? Mutta Hän sanoo, että myös te olette kohdanneet Kirkkauden! HERRA on nyt kiireinen valtuuttaessaan pastoreita. Hän on kiireinen valtuuttaessaan kaikkia teitä kristittyjä täällä! Hän sanoo teille, menkää tuonne ulos ja omistakaa JUMALAN taistelu, omistakaa se! Taistelkaa JUMALAN puolesta ja vapauttakaa Kristuksen seurakunta luopumuksesta!
 
Tämä on se sanoma, jotta voit vapauttaa seurakunnan. Juuri nyt seurakunta on piiritettynä. Kaikki pahan voimat ovat piirittäneet seurakunnan. On meneillään piiritys ja tiedän, että rakastatte rauhaa, mutta nyt teidän täytyy taistella. Teidän täytyy taistella HERRAN puolesta. Mooses taisteli HERRAN puolesta ja heidät vapautettiin. Joosua kohtasi Hänet ja taisteli HERRAN puolesta ja heidät vapautettiin. Myös teidän täytyy nyt mennä ja taistella HERRAN puolesta, jotta voitte vapauttaa heidät synnin orjuudesta. Ymmärsitkö minua? Tästä syystä tulin. Tulen taistelemaan ja pyytämään teiltä, että taistelkaamme.
 
Kuunnelkaa kallisarvoiset ihmiset; se maa, mihin Kirkkaus vie seurakuntaa, ei ole niin kuin Egypti, vaan se on kaunis vuorien ja laaksojen maa. Kun katsot tuota maata, sen yllä on avoin Taivas. Se on Vierailun maa. Hän sanoo: voitelu, uusi öljy, uusi viini ja siellä teet sadonkorjuun. Mutta minne olet viemässä heitä? Et voi kerätä heitä kaduilta ja viedä moraalittomaan seurakuntaan! Ei. Et voi poistaa heitä friteerauspannulta ja heittää heitä tuleen! Tästä syystä on oltava ennallistaminen seurakunnassa, jotta HERRAN huoneesta tulee pyhää maata; silloin, kun he tulevat seurakuntaan, he pääsevät myös sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Sain kuulla, että juuri nyt tätä kuuntelee valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa suorana lähetyksenä netin ja radion kautta, mukaan lukien Latinalainen Amerikka. He vastaanottavat tämän sanoman suoraan Euroopan sydämestä. Halleluja. On työtä. Tämä Sana on rakkautta! Hän sanoo, että tuo tie, jota seuraat, johtaa siihen toiseen määränpäähän. Pyydän, palaa takaisin tälle tielle, joka johtaa Taivaaseen. Tämä on niin suurta rakkautta.
 
 

Pyhän Hengen virta

Voisinko mennä eteenpäin kallisarvoiset rakkaat ihmiset? Hesekiel 47:1-6:
 
1 Sitten hän vei minut takaisin temppelin ovelle. Ja katso, vettä kumpusi temppelin kynnyksen alta itään päin, sillä temppelin etusivu oli itää kohti. Ja vesi juoksi alas temppelin oikeanpuolisen sivuseinämän alitse, alttarin eteläpuolitse. 2 Sitten hän toi minut ulos pohjoisportin kautta ja kierrätti minut ulkopuolitse ulkoportille, joka antoi itää kohden; ja katso, vesi virtasi oikeanpuoliselta sivuseinämältä päin. 3 Mennessänsä itää kohti mies, mittanuora kädessään, mittasi tuhat kyynärää ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli nilkkoihin asti. 4 Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä veden poikki: vettä oli polviin asti. Sitten hän mittasi tuhat ja antoi minun käydä poikki: vettä oli lanteisiin asti. 5 Sitten hän mittasi tuhat: tuli virta, jonka poikki minä en voinut käydä, sillä vesi nousi uimavedeksi, virraksi, josta ei voinut käydä poikki. 6 Niin hän kysyi minulta: "Oletko nähnyt, ihmislapsi?" ja kuljetti minua ja toi takaisin pitkin virran rantaa. (Hes. 47:1-6).
 
Haluan kertoa teille kallisarvoiset ihmiset, että HERRA on vienyt minut Taivaan Valtaistuinsaliin. Olen ollut Valtaistuimen edessä. Oletteko valmiita kuulemaan hiukan enemmän? Kun HERRA toi minut Valtaistuimen eteen tässä tapahtumassa, näin siellä olevan kultaisen kävelytien, joka johtaa tuohon paikkaan. Se on arvokasta keltakultaa ja siinä on kaksi raitaa arvokasta punakultaa kummallakin puolella tietä. Hän, joka vei minua sinne, pyysi minua polvistumaan ja rukoilemaan saapuessamme sinne. Muistan kun polvistuin ja rukoilin, sanoin: Väkevä ISÄ, tulen eteesi tänään ylistäen ja kiittäen. Muistan, että sanoessani tämän, kaksi Kerubia ilmestyi kantaen HERRAN uutta Liitonarkkia ja he kävelivät tuota katua pitkin. He kävelivät sivuttain ja heidän päänsä olivat kumartuneina alas. Muistan kysyneeni Häneltä, joka puhui kanssani: miksi he kävelevät tuolla tavoin? Hän sanoi; koska tämä paikka on kaikista pyhin paikka. Tämän jälkeen Kirkkauden Pilvi saapui. Tämä sama Pilvi tuli kultaista katua pitkin (fhhhhhhhhhh kuin tornado) ja istui Armoistuimelle. Emme voi keskustella tämän enempää siitä, koska siinä oli keskustelu, missä Hän istui, missä Hän puhui Palvelijalleen.
 
Muistan sen, kun Hän vei minut Valtaistuimen taakse ja näin tuon joen. Tästä haluan puhua. Näin jopa Elämän puun tällä puolen ja toisen tällä puolen. Kun Hesekiel kuvaili tätä, niin hän puhui tämän ajan Vierailusta. Hän sanoi, että JUMALAN elämää antava Henki, JUMALAN joki, joka virtaa JUMALAN Valtaistuinsalista, JUMALAN elämää antava Henki tulisi ja tulvisi seurakuntaan, tuoden elämän takaisin seurakuntaan. Jos katsot Hesekielin kuvausta, hän kuvailee siinä jälkimmäistä Kirkkautta, jälkimmäistä herätystä, joka on niin valtava, että sillä ei ole loppua! Tämä tarkoittaa, että seurakunnalla, sen varsinaisessa merkityksessä, on ehtymätön kapasiteetti vastaanottaa tämä jälkimmäinen Kirkkaus. Sillä on rajoittamaton, ääretön kapasiteetti vastaanottaa tämä Kirkkaus. Sillä hän sanoi, tuhat kyynärää ja vesi oli nilkkoihin saakka ja sitten toiset tuhat kyynärää ja vesi oli polviin asti ja taas toiset tuhat kyynärää ja vesi oli lanteisiin saakka ja seuraavat tuhat ja nyt se on jo joki! Joki, jonka poikki et voi mennä. Se vie sinut kokonaan virran mukana samaan suuntaan kuin virtaus, JUMALAN elämää antavan Hengen virtaus.
 
Kun Raamattu puhui jälkimmäisestä Kirkkaudesta, me emme tienneet, miltä se tulisi näyttämään. Hallelujaa! Kenialaiset ovat nähneet Sateen ja myös Nigeria. He ovat nähneet parantumiset, kasteherätyksen, Pilven, Kirkkauden – he ovat nähneet niin paljon asioita! Tätä tuon myös tähän maahan, sanoo HERRA! Raamattu sanoo, että jälkimmäinen Kirkkaus tulisi olemaan suurempi kuin se ensimmäinen Sade. Emme kuitenkaan tienneet, että Vanhan testamentin Pilvi tulisi myös uudelleen. Tällä ei ole loppua. Hän puhuu HERRAN elämää antavasta Hengestä, kun Taivaan portit ovat auki ja on avoimet Taivaat. JUMALAN Pilvi vie seurakuntaa avoimen Taivaan maahan, ja se tuo avoimen Taivaan aikakauden seurakuntaan. Hallelujaa!
 
HERRAN Profeetta julisti radiossa 9.9.2011, että HERRA tulisi avaamaan Taivaan tulevan Kisiin Herätyksen ylle, ja totisesti, Taivas totteli ja HERRA JUMALA kunnioitti Hänen Palvelijansa, Profeetan Sanoja ja vapautti voimallisen Pyhän Hengen Sateen. Kisii, Kenia, 17. syyskuuta 2011. / Oikealla: Nigerian Herätys, maaliskuu 2016. Aivan kuten HERRAN Palvelija oli profetoinut Nigerian Pastorikonferenssissa 11.3.2016, HERRA avasi Taivaan ja vapautti voimallisen Pyhän Hengen Sateen kokouksen ylle monien sairaiden parantuessa tuossa kokouksessa 13.3.2016.
 
 
 

Armon väärinkäyttö seurakunnassa

Voinko antaa teille varoituksen? Jotta ette sulkisi Taivaita yltänne, koska nyt Taivaat ovat auki. Heprealaiskirje 6:4-6:
 
4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet 5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, 6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät. (Hep. 6:4-6).
 
Kenestä Hän tässä puhuu? Hän puhuu seurakunnasta, heistä jotka ovat vastaanottaneet jopa Pyhän Hengen. He ovat todistaneet ja ottaneet osaa tulevan maailmanajan voimiin. Nyt te olette tietoisia tulevan maailmanajan voimista. Uudestisyntynyt seurakunta on vastaanottanut Pyhän Hengen lahjan, mutta Hän sanoo: on mahdotonta, eli ei ole mahdollista tuoda heitä takaisin parannukseen, jos he luopuvat ja menevät syntiin. Tämä on vahva varoitus seurakunnalle, koska tässä Hän varoittaa armon väärinkäytöstä: ”Ooh älä huoli, on niin paljon armoa. Sitä paitsi mehän olemme moderneja ihmisiä ja elämme vuotta 2016. Kyllä Herra ymmärtää, joten älä huoli tuollaisista asioista. Voit pukeutua miten sattuu, Herra katsoo ainoastaan sydämeen.” Jos palvot tuon tyyppistä jumalaa, sitten voin sanoa, että sinä ja minä palvomme kahta eri jumalaa! Sillä Hän, jota minä ylistän, sanoo: Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä. Hän on pyhä eikä tee kompromissia synnin kanssa.
 
Näettekö sen varoituksen, jonka HERRA antaa seurakunnalle? Hän sanoo, että juuri nyt Taivaat ovat auki. Kaikki kansakunnat, joissa olen käynyt nyt, ovat kaikki kiireisiä alkaen valmistautua ottaakseen osaa avonaisiin Taivaisiin. Se on valtavaa! Joissain maissa valtio järjestää nämä kokouksemme. Se on valtavaa ja se hämmästyttää myös minua. Joten he ymmärtävät, että nyt on aikakausi, jolloin Taivaat ovat auki. Maksimoidaan tämä ja valmistetaan itsemme. Näyttää, että MESSIAS on tulossa. Kansakunnat ovat alkaneet ymmärtää tämän. Tämä on selvä varoitus, että jos teit tuollaista aikaisemmin, nyt et enää voi! Jos teit sellaista, mistä varoitettiin Heprealaiskirjeessä 6:4-6, tässä ajassa et enää voi jatkaa luopumusta. Apostolien teot 17:30–31:
 
30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. 31 Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista.” (Apt. 17:30–31).
 
Me kaikki tiedämme nyt, että MESSIAS on tulossa. Hän sanoo, että aikaisemmin JUMALA ei aina erikseen huomioinut välinpitämättömyyttä, ja joskus saattoi olla, että Hän ei muistuttanut meitä välinpitämättömyydestä, mutta nyt Hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus. Nyt se on käsky. Hän käskee kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen, sillä HERRA on asettanut tulemuksensa päivän. Me tiedämme, että Hän on tulossa. Tästä syystä luin tuon varoituksen armon väärinkäytöstä, mitä näet tässä maassa. Teillä on hyvin paljon eri teologisia kouluja täällä; ne opettavat teille ihmisen evankeliumia. Sitä evankeliumia, joka on makeaa lihalle, silittäen ja hieroen niin suloisesti lihaamme. Kun minä tulen, tulen Ristin ja Veren evankeliumin kanssa! AINOSTAAN RISTIN JA VEREN EVANKELIUMILLA ON VOIMA VAPAUTTAA SEURAKUNTA! Haluan lukea vielä toisen varoituksen. Kääntäkää kanssani Heprealaiskirje 10:26–31, jotta voit tietää, että JUMALA on tosissaan. Hän varoittaa seurakuntaa Euroopassa, että nyt tulee lopettaa armon väärinkäyttö! Hän sanoo Heprealaiskirjeessä 10:
 
26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
 
Jos olisin sinä, alleviivaisin edellisestä kohdasta, jonka luimme (Hep 6:4) sanan ’mahdotonta’ ja tästä toisesta kohdasta (Hep 10:26) sanan ’tahallamme’.
 
27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
 
Tämä tarkoittaa, että nyt sinusta tulisi siis JUMALAN vihollinen.
 
28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: 29 kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! 30 Sillä me tunnemme hänet, joka on sanonut: "Minun on kosto, minä olen maksava"; ja vielä: "Herra on tuomitseva kansansa". 31 Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin. (Hep. 10:26–31).
 
 
Tämä tarkoittaa, että on hirvittävä asia langeta Elävän JUMALAN käsiin tuomittavaksi. Tässä on toinen varoitus armon hyväksikäytöstä, jonka näet Euroopassa. HERRA sanoo; olen tuonut seurakuntaan avoimien Taivaiden aikakauden, mutta pyydän, älä väärinkäytä sitä! Et voi jatkaa tämän hyväksikäyttöä, sillä tämä Kirkkaus kuuluu MESSIAALLE. Tämä tulee valmistamaan seurakuntaa MESSIASTA varten, joten tämä täytyy käsitellä erittäin hyvin. Se tulee olemaan seurakunnan Grand finaali. Et voi väärinkäyttää tätä! Voisinko lukea vielä yhden varoituksen, jonka jälkeen teen yhteenvedon? Toinen Pietarin kirje 2:19–22, kallisarvoiset ihmiset. Halleluja.
 
19 ja lupaavat heille vapautta, vaikka itse ovat turmeluksen orjia; sillä kenen voittama joku on, sen orja hän on. 20 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi. 21 Parempi olisi heille ollut, etteivät olisi tulleet tuntemaan vanhurskauden tietä, kuin että sen tunnettuaan kääntyvät pois heille annetusta pyhästä käskystä. 22 Heille on tapahtunut, mitä tosi sananlasku sanoo: "Koira palaa oksennukselleen", ja: "Pesty sika rypee rapakossa" (2. Piet. 2:19–22).
 
Ymmärsitkö tämän? Tämän meidän JUMALAMME sanoo seurakunnalle. Juuri tästä seurakunnasta Hän puhuu. Siksi pastoreiden ja kristittyjen täytyy ymmärtää tämä, että ette tule menemään Taivaaseen ryhmänä, joukkona, perheenä. Tulet seisomaan HERRAN edessä yksin! Hän sanoo tässä, että armon väärinkäytön on todella nyt oltava ohi! Hän käyttää vahvaa sanaa: Hän sanoo, olisi ollut parempi sinulle, että et olisi silloin tullut edes tuntemaan JEESUSTA; kuin tuntea JEESUS, ja sitten kääntää Hänelle selkänsä. Se on kuin koira olisi oksentanut ja söisi sitten oman oksennuksensa. Hän käyttää kovia sanoja kuvaillessaan seurakuntaa, joka on luopumuksessa Euroopassa. Jos haluat mennä naimisiin, niin mene naimisiin pyhästi seurakunnassa! Miksi kaikki se seksuaalinen synti? Miksi pornografiaa? Miksi alkoholia? Miksi maailma on tullut seurakunnan sisälle?
 
Olette vastaanottaneet totuuden tunnon ja olette kansakuntanne valo ja suola! Miksi heittäisitte sen hukkaan, kun on todellinen mahdollisuus tuoda herätys kansakuntaan? Vanhurskauden saarnaajat puuttuvat! Jos nouset ylös vanhurskauden saarnaajana, HERRA tulee tukemaan sinua! Vanhurskauden saarnaajia ei ole tuolla. Joten jos nouset vanhurskauden saarnaajana, HERRAN täytyy tukea sinua. Hän tulee tukemaan sinua väkevällä tavalla. Koska Hän tarvitsee vanhurskauden saarnaajia juuri nyt. Ei Hän tarvitse nyt menestysteologian saarnaajia! Halleluja. Kuinka kaunista, jos sinusta tulee ääni tälle kansakunnalle, ääni joka kutsuu kansakunnan parannuksentekoon. Joka päivä kutsut ihmisiä parannuksentekoon. Kuinka kaunista! Kuinka väkevä kutsu, kuinka pyhä kutsu, kuinka historiallinen kutsu! Kutsu kuin maamerkki, muistomerkki. Kuinka valtava kutsu, kuinka kaunis kutsu! Ääni, joka kutsuu kansakuntaa parannuksentekoon. Joka päivä sanot, tehkäämme parannus, tehköön tämä kansakunta parannuksen, tämä kansakunta kääntyköön JEESUKSEN puoleen, pyhyyteen! Meidän tulee mennä nyt takaisin HERRAN huoneeseen. Meidän tulee lopettaa alkoholi, diskot, yökerhot, huumeet! Meidän täytyy lopettaa ja kääntyä HERRAN puoleen. Kuinka kaunis onkaan tällainen ääni tässä maassa. Kuinka kaunis ääni. Tämä on se, mitä HERRA sanoo.
 
Hän sanoo, Taivaat ovat nyt auki. Aiotko antaa sen mennä ohitsesi? Nouskoon joku ja taistelkoot maansa puolesta. Nyt on aika taistella maan puolesta. Jälkimmäistä Voitelua kuvailevat Joel 2:28–32 sekä Haggai 2:1–10. On niin kaunista, koska Joel puhuu HERRAN Hengen virtauksesta; tyttäresi ja poikasi unia ja näkyjä näkevät. Hän puhuu näistä asioista. Toisin sanoen Hän sanoo; kun tämä Kirkkaus tulee, avoimet Taivaat, niin kukaan ei voi valehdella sinulle, sillä nyt sinä voit nähdä unen. Olet suunnitellut kutsua jonkun seurakuntaasi ja sitten näet varoittavan unen. Näet hänen tulevan kumisaappaissa, mudassa kävellen, ja voit estää hänen tulonsa, koska nyt voit nähdä totuuden. Taivaat ovat auki ja HERRAN Henki voi auttaa sinua. Hallelujaa.
 
 
 
 
 
Haluan nyt puhua siitä, kuinka JUMALAN Kirkkaus tulee valmistamaan seurakunnan ylöstempaukseen. Nyt haluan kuvailla sitä, mitä näin 4.5., 5.5. ja 7.5. vuonna 2013, kun HERRA tuli luokseni puhumaan Kirkkaudesta. Näin, että Kirkkaus laskeutui alas ja kosketti maata, ja tämä Kirkkaus näytti aivan, kuin lumi olisi satanut maahan. Tätä on kaunista kuvailla, koska teillä sataa lunta maassanne. Se lumi oli satanut maahan ja myötäili kadun muotoja, tämä Kirkkaus. Kun katsoi tätä Kirkkautta, niin se näytti kuin korkealta kerrostalolta, joka on hyvin kaukana. Se näytti kohoavan kerroksittain aina Taivaaseen saakka. Se oli valkoinen kuin lumi maassa. Se oli niin valkoista, että pystyin kuulemaan äänen ’pyhä’. Aivan kuin sihisevä ääni ’ssssssh’, se oli pyhä ääni. Sitten Hän nousi edessäni ylös tällä tavoin ja kun Hän oli noussut ylös, näin ihmisiä kirkastetuissa ruumiissaan. Heidät otettiin ylös. He nousivat, kunnes Pilvi peitti heidät Taivaaseen. Tämä on se, mistä haluan nyt keskustella. Annoin tämän profetian, että Hän tulisi vierailemaan, kunnes Hän tuli.
 
Nyt annan myös profetian, että Hän on alkamaisillaan nousta ylös. Voinko keskustella tästä kanssanne tänään? Milloin Hän tulee nousemaan ylös? Raamattu sanoo, että HERRA tulee ottamaan pyhät keskiyön hetkellä. Haluan puhua nyt hieman tästä keskiyön hetkestä ja sitten palaan takaisin pääasiaan. On ihmeellistä, että Hän sanoi Moosekselle, että: Mene ja kerro Jaakobin lapsille, että Hän oli tulossa vapauttamaan heidät. Hän käski Mooseksen kertoa heille, että valmistautukaa keskiyön hetkeen! Joten kun näin sen ylös kohoamisen, niin ymmärsin, että tämä on nyt se keskiyön ylöstempaus. Me puhumme nyt keskiyön hetkestä ja seurakunnan ylösotosta. Rukoukseni on, että aivan kaikki pääsisivät sisälle Taivaaseen. Halleluja. Se on minun rukoukseni, että kaikille annetaan mahdollisuus päästä sisälle, mutta teidän tulee valmistautua. Tästä syystä minun tulee mennä Slovakiaan, Sloveniaan, Venäjälle ja joka paikkaan, jotta kaikille annetaan mahdollisuus tietää. Kun tiedätte ja haluatte valmistautua, niin valmistautukaa, mutta jos ette halua, niin se on myös okei. Ainakin olette tietoisia. Hallelujaa! Hallelujaa. Ovatko kaikki iloisia? Minä olen iloinen! Koska tajuan, että olemme tekemässä erityislaatuisia voittoja. Tämä on valtavan hieno asia eurooppalaisissa, että he aina tekevät kaiken hyvin, hyvin tosissaan. Kun kerran kerrot heille totuuden, he ottavat sen erittäin tosissaan ja valmistautuvat! Toinen Mooseksen kirja 11:4-7, kallisarvoiset ihmiset. Tässä HERRA puhuu siitä, kun Hän tulee keskiyön hetkellä pelastamaan Israelin. Hän sanoo:
 
4 Ja Mooses sanoi: "Näin sanoo Herra: Puoliyön aikana minä lähden kulkemaan kautta Egyptin maan. 5 Ja kaikki esikoiset Egyptin maassa kuolevat, valtaistuimellansa istuvan faraon esikoisesta käsikiveä vääntävän orjattaren esikoiseen asti, ynnä kaikki karjan esikoiset.
 
Tämä hämmästytti minua suuresti, koska Hän sanoi, että Hän tulisi ja iskisi maata ja kaikki esikoiset tulisivat tapetuiksi, kuolemaan. Sitten Hän sanoo, että kuninkaan esikoisesta lähtien orjattaren esikoiseen asti. Tiedän, ketkä olivat orjina Egyptissä. Hän siis sanoo, että Hän ei tule välittämään kenestäkään, kun Hän lyö maata. Hän sanoo, että kuninkaan esikoisesta aina orjan esikoiseen asti! Tiedäthän, että tuolloin Egypti oli supervalta. Minulla on yksi ongelma: Tiedän ketkä olivat Egyptin orjia: Jaakobin huone. Nyt kun luemme lisää, Hän esittelee jotakin todella voimallista. Miksi Hän sanoo, että tulee lyömään kaikki esikoiset välittämättä kenestäkään? Koska synnin palkka on kuolema! Ja koska JEHOVA JUMALA on pyhä. Luetaan lisää:
 
6 Ja koko Egyptin maassa on oleva kova valitus, jonka kaltaista ei ole ollut eikä koskaan tule. 7 Mutta kenellekään israelilaiselle ei koirakaan ole muriseva, ei ihmiselle eikä eläimelle, tietääksesi, että Herra tekee erotuksen egyptiläisten ja Israelin välillä (2. Moos. 11:4-7).
 
Tämä on hyvin kaunista. Tämä on helpotus meille. Koska ensimmäinen osa sanoo, että ”tapan kaikki”. Nyt olen iloinen kuullessani, että HERRA sanoo tekevänsä erottelun Israelin ja Egyptin välillä. Miksi JUMALA tekee erottelun Israelin ja Egyptin välillä? Miksi? Siellä JUMALAN yläsalien oikeussaleissa, missä oikeus tapahtuu. Tuomio oli langetettu, joka sanoo, että synnin palkka on kuolema. Se tuomio, joka on langetettu Taivaan oikeussaleissa sanoo, että synnin palkka on kuolema. Kun tämä tuomio oli langetettu, silloin KRISTUS, JUMALAN Karitsa, KRISTUS elävän JUMALAN Poika, JUMALAN perheen esikoinen astui esiin ja nosti kätensä sanoen: Jos synnin palkka on kuolema, niin haluan maksaa lunnaat JUMALAN perheen puolesta! Aivan kuin joku maksaisi sinusta oikeudessa lunnasrahat ja sanoisi, että vapauttakaa hänet.
 
Tuomio oli langetettu siellä JUMALAN yläsalien oikeussaleissa. Tuomio oli langetettu ja Hän sanoi, että synnin palkka on kuolema. Juuri tällöin MESSIAS astuu esiin ja sanoo, mutta JUMALAN perheestä minä maksoin lunnaat! Ketkä ovat sitten JUMALAN perhettä? JUMALAN perhe on Kristuksen seurakunta, mutta ennen seurakuntaa tulee Israel. JUMALAN perhe on Israel ja seurakunta. Hän astuu esiin perheen esikoisena sanoen: Minä maksan. Näin tehdessään Hän maksoi lunnaat. Tästä syystä, kun Hän oli tulossa lyömään Egyptiä, Hän sanoi JUMALAN perheelle eli Israelille, että heidän tuli vain löytää virheetön karitsa ja uhrata sen veri symbolina siitä uhrauksesta, joka oli tapahtunut. Tämä on tärkeää, seuratkaa kuinka valmistautua. Hän sanoo, että nyt MESSIAS on uhrannut itsensä JUMALAN perheen puolesta, koska MESSIAS on JUMALAN perheen esikoinen. Kun HERRA tulisi lyömään kaikki Egyptin esikoiset, niin JUMALAN perheen esikoinen olisi jo uhrattu, sieltä maailman luomisesta lähtien.
 
Hän sanoo, että JUMALAN perheelle tämä on symbolina verestä sekä täydellisestä Karitsasta ilman virhettä. Katso teidän esikoisenne tulevat olemaan turvassa, sillä JUMALAN esikoinen on jo uhrattu. Hän oli sanonut, että tulisi tappamaan kaikki esikoiset ja myöhemmin Hän sanoi, että Hän tulisi tekemään kuitenkin erotuksen Egyptin ja Israelin välillä. Tarkoittaen, että Egyptissä oli syntiä ja kun syntiä on tapahtunut, niin synnin palkka on kuolema. Ei ole väliä kuka oli kyseessä, sillä ei ole merkitystä kuka olet. Synnin palkka on kuolema. Kuitenkin Hän sanoo, että kun keskiyön hetki tulee, Hän tekee nyt erottelun Israelin ja Egyptin välillä. Hän sanoo, että tämä erottelu voi ainoastaan tapahtua; - ei Israelin pyhyyden takia, ei Israelin vanhurskauden takia, ei Israelin suoraselkäisyyden takia, EI! Sillä Israel otti osaa samoihin synteihin Egyptissä. Se on yksinkertaisesti ainoastaan KARITSAN VEREN takia. Näin he valmistautuivat keskiyön hetkeen.
 
Minusta oli ihmeellistä, kun näin Pilven nousevan, koska se kertoo minulle, että tämä voi tapahtua ainoastaan keskiyön hetkenä. Kun katsoin, kuinka Israel valmistautui, sain sanoman seurakunnalle. Toisin sanoen tulee olemaan syyllisen syntisen kuolema, koska synnin palkka on kuolema. Eli tulee olemaan joko syyllisen syntisen kuolema tai sitten tulee olemaan syyttömän sijaiskärsijän kuolema! Ymmärsitkö? Tästä syystä HERRA sanoo seurakunnalle, että syytön sijaiskärsijä kuoli jo puolestasi! Hänen nimensä on JEESUS. Hän on JUMALAN perheen esikoinen. Tämä tarkoittaa, että kaikki mitä sinun tulee tehdä valmistautuessasi tähän pyhien ylösottoon, on varmistaa, että kun keskiyön hetki saapuu, HERRA tulee löytämään sinut peitettynä täydellisen, syyttömän, virheettömän, nuhteettoman sijaiskärsijän verellä. Kun minulle on näytetty Kirkkauden nousevan, se tarkoittaa, että tämä on JEESUKSEN Veren hetki ja juuri tätä sanomaa Hän lähetti minut julistamaan teille. Varmista, että olet peitettynä Jeesuksen verellä.
 
Tällä hetkellä, jos olet pastori, varmista että peität seurakunnan JEESUKSEN VERELLÄ. Varmista, että saarnaat JEESUKSEN Verta tällä hetkellä! Miksi? Koska Hän sanoo, että JEESUKSEN Veri on se lopullinen uhri. Ei ole mitään muuta. Se on kaikista voimallisin. HERRA on lähettänyt minut kysymään teiltä kysymyksen: 1) Kristuksen seurakunta, siitä lähtien kun vastaanotit JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSESI, oletko ollut tietoinen, että MESSIAS on tulossa? 2) Tiedätkö, että tämä on Veren hetki? 3) Oletko todella peitettynä JEESUKSEN Verellä?
 
Hän sanoo, että JEESUKSEN täydellinen veri on kaikista voimallisin uhri ja sillä on kaikista korkein voima. Jos olet peitettynä JEESUKSEN väkevällä verellä, sinun identiteettisi tulee muuttua! Sen täytyy muuttua! Tämä tarkoittaa, että jos sinä olit maailmassa ja JEESUKSEN täydellinen veri on pessyt sinut puhtaaksi; sen jälkeen, vaikka joudut edelleen elämään tässä maailmassa ja kulkemaan sen kaduilla, ja vaikka paholainen etsii sinua ja voi kulkea jopa ohitsesi, hän ei kuitenkaan voi nähdä sinua! Koska sinun identiteettisi on muuttunut, niin paholainen ei pysty edes näkemään sinua! Täydellisellä JEESUKSEN verellä on maksimivoima! Se ei ole fiktiota. Sillä on todellinen voima muuttaa syntinen maailman lapsesta JUMALAN lapseksi, pimeyden lapsi valkeuden lapseksi, synnin orja vanhurskauden palvelijaksi. Sillä on voima muuttaa identiteetti. Tästä syystä on aiheellista, että HERRA on lähettänyt minut teidän luoksenne kysymään kysymyksiä. Kristuksen seurakunta, siitä lähtien, kun vastaanotit JEESUKSEN, oletko todella peitettynä JEESUKSEN verellä?
 
Kun katsot seurakuntaan johtavaa ovea ja diskoon johtavaa ovea kadulla ja ihmisiä, jotka menevät noista ovista sisälle, joudut ehkä polvistumaan ja kysymään HERRALTA, kumpi niistä on seurakunta? Tästä syystä tulen. Tulen puolustamaan HERRANI verta. Sanotte, että JEESUKSEN veri on heikko! Kun katson, miten kristityt elävät pelastustaan tässä maassa, kuulen heidän itkevän ISÄ JUMALALLE: HERRA ensimmäinen Golgata ei ollut riittävä! Lähetä JEESUS takaisin ristille! Katso olemme seurakunnassa, mutta emme ole vapautuneet synnistä. Tällaista kuulen. Ennen kuin saavuin, HERRA näytti minulle paljon Hengessä ennalta. Näet siis seurakunnan, joka ei ole vielä vapautettu. He juovat vieläkin alkoholia, tupakoivat, juoksevat naisten perässä, elävät yhdessä ilman avioliittoa, opettavat liberaaliteologiaa ja mitä tahansa. Kun näin tämän, ymmärsin seurakunnan anelevan ISÄ JUMALAA lähettämään JEESUS takaisin ristille! He kertovat HERRALLE, että ensimmäinen Golgata ei ole riittävä. Ristiinnaulitsette JEESUKSEN toiseen kertaan. Kun JEESUS katsoo kristittyjen epäpyhää elämää täällä, kun Hän katsoo pastoreita johtamassa epäpyhää seurakuntaa, silloin JEESUS kuulee naulaamisen äänet uudestaan.
 
Ymmärsittekö nyt, miksi Hän on tullut? Se ei ole vitsi. Totuuden hetki on koittanut. Tästä syystä kutsun sitä suureksi seurakunnan heräämiseksi. Jos vastaanotat JEESUKSEN veren, se tulee muuttamaan elämäsi ikuisesti. Jos sinulla oli tapana tupakoida, juopotella tai olit seksuaalisynnissä, pornografiassa, nyt sinua ei löydetä enää sieltä. Muista, että tämä on kaikista suurin uhri, se lopullinen uhri. Sillä on voima muuttaa sinut. Mutta HERRA näyttää minulle aina sen, kuinka täällä Euroopassa pastorit kamppailevat pornografian ja alkoholin kanssa. He sanovat, HERRA, sinun täytyy palauttaa JEESUS takaisin ristille. Katso, ensimmäinen Golgata ei ole riittävä. Katso ensimmäisellä verellä ei ole voimaa, se ei ole muuttanut minua. Tästä syystä naiset voivat tulla tänne ja istua hyvin lyhyissä minihameissa; he näyttävät aivan samalta kuin he, jotka eivät vielä ole vapautetut maailmasta. Maailma on tullut sisälle seurakuntaan. JEESUS itkee.
 
Eilen jaoin teille siitä, kun HERRA tulee tapaamaan minua - kerran Hän käveli Taivaan halki luokseni - ensimmäisenä Hän aina näyttää naulan lävistykset. Näin Hän sanoo: Juokse ja kysy heiltä, miksi olette unohtaneet tämän niin pian? Minä, HERRA, olin traumatisoitunut siitä, kuinka minua kidutettiin. En voi koskaan unohtaa sitä. Kun Hän näyttää minulle naulan lävistämät kätensä, Hän sanoo, juokse ja kysy heiltä: miksi? Miksi ette ole tietoisia, että kun katson seurakuntaa, minä rakastan heitä ja minusta tuntuu, että minun pitäisi mennä takaisin ristille heidän puolestaan. Kuitenkin, mene ja kerro heille, että tällä kertaa minussa on virheitä. Vaikka haluaisin kovasti mennä takaisin, ISÄ ei voi sallia sitä, koska en ole enää virheetön. Kerro heille jäljistä, jonka seurauksena minussa on virhe. Kerro heille, että haluaisin mennä takaisin heidän tähtensä, koska he tarvitsevat toista lunastusta. Rakastan heitä, joten voisin tehdä sen heidän tähtensä, tekisin sen uudestaan pelastaakseni heidät! Kun tulin, olin hyväksyttävä uhri, koska minussa ei ollut virhettä. Nyt minussa on kuitenkin virhe, koska menin jo ristille. En voi olla hyväksyttävä uhri enää. Kun Hän näyttää minulle naulanlävistykset, Hän sanoo, kerro heille, että he uudestisyntyvät ensimmäisestä Golgatasta, sillä en voi enää mennä ristille uudestaan! Sitä ei tulla sallimaan. Kristuksen seurakunta.
 
 
 

Aamukasteen aika on nyt

 
Voinko mennä nyt eteenpäin? Kun Jesaja näki tämän Kirkkauden, hän tallensi tämän Kirkkauden Jesaja 26:een. Kun Jesaja näki tämän Vierailun, hän luonnehtii tämän Vierailun luonnetta ja tarkoitusta. Jesaja tallentaa sen Jesaja 26:een. Hallelujaa! Kuinka kaunis aika seurakunnassa keskustella morsiamen puhdistautumisesta. Halleluja. Tämä on minulle suuri kunnia ja siunaus. Kuinka valtavaa. Me tulemme muistamaan nämä päivät, päivät, jolloin valmistauduimme HERRAA varten ja se ei ollut turhaa. Taivaassa me juhlimme! Hän sanoo:
 
19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille (Jes. 26:19).
 
Kun Jesaja näkee tämän Vierailun, ensimmäisenä asiana Jesaja näkee, mitä tämä Vierailu tulee tekemään: TUOMAAN HERÄTYKSEN. Kun kuulet Jesajan kuvailevan Vierailua, Jesaja kutsuu sitä aamukasteeksi. Tähän sisältyy niin paljon informaatiota. Jesaja sanoo, tulkaa nyt ja huutakaa riemusta, sinun kasteesi on tuore kuin aamukaste, kasteesi on saapunut, huutakaa riemusta, juhlikaa! Tämä kertoo sinulle, että Jesaja on pohjimmiltaan nähnyt kaksi aikakautta. Jesaja näki, kuinka he odottivat pitkään tätä aamukastetta ja kun kaste vihdoin tuli, suuri ilo ja juhlinta räjähtivät. Sitä oli odotettu niin kauan. Tämä tarkoittaa, että Jesajan oli täytynyt nähdä suljettu taivas. Kun Taivas avautuu, niin ’huutakaa ilosta´! se on nyt saapunut. Jesaja kutsuu sitä tuoreeksi kuin aamukaste, sillä aamukaste on tuoretta. Aamukaste on myös lyhytikäinen. Tämä tarkoittaa, että Jesaja sanoi: olkaa varovaisia, kun tämä kaste tulee, lyhyen ajan päästä se tulee nousemaan ylös. Joten, ottakaa kiinni tämän tarkoituksesta ja käyttäkää sitä pikaisesti valmistautumiseen. Tiedättehän, kuinka aamukaste on lyhytikäinen ja häviää pois nopeasti. Katsokaa mitä Jesaja näkee jakeessa 20:
 
20 Ja nyt, kansani, mene huoneisiisi, sisälle, sulje ovet jäljessäsi (Jes. 26:20).
 
Muistatko ne huoneet, jotka JEESUS meni valmistamaan, niin kuin Johannes 14. luvussa kerrotaan? Hän sanoo, menen ISÄNI luokse ja Minun ISÄNI kodissa on monta huonetta. Hän menee valmistamaan teille sijaa.
 
1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. 2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa (Joh. 14:1-2)?
 
Meidän JUMALAMME tuntee jokaisen teistä nimeltä. Tämä tarkoittaa, että jos sinun nimesi on Paul Onjoro, Hän on valmistanut sinulle huoneen, jossa lukee ’Paul Onjoro’! Jos sinun nimesi on Eva Myrberg, silloin huone on valmistettuna Evalle. JUMALA ei voi valmistaa yhtä huonetta kahdelle, ei, ei ei! Ei minun JUMALANI, ei meidän JUMALAMME! Jokaiselle on huone valmistettuna. Jokaiselle kristitylle on huone valmistettuna. Haluan mennä Taivaaseen! Pidä huoli, että et pelleile pelastuksesi kanssa. Ymmärsitkö minua? Koska on olemassa tietty huone valmistettuna juuri sinua varten, eikä ole olemassa kahta sinun kaltaistasi. Jos olet uudestisyntynyt ja pelleilet pelastuksesi kanssa, se tyrmistyttää minua. Hän sanoo: mene minun kansani, kohtaat ’minun kansani seurakunnan’ uudestaan. Kohtaat JUMALAN valitut uudestaan. ”Mene, kansani, huoneisiisi ja sulje ovet jälkeesi”; Jesaja näki ne huoneet, jotka JEESUS meni valmistamaan. Jesaja näki, kuinka seurakunta vihdoin meni sisälle noihin huoneisiin. Katsokaa, mitä Jesaja näkee taas:
 
20 Ja nyt, kansani, mene huoneisiisi, sisälle, sulje ovet jäljessäsi (Jes. 26:20).
 
Jesaja näkee oven suljettuna. Jesaja näkee, että kun aamukaste tulee ja Hän tulee valmistamaan seurakunnan, se on myös ilmoitus ja varoitus. Taivaat ovat nyt auki, mutta ole varovainen: Tämä kaste on lyhytikäinen. Minä tahansa hetkenä ovi Taivaaseen tullaan sulkemaan. Tämä on nyt se sanoma. Kun näet minut täällä puhumassa tästä Vierailusta, voit pohjimmiltasi sanoa, että HERRA on lähettänyt minut Eurooppaan julistamaan, että ovi tulee kohta sulkeutumaan. Halleluja. Tästä syystä meidän tulee käyttää enemmän aikaa ja valmistaa itseämme pääsemään sisään Taivaaseen. Ihmeellistä, kuinka Jesaja näkee heidän menevän sisälle ja sitten oven sulkeutuvan. Ongelma on tämä: kun Taivas sulkeutuu, kummalla puolella tulet olemaan? Tuletko olemaan sillä toisella puolella vai tällä puolella? Muistakaa, että he jotka pääsevät sisälle tulevat istumaan siellä ja jopa puhumaan teistä, ketkä olette jääneet jälelle. He tulevat sanomaan: en voi uskoa, että se ja se ei pystynyt pääsemään sisälle. En voi uskoa, että minun pastorini jäi jäljelle!
 
Olen nähnyt maailman sen jälkeen, kun seurakunta on otettu pois. Se on niin uskomatonta, jos puhuisin siitä täällä, se todella järkyttäisi sinua. Älä selvittele, käsittele ja huolehdi siitä. Sen sijaan vain valmistaudut ja pidät huolen, että pääset sisälle Taivaaseen. Älä pyörittele sitä ihmisfilosofialla, onko se ennen ahdistusta, ahdistuksen keskellä vai kenties sen jälkeen. Raamattu on hyvin selvä. Hän sanoo, että laittomuuden ihmistä ei tulla paljastamaan, ennen kuin poistuu tieltä Hän, joka sitä vielä pidättelee. Sinä ja minä tiedämme, että Hän, joka pidättelee sitä tällä hetkellä on Pyhä Henki. Me tiedämme, että te olette Pyhän Hengen pyhä asumus. Pyhä seurakunta on Pyhän Hengen pyhä temppeli. Kun pyhä seurakunta otetaan, se tarkoittaa, että myös Pyhän Hengen asumus otetaan pois tieltä. Tämä tarkoittaa, että armon aikakausi päättyy. Pyhä Henki on myös otettu ylös.
 
Älä huoli filosofiasta, teologiasta ja psykologiasta Euroopassa. Huolehdi vain yhdestä asiasta: HERRA on jo julistanut, että MESSIAS on tulossa. Kuinka valmistautua on hyvin selvää meille: hylkäät synnin ja valitset pyhyyden. Anna JUMALAN opettaa sinulle, mikä on syntiä sinun elämässäsi. Askel askeleelta Hän näyttää sinulle. Hän sanoo: Laita tuo vodkapullo pois, heitä nuo tupakat pois. Hän tulee opettamaan sinulle yhden asian kerrallaan, mitä puhdistaa elämästäsi pois. Me tiedämme, että jokaiselle ihmisellä on kapasiteettia tietää, mikä on syntiä. Todella, jos haluat päästä sisälle, voit valmistautua ja päästä sisälle Taivaaseen. Jesaja sanoo:
 
20 Ja nyt, kansani, mene huoneisiisi, sisälle, sulje ovet jäljessäsi. Pysy piilossa lyhyt hetki, kunnes raivo on ohi. 21 Sillä itse Herra lähtee asuinpaikastaan vaatiakseen maan asukkaat tilille kaikesta pahasta, mitä he ovat tehneet. Silloin maa paljastaa kaiken siihen vuodatetun veren eikä enää peitä surmattujen ruumiita. (Jes 26:20-21).
 
Jesaja kuvailee tätä Vierailua. Kun profeetat näkivät tämän tulevan aikakauden ennalta, tämän Vierailun, jotkut heistä itkivät. He sanoivat: katso, näen sukupolven, jonka luokse Hän menee vierailemaan, jonka luokse he näkevät Hänen menevän. Jotkut heistä itkivät ja sanoivat: Ooh, mikä väkevä sukupolvi! Ooh, kuinka siunattu sukupolvi! Näen Hänen menevän ja laskeutuvan heidän luokseen. Sukupolvi, joka vastaanottaa ja näkee MESSIAAN. Älkää leikkikö pelastuksenne kanssa. Tiedän, että olette Euroopassa, mutta voitte elää erottautunutta elämää. Sinun ei tarvitse mennä mukaan moraaliseen rappioon. Voit erottautua itse. Jesaja sanoo, että kun tämä Kirkkaus tulee, kaikki veri, mikä on vuodatettu ja missä joku on tapettu, tullaan paljastamaan. Hän tulee siis paljastamaan synnin. Kun Hän paljastaa synnin, silloin tulemme tietämään, mikä on syntiä. Sitten emme voi piilotella syntiä. Kun me tiedämme, mikä on syntiä, voimme tehdä parannuksen. Toisin sanoen Hän tulee sytyttämään parannuksenteon herätyksen. Aamukaste on tuoretta ja kylmää. Haluat juoda sitä. Se on janoiselle seurakunnalle. Hallelujaa. Tämä on se aamukaste, joka pitää lamput palamassa.
 
 
 

Minun pyhä omaisuuskansani

Voimmeko katsoa vielä yhtä syytä miksi Hän on tullut? Hän tulee erottamaan kansansa muista. Toinen Mooseksen kirja 33:14-16. Hallelujaa.
 
14 Hän sanoi: "Pitäisikö minun kasvojeni käymän sinun kanssasi ja minun viemän sinut lepoon?" 15 Hän vastasi hänelle: "Elleivät sinun kasvosi käy meidän kanssamme, niin älä johdata meitä täältä pois. 16 Sillä mistä muutoin tiedetään, että minä olen saanut armon sinun silmiesi edessä, minä ja sinun kansasi, ellei siitä, että sinä käyt meidän kanssamme, niin että me, minä ja sinun kansasi, olemme erikoiset kaikkien kansojen joukossa, jotka maan päällä ovat?" (2. Moos. 33:14-16).
 
Voinko selittää tätä kohtaa hieman? Hallelujaa! Hän sanoo, että sama JUMALA, sama Pilvi vieraili Israelissa, erämaassa. Mielestäni on ihmeellistä, että kun Hän laskeutui alas, he ymmärsivät tämän olevan historiallista. Mielestäni on ihmeellistä, kuinka he ymmärsivät, että tämä Vierailu on historiallinen. He ymmärsivät, että tämä ei ole pieni asia. He sanoivat, että jos itse JUMALA, ISÄ JUMALA on nyt vieraillut luonamme erämaassa ja olemme lähdössä pois, niin kuinka kaikki ihmiset tuolla ulkopuolella, ympäri maailmaa, tietävät, että ISÄ JUMALA on todella vieraillut luonamme? Kuinka? Koska he tiesivät, että tämä on suurta. Tämä ei ole jotakin joka hutaistaan nopeasti loppuun ja mennään eteenpäin, Ei! He ymmärsivät, että tämän tulee jättää pysyvä jälki heidän elämiinsä. Tästä syystä he kysyivät: Nyt kun Sinä ITSE olet vieraillut luonamme ja nyt kun olemme lähdössä tuonne ulos, mikä tulee tekemään meidät erilaisiksi ja erottamaan meidät noista muista maailman ihmisistä?
 
Mooses tiesi tämän olevan historiallista ja hyvin valtavaa. En kuitenkaan tiedä, mitä Mooses odotti. Joskus olemme tällainen pikasukupolvi: käytämme mikroja, Facebookia, kaikkea mitä saa pikana, Twitterin pikaviestittelyä. Olemme pikasukupolvi ja joskus odotamme, että myös JUMALA antaa meille kaiken pikana saman tien. Tällaisia ihmisiä me olemme. Kuunnelkaa, mitä HERRA sanoo. Kuunnelkaa sitä vastausta, minkä Hän antoi Moosekselle. Muistatko kun Hän kertoi Moosekselle, että he eivät voisi edes koskettaa vuoren alaosaa, kun Hän vieraili vuorella. Muistatteko, kun Mooses meni sitä palavaa pensasta kohti ja Ääni kuului: älä tule enää lähemmäksi! Tämä paikka on nyt pyhää maata. HERRA sanoo pohjimmiltaan, että milloin tahansa Hän päättää vierailla tietyssä paikassa, silloin majesteettinen taivaallinen läsnäolo ilmestyy sinne. Kun tämä tapahtuu, tämä JEHOVAN taivaallinen läsnäolo pyhittää välittömästi tuon paikan. Sen jälkeen Hän julistaa sen paikan pyhäksi maaksi pohjautuen Hänen vierailuunsa. Ihmisille, jotka löydetään tältä vierailun paikalta, pyhältä maalta, annetaan tehtävä; pyhä tehtävä palvoa! Tästä syystä kuulet HERRAN sanovan ’kunnioitus’! Nyt voit lähestyä minua ainoastaan syvässä kunnioituksessa. Kenkien riisuminen tarkoittaa pyhää palvontaa, pyhää ylistystä, pyhää palvelusta. Ihmisille, jotka löydetään sieltä vierailun paikalta, annetaan tehtävä, ja se on pyhä palvonta, ylistys HERRALLE. Jos he päättävät palvoa pyhästi, kuulet HERRAN sanovan, heistä on tullut Hänen omaisuuskansansa. Heidän pyhän palvontansa tähden, kuulet HERRAN sanovan, vaikka loin kaikki maailman kansakunnat, minulle te tulette olemaan valittu kansa, omaisuuskansa, pyhä kansa. Juuri tätä Hän julistaa.
 
He ovat nyt omaisuuskansaa, koska he ovat mukana pyhän palvonnan teossa. Toisin sanoen he ovat JUMALAN pyhä kansa. Kun he ovat mukana tämän kaltaisessa toiminnassa ja JUMALA on tehnyt heistä omaisuuskansan, katsokaa mitä heille tapahtuu. Tämä on se dokumentti ja identiteetti, jota he kantavat. Kun he ovat tulleet mukaan tämän tyyppiseen palvontaan tässä ISÄ JUMALAN vierailussa, 1) silloin heidän vaelluksensa automaattisesti muuttuu. 2) Heidän puheensa muuttuu. 3) Heidän palvontansa, ylistyksensä on muuttunut. 4) Heidän saarnansa muuttuvat. 5) Heidän paastoamisensa muuttuu. 6) Heidän syömisensä muuttuu. 7) Heidän seuransa muuttuu. 8) Heidän pukeutumisensa muuttuu. 9) Heidän pelastuksensa muuttuu. 10) Heidän kohtalonsa muuttuu. Näet, että nyt he ovat matkalla Taivaaseen! Heidän ajatuksensa muuttuu. Heidän mielensä muuttuu.
 
Hän kertoi Moosekselle, että kun ihmiset tuolla maailmassa näkevät, että vaelluksesi on muuttunut, puheesi on muuttunut, ylistyksesi on muuttunut, sanasi ovat muuttuneet, pukeutumisesi on muuttunut, ystäväsi ovat muuttuneet. Työpaikallasi kollegasi sanovat: Mennään lounaalle McDonald’siin. Vastaat, ei, ei, ei – tänään minä paastoan. He tulevat näkemään, että jopa sinun pukeutumisesi on muuttunut! Lounaalla he menevät naisporukalla puhumaan miehistä. Sinä taas jäät työhuoneesi pöydän ääreen lukemaan Raamattua ja kirjoittamaan muistiinpanoja siihen tahtiin kuin olisit kiireessä! Kun he katsovat pelastustasi, siihen ei kuulu enää alkoholia tai moraalittomuutta. He näkevät, että pelastuksesi on muuttunut. Kun he katsovat sitä suuntaa, johon olet menossa, he näkevät sinun kohtalosi muuttuneen. Pukeutuminen on muuttunut. Ystävät ovat muuttuneet. Pelastuksesi on muuttunut. Sitten he sanovat, että totisesti JUMALA on vieraillut näiden ihmisten luona! Hallelujaa! Tällä tavalla he tulevat tietämään, että Minä JEHOVA olen vieraillut luonanne. Ei ole olemassa mitään ’hätäratkaisua’. Ei ole mitään identiteettikorttia antaa sinulle, jota voit vain vilauttaa. Hän sanoo, että ei kukaan, joka kohtaa tämän Kirkkauden, voi pysyä samana!
 
 
Keniassa he tietävät tämän, sillä siellä tohtorit ja johtavat vanhemmat lääkärit, jotka ovat vastuussa Aidsin hoidosta ja mukana kansallisessa Aids-ohjelmassa (NASCO), voivat nyt tavata keskenään ja keskustella tästä JUMALASTA. He voivat nyt tavata ja puhua minun JUMALASTANI. Aids-yksikön lääkärit sanovat: Minulla oli niin ja niin monta potilasta hoito-ohjelmassa, mutta nyt nämä ja nämä Aidsista parantuneet ihmiset ovat pudotetut pois tästä ohjelmasta! Vau! Minun JUMALANI! Se on nyt totta, että he voivat katsoa meitä ja sanoa, ISÄ JUMALA on vieraillut näiden ihmisten luona! Saarnaan teille, mitä tällä hetkellä on tapahtumassa ja tulee tapahtumaan myös täällä! Lääkärit alkavat raapimaan päätään sanoen, tämä ei ole lääketieteellisesti mahdollista. Tässä prosessissa he tulevat löytämään itsensä puhumassa minun JUMALASTANI. Hän on kaikista korkein JUMALA. Ei ole toista Jumalaa kuin HÄN. Keniassa Hän on ainoa JUMALA, ja vain Hän voi muuttaa Aids-positiivisen veren Aids-negatiiviseksi!
 
Juuri ennen kuin tulin tänne, pastorit halusivat vierailla luonani joidenkin edellisissä kokouksissa parantuneiden ihmisten kanssa. He olivat kaksi nuorta miestä, Walter Sirengo ja Obingo, ja heidän kanssaan tuli myös luokseni halvaantunut Njambura, joka nousi ja lähti kävelemään 27.6.2009. Olen niin hämmästynyt, koska vuodesta 2009 on pitkä aika. Sen jälkeen meillä on ollut hyvin monia parantumiskokouksia ja HERRA on parantanut lukuisia muitakin rampoja, mutta Njambura tuli vieraakseni. Pastorit toivat heidät ja piispat nousivat ylös ja sanoivat: JUMALAN Mies, katso Obingo on nyt varttunut nuori mies ja opiskelee korkeakoulussa. Hän syntyi Aids-positiivisena ja oli lääkityksellä, mutta lopulta HERRA paransi hänet ja muutti hänen verensä. Sen jälkeen hän lopetti lääkityksen. Nyt hän on korkeakoulussa ja on kasvanut nuorukaiseksi, aivan kuin Walter Sirengo. He sanoivat, JUMALAN Mies, jopa kaikkein viimeisimmän testin mukaan, he ovat edelleen negatiivisia!
 
Te tiedätte, että olen hyvin tiukka, sillä HERRA lähetti minut puhdistamaan seurakunnan. Kuten voit siis odottaa, kun joku paranee, että lähetän heidät aina takaisin omalle lääkärilleen. Sillä kun HERRA parantaa sinut, sinun oman lääkärisi tulee tutkia sinut ja hänellä tulee olemaan kaksi eri asiakirjaa. Minä puhun JEESUKSESTA, minun JEESUKSESTANI. Kun Hän parantaa sinut, jopa sinut monta vuotta tunteneella ja hoitaneella lääkärillä tulee olemaan nyt kaksi eri asiakirjaa, ja tämä lääkäri tulee luokseni, sanoen: JUMALAN Mies, me emme ole nähneet tällaista ennen. Ja tässä prosessissa, he vastaanottavat JEESUKSEN. Tässä prosessissa voimme puhua JUMALASTANI.
 
Joten jos haluat tietää, mikä tekee erotuksen meidän ja koko muun maailman ihmisten välillä, se on pyhyydessä vaeltamisen kauneus. Hän sanoo, että voit siten ylläpitää HERRAN vierailua. Jos tämän tyyppinen Vierailu tulee, vain pyhyys, voi ylläpitää vierailua. Ilman pyhyyttä se tulee sortumaan. Se on kaunista, kuinka vanhemmat lääketieteen tohtorit puhuvat nyt yhdessä tästä ihmisjoukosta. JUMALA on vieraillut näiden ihmisten luona. En tiedä, mitä Mooses oikein etsi, henkilöllisyyskorttia vai mitä? Teillä on tähän vastaus: Jos teidän luona on vierailtu näin historiallisesti, niin et voi enää palata juomaan Vodkaa ja viiniä talvisin, ei! Et voi enää mitenkään palata katsomaan maailmallisia elokuvia kotisohvallesi! Et voi enää käydä tupakalla ulkona ylistyskuorossa laulamisen tauoilla. Se ei ole mahdollista.
 
Kun he tulevat näkemään, että puheesi on muuttunut ja olet heittänyt puhelimesi sim-kortin menemään ja vaihtanut sen toiseen, koska sinun ystäväpiirisi on myös muuttunut. Sinun syömistottumuksesi ovat muuttuneet: Paastoat useammin. He näkevät, että myös pukeutumisesi on muuttunut, ajattelusi on muuttunut ja kumppanisi ovat muuttuneet. Se Sana, mitä saarnaat, on nyt: pyhä, pyhä, ole pyhä ja tehkää parannus! Saarnasi ovat siis muuttuneet. Kaikki mitä nyt sanot on: pyhyys, pyhyys! Kun he katsovat sinun pelastustasi, he tajuavat, että vau, tuon pelastus on totisesti muuttunut. Kun he katsovat sitä suuntaa, minne olet matkalla, he näkevät, että kohtalosi on muuttunut. Vau, tämän henkilön luona on vierailtu. Hallelujaa. Tulen tänne tuomaan HERRAN vierailun. Olen iloinen, koska en ole tehnyt kompromissia täällä JUMALANI Sanan suhteen. Olen antanut Sanan teille ilman pelkoa yleisestä mielipiteestä. Annoin sen teille ilman kompromissia ja huomenna kun lähden, sydämeni tulee olemaan täynnä iloa. Tiedän, että minun tulee tulla takaisin. Nämä ihmiset tarvitsevat HERRAN parantamista täällä. Hallelujaa.
 
 
 

JUMALAN kanssa vaeltaminen

Hän tulee vaeltamaan, kävelemään seurakunnan kanssa. Ensimmäinen Mooseksen kirja 3:8. Hän sanoo:
 
8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan (1. Moos 3:8).
 
Tämä on hyvin voimallista. Kuunnelkaa minua kallisarvoiset ihmiset. Aadam ja Eeva tapasivat kävellä JUMALAN kanssa puutarhassa. Itseasiassa jos menet katsomaan tavallisesta sanakirjasta sanaa: ’Eedenin puutarha’, niin näet sekulaarisen sanakirjan sanovan: paratiisi ja paikka, jossa Elämän puu sijaitsee ja että se on suurimman mahdollisen siunauksen ja ilon paikka. Kun siis katson sekulaari sanakirjaa, kuinka se kuvailee Eedenin puutarhaa, olen ihmeissäni, koska huomaan heidän kuvailevan Taivasta. Me kaikki tiedämme, että Paratiisi on Taivaassa. Siellä on se Elämän puu, jonka lehtiä syödessäsi et kuole. Seurakunnan luomisen alkuperäissuunnitelmassa, JUMALA loi alun perin seurakunnan sitä tarkoitusta varten, että jos he vaeltavat uskollisesti ja kuuliaisesti JUMALAN kanssa, silloin kuolemaa ei olisi ollenkaan tässä yhtälössä. Paratiisi – se tarkoittaa, että Taivas oli täällä. Hallelujaa.
 
Kun he menivät syntiin, kuullessaan Hänen askeleensa he juoksivat piiloon. Aiemmin he olivat aina kävelleet Hänen kanssaan päivän viileydessä. Monta kertaa Hän kävelee kanssani öisissä unissani. Normaalisti Hän on oikealla puolellani, josta Hänen Äänensä tulee. Samalla tavalla, kuin Hän näyttää ja paljastaa minulle asioita ihmisistä ja pastoreista täällä, Hän tulee puhumaan kanssani myös öisin. Et voi piiloutua HERRALTA. Jos sinulla on HERRAN pelkoa, et voi koskea syntiin. Tyytyväisyyden saaminen JUMALAN kanssa vaeltamisesta on niin valtavan suurta. Et voi verrata sitä rahaan tai mihinkään muuhun tässä maailmassa.
 
Aadam ja Eeva kävelivät JUMALAN kanssa päivittäin. Kun he olivat tottelemattomia JUMALALLE, he kompastuivat ja kaatuivat ja kuolema saapui. Kaksi Kerubia palavien miekkojen kanssa asetettiin puutarhan itäiselle portille – tuomio! JUMALA halusi todistaa, että suunnitelman A tulisi toimia. Hän halusi todistaa, että paholainen on valehtelija, ja sitten HERRA kohtasi Hanokin. Luetaan 1. Mooseksen kirja 5:21–25. Hallelujaa.
 
21 Kun Hanok oli kuudenkymmenen viiden vuoden vanha, syntyi hänelle Metusalah. 22 Ja Hanok vaelsi Metusalahin syntymän jälkeen Jumalan yhteydessä kolmesataa vuotta, ja hänelle syntyi poikia ja tyttäriä. 23 Niin oli Hanokin koko elinaika kolmesataa kuusikymmentä viisi vuotta. 24 Ja kun Hanok oli vaeltanut Jumalan yhteydessä, ei häntä enää ollut, sillä Jumala oli ottanut hänet pois. (1. Moos. 5:21–24).
 
Jos luet Hanokista, huomaat että hänet tunnetaan kahdesta asiasta. 1) Hänen uskostaan, sillä hänellä oli valtava usko. 2) Vaikka hän vaelsi JUMALAN kanssa, hän silti etsi JUMALAA jatkuvasti, enemmän ja enemmän. Hän jo käveli JUMALAN kanssa, mutta päivittäin hän etsi ja halusi JUMALAA enemmän ja enemmän! Olen uudelleen määritellyt Lopunajan herätyksen tarkoituksen pohjautuen siihen, mitä olen nähnyt. Lopunajan herätys tarkoittaa nyt minulle seuraavaa: Ei ainoastaan sitä, että lukuisat ihmiset palaavat JEESUKSEN luokse, mutta myös ihmisiä, jotka ovat yhä nälkäisempiä ja nälkäisempiä JEESUKSEN puoleen! Olen nähnyt sen Keniassa. He ovat todella nälkäisiä. Jopa nyt miljoonat kuuntelevat tätä Keniassa suorana lähetyksenä. Lopunajan Herätys tarkoittaa nälkää, pyhyyden nälkää, ihmiset ovat nälkäisempiä JEESUKSEN puoleen. Hän vierailee heidän luonaan, mutta he ovat vieläkin nälkäisempiä Hänen puoleensa ja haluavat enemmän!
 
Hanok vaelsi JUMALAN kanssa päivittäin ja oli yhä nälkäisempi JUMALAN puoleen joka päivä enemmän ja enemmän. JEESUS kuvailee ylöstempausta, keskiyön hetkeä, Matteus 25:1–13. Hän kuvailee sitä hääjuhlana. Pidot, juhla-ateria on paikka, jonne nälkäiset ihmiset menevät syömään ja juhlimaan. Kun olet todella nälkäinen JUMALAN puoleen maailmassa ja sitten menet Taivaaseen, niin nälkäsi tulee tyydytetyksi! Tulet istumaan Taivaassa ja HERRA tulee istumaan siellä. HERRA tulee istumaan siellä! Kuinka valtavaa ja tulet ylistämään Häntä siellä. Hanok vaelsi JUMALAN kanssa ja hän oli koko ajan nälkäisempi JUMALAN puoleen. Siihen saakka, kunnes HERRA sanoi: Olen saanut tarpeekseni. Koska olet liian nälkäinen JUMALAN puoleen, otan sinut ylös olemaan kanssani. Onko täällä ketään nälkäistä JUMALAN puoleen? Haluatte todella päästä sisälle Taivaan Valtakuntaan, eikö? Minäkin haluan päästä sisälle. Halleluja! Olen nähnyt Taivaan. Hän, joka puhuu kanssanne, on nähnyt useaan kertaan Taivaan. Tästä syystä aina sanon, että jos tietäisitte edes hiukan siitä, mitä olen nähnyt, luopuisitte kaikesta ja valmistautuisitte Taivasta varten. Hallelujaa.
 
 
 
Välillä tämä kaunis elämä, jota elätte täällä Euroopassa, on hyvin petollista. Se voi valehdella sinulle ja pitää sinut poissa herätyksestä. Euroopassa teillä on jopa lakeja, jotka vastustavat herätystä. Euroopassa on lakeja jotka estävät herätyksen. Keniassa he alkavat ylistää stadionilla HERRAA, 3-4 päivää yötä päivää, ennen kuin kokous on edes virallisesti alkanut. Meillä on todella voimallinen äänentoisto ja siellä on koteja lähellä, joihin ääni kantautuu. Sellaista et voisi tehdä täällä. Ymmärsitkö? Koska on olemassa yhteisöllisiä säännöksiä ja asia menee oikeuteen saakka. Lapseni itki ja ei pystynyt nukkumaan ja lääkärit sanoivat, että lapsi on liian stressaantunut, koska oli liikaa ääntä. Teidän lakinne eivät voi hyväksyä minun herätystäni. Tästä syystä aina sanon, että olen Afrikan kylien muinainen primitiivinen saarnaaja. Tämä herätys on kaunis. Se on primitiivinen herätys ja uskollinen primitiivinen seurakunta. He vain ylistävät eivätkä kanna mukanaan voileipää ja Coca Colaa; he vain menevät sinne ylistämään kolmeksi päiväksi lapsiensa kanssa. He ovat leskiä ja köyhiä ihmisiä Kenian maaseutukylistä. Mukana herätyksessä on myös lääketieteen tohtoreita, kirurgeja sekä lakimiehiä. He seisovat kaikki yhdessä koko päivän teiden varsilla ylistäen. Rakastan vanhaa muinaista primitiivistä uskollista seurakuntaa, ristin ja veren seurakuntaa! Rakastan sitä alkuperäistä evankeliumia, en modernia evankeliumia. Olemme luomassa täällä vahvaa perustusta herätykselle. Jos haluat rakentaa todella korkean rakennuksen, sinun tulee ensin kaivaa maata todella syvälle ja rakentaa vahva perustus. Tätä me teemme täällä, luomme perustaa ja sitten voimme rakentaa sen pohjalle suuren rakennuksen. Halleluja! Hanok vaelsi JUMALAN kanssa ja pääsi sisälle Taivaaseen. Neljäs Mooseksen kirja 9:15-23.
 
15 Mutta sinä päivänä, jona asumus pystytettiin, peitti pilvi asumuksen, lain majan, ja illalla näkyi asumuksen päällä niin kuin tulenhohde, ja aina aamuun asti. 16 Niin oli aina: pilvi peitti sen päivällä ja tulenhohde yöllä. 17 Ja niin usein kuin pilvi kohosi majan päältä, lähtivät israelilaiset liikkeelle; ja mihin pilvi laskeutui, siihen israelilaiset leiriytyivät. 18 Herran käskyn mukaan israelilaiset lähtivät liikkeelle, ja Herran käskyn mukaan israelilaiset leiriytyivät. He olivat leiriytyneinä, niin kauan kuin pilvi pysyi asumuksen päällä.
 
Keskustelemme täällä tästä samasta Pilvestä. Kun Hän tuli kutsumaan minut Israelista, Karmelin vuorelta, tämä sama Pilvi, tämä tässä seisoi unessa pystyssä tällä tavoin (osoittaa Pilven kuvaa). Se kutsui minua kahdesti. Ei kolme kertaa, vaan kahdesti. Aivan kuten Hän sanoi: ’Mooses, Mooses’; tästä tuli klassinen kutsu JUMALAN Profeetalle. Tästä syystä kuulet: Samuel, Samuel. Vau! Elämme muutoksen päiviä, muutoksen aikoja. JUMALAN tulee nyt puhua Kristuksen morsiamelle suoraan. Hän sanoo:
 
19 Ja kun pilvi viipyi asumuksen päällä useampia päiviä, noudattivat israelilaiset, mitä Herra oli käskenyt heidän noudattaa, eivätkä lähteneet liikkeelle. 20 Mutta joskus pilvi viipyi asumuksen päällä vain muutamia päiviä; silloinkin he Herran käskyn mukaan olivat leiriytyneinä ja lähtivät Herran käskyn mukaan liikkeelle. 21 Ja joskus pilvi pysyi paikallaan vain illasta aamuun ja kohosi aamulla; silloinkin he lähtivät liikkeelle. Tahi jos pilvi pysyi päivän ja yön ja sitten kohosi, niin he lähtivät liikkeelle. 22 Tahi kun pilvi viipyi pysyen asumuksen päällä pari päivää tai kuukauden tai vielä pitemmän ajan, niin olivat israelilaiset leiriytyneinä eivätkä lähteneet liikkeelle; mutta kun se kohosi, lähtivät he liikkeelle. 23 Herran käskyn mukaan he leiriytyivät ja Herran käskyn mukaan he lähtivät liikkeelle. He noudattivat, mitä Herra Mooseksen kautta oli käskenyt heidän noudattaa. (4. Moos. 9:15-23).
 
Toinen kohta, kun Hän tuli vaeltamaan, kävelemään kansansa kanssa. Muistakaa, että aiheena on JUMALAN kanssa vaeltaminen. JUMALA vaeltaa seurakunnan kanssa. Kun Hän tuli, Hän löysi israelilaiset vaikeasta paikasta. Hän löysi kapinaa. Hän löysi ihmisiä, kuten Koorah. He kilpailivat Moosesta vastaan. Hän huomasi, että he halusivat mennä toisaalle ja palata takaisin. He olivat hämillään ja hukassa, kapinallisia. Heidät oli vapautettu Egyptistä, mutta he halusivat palata takaisin Egyptiin! HERRA huomasi, että nämä ihmiset eivät olisi päässeet perille, jos Hän ei olisi itse tullut johdattamaan heitä. Kun Hän tuli, Hän löysi tietynlaisen Israelin: kapinallisen, kapinallisen, todella kapinallisen! Kun Pilvi tuli, Raamattu kertoo, kuinka he tulivat ulos teltoistaan ja siellä oven suulla tähyilivät ylös, olisiko Pilvi vielä paikallaan ja sitten he ylistivät Häntä. Kun Pilvi laskeutui sinne Ilmestysmajalle, he pysyivät leiriytyneinä. Kun Pilvi nousi, he pakkasivat ja lähtivät. Tästä Pilvestä tuli myös heidän suojeluksensa, koska Hän johdatti heitä Pilven kautta. He eivät olleet koskaan ennen olleet vielä tällä tiellä aiemmin. He siis todella tarvitsivat HERRAN johdatusta. Tuona aikana he olivat tottuneet fokusoitumaan horisontaalisesti, mutta kun Pilvi tuli, voit kuvitella itse: He menivät aina heti ensimmäisenä herätessään katsomaan, olisiko Pilvi vieläkin paikallaan. He alkoivat kehittää tällaista Taivaallista fokusta.
 
He olivat olleet aiemmin tottelemattomia, mutta kun Pilvi tuli, heistä tuli todella kuuliaisia. Sanoma on selvä: Milloin tahansa tämä Kirkkaus tulee, se tarkoittaa kuuliaisuuden hetkeä. Kun katson seurakuntaa, näen aivan kuin Raamattu toistaisi itseään. Hän oli poistanut Israelin Egyptistä maksimivoimalla, ihmeillä ja merkeillä. Raamattu sanoo, että Hän kantoi heitä kotkan siivillä ja kuitenkin he halusivat mennä takaisin! Hän poisti heidät synnistä Ristillä maksimivoimalla ja ihmeillä, mutta kun katson seurakuntaa tänä päivänä, näyttää siltä kuin he olisivat menneet takaisin maailmaan. He puhuvat kuin maailma, pukeutuvat kuin maailma, syövät kuin maailma, katsovat elokuvia kuin maailma, juovat kuin maailma, heidän lapsensa näyttävät kuin maailma, hiustyyli samanlainen kuin maailmassa, kaikki on kuin maailmassa. He ovat menneet takaisin. Kiitän JUMALAA, että Hän on tullut. Sillä Hän on tullut seurakunnan maksimikapinallisuuden hetkellä.
 
Tässä hetkessä seurakunta vastaanottaa kaikenlaisia teorioita ja filosofioita. Tänä aikana, kun seurakunta on kaikista kapinallisin JEESUKSELLE. Joskus seurakunnassa on yhteisiä kokouksia eri uskontojen kanssa, joissa sekoitetaan keskenään eri jumalia. Tämä on hetki, kun pastorit eivät pidä pyhyydestä. He sanovat, jos saarnaan tätä evankeliumia, ihmiset lähtevät pois seurakunnastani. He sanovat, että tänä päivänä ihmiset haluavat vain makeaa sanomaa ja rohkaisua. He sanovat, että emme voi laittaa liikaa psykologista painetta heille. Tässä hetkessä seurakunta on kapinallinen. Näemme tiukkoja vartalon muotoja esitteleviä housuja seurakunnassa, jotta pastori voisi katsoa. Tässä hetkessä sisällytetään seurakunnan palvontaan kaikenlaisia kirjoja. Tässä hetkessä seurakuntien tiloja myydään pois ja tilalle tulee baari, joka sisustetaan juomista, naisia ja bordellia varten, mutta sinne jätetään aina risti seinälle. Kun sitten joku kysyy, mitä varten tämä risti on seinällä? - hänelle vastataan: Jätimme sen muistoksi, koska ennen vanhaa JEESUS ajoi meidät pois seurakunnasta. Tänä päivänä me olemme ajaneet Hänet pois! Seurakunta Euroopassa; olette todella kapinallinen. Olen iloinen, Hän on tullut. Tämä on kuuliaisuuden hetki.
 
Kun Pilvi pysähtyi, he leiriytyivät. Kun Pilvi nousi, he seurasivat. Näin tehden he pääsivät sisälle luvattuun. Tämä Pilvi on johdattamassa seurakuntaa MESSIAAN loisteliaaseen Valtakuntaan. Kallisarvoiset ihmiset, Itse JUMALA on tullut paimentamaan seurakuntaa. Meidän täytyy valmistaa tie. MESSIAS on tulossa. Kun vihollinen tuli, Hän laittoi pimeyden itsensä ja Israelin väliin. Kuunnelkaamme HERRAA. Hallelujaa. Olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen. Olen nähnyt sen seurakunnan, jonka Hän ottaa. Tämä seurakunta on pyhä seurakunta. En koskaan unohda, kun näin, kuinka Hän otti heidät ja he menivät sisälle Taivaaseen. Kun katsoin, näin heidät kirkkaissa ruumiissaan ylistämässä Alttarin edessä. En koskaan unohda, kuinka Hän ilmestyi taivaalle. Kuulin pasuunan puhalluksen ja äänen. Tiedän jopa, miltä tämä pasuuna tulee kuulostamaan tuona päivänä. Tiedän jopa sen Äänen ja ne sanat. Kun Hän ilmestyi, näin Hänellä olevan kruunun. Tällä hetkellä Hänellä on kruunu. Hän ei tule takaisin saarnaamaan evankeliumia. Hän näytti naulan lävistämän kätensä minulle ja oikaisi ja suoristi kruunua päässään. Hän käveli läpi Taivaan tältä puolelta tälle puolelle. Mihin tahansa Hän astui, niin jalanjäljet muuttuivat aina Kirkkaudeksi. Kun Hän pääsi perille, Hän pysähtyi ja kääntyi minuun päin ja näytti toisen kätensä ja uudestaan asetteli kruunua. Se valtasi minun huomioni kokonaan, pidin siitä paikasta, koska saatoin vihdoin nähdä Hänet. Sydämessäni kerroin HERRALLE, että HERRA, pyydän, ota minut mukaasi! Sitten Hän katsoi alas ja kääntyi ja meni sisälle tällä tavoin ja Pilvi peitti Hänet. Jäin siihen uneen joksikin ajaksi ja voin nähdä taas Kirkkaus, Kirkkaus, Kirkkaus – ne loisteliaat Kirkkauden jalanjäljet.
 
Sitten heräsin ja ymmärsin, että Kirkkauden Kuningas tuli tälle maapallolle ja toi loisteliaat Kirkkauden jalkansa tänne meidän pölyisille teillemme. Ja me kohtelimme Häntä niin hirvittävällä tavalla! Me emme välttämättä koskaan tule tietämään pelastuksen hintaa. Parasta, mitä voimme tehdä, on kunnioittaa ja arvostaa JEESUSTA. Kunnioittaa JEESUSTA sinun omalla elämälläsi. Jos jokainen teistä voi kunnioittaa JEESUSTA omalla elämällään, silloin kipujen miehellä tulee olemaan hymy kasvoillaan.
 
Uskon, että olette kaikki uudestisyntyneitä täällä, joten tulen vain siunaamaan teitä ja sitten lähden. Olen ilmoittanut teille, että MESSIAS on tulossa. Olen myöskin kertonut teille, että standardi on pyhyys. Ilman pyhyyttä kukaan ei ole näkevä HERRAA. Tiedän, että herätys on tulossa tänne. Minä olen täysin ilmainen ja valmis tulemaan uudestaan, voimme pitää konferenssin ja kahden päivän parantumiskokouksen. Ainoastaan yksi sähköposti ja tulen. Älkää huolehtiko hotellistani, ruoastani. HERRANI JEESUS nukkui kaduilla. Hänellä ei ollut kotia, mutta Hän pelasti koko ihmiskunnan! Hän ei muuttanut evankeliumia.
 
 
 
Kiitos todella paljon. Kiitos. Kiitos todella paljon. HERRA Siunatkoon teitä.
 
 
Lähde: Pastorikonferenssi, Tšekki, Brno 20.-21.4.2016. Profeetta Dr. Owuor / suomennos Osa 4 https://www.youtube.com/watch?v=jlV...

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)