28.10.2017 (Osa 2) PROFETIA HERRAN VÄKEVÄN PROFEETAN KOKOUKSEN VALMISTAMISESTA ISRAELISSA - PROFEETTA DR. OWUOR

Nyt, HERRA JEHOVA Puhui kanssani eilen yöllä. HERRA, Israelin Pyhä JUMALA, Ikuinen Kuningas, JEHOVA EL OLAM, Israelin JUMALA, Hän Puhui kanssani eilen hyvin valtavalla tavalla. Ensimmäisessä osassa Hän vei minut Israeliin. Sitten joitakin kokouksia alkoi siellä Israelissa. Ihmiset alkoivat kokoontumaan, jotta voisin puhua heidän kanssaan. Ja he pyysivät rauhaa, kun toin HERRAN Sanoman. Ja pystyin näkemään, että heidän sydämensä eivät vielä olleet valmiit vastaanottamaan HERRAA. HERRA avasi kaikkien heidän sydämensä minulle, pystyin näkemään sen kokouksen.

 

Siinä toisessa osassa. Joten he valmistelivat kokousta. He halusivat kuunnella. He tiesivät, että heidän tulee kuunnella tätä. He tiesivät, että tämä on tärkeää. He tiesivät, että tämä on Israelin Profeetta, Israelin Väkevä Profeetta. He olivat kaikki kokoontuneet kuulolle. Mutta heidän sydämensä olivat paljossa kivussa, koska he halusivat, että rauhasta puhuttaisiin. He halusivat JUMALAN Miehen puhuvan Israelin rauhasta. Kuitenkin Hän oli mennyt sinne puhumaan MESSIAAN Tulemuksesta.

 

Messiaaniset päivät ovat käsillä, ne ovat tulleet lähelle. Ja parannuksenteon Sanoma on saarnattu, sitä saarnataan vielä. Vanhurskauteen palaamisen Sanomaa saarnataan vielä. Sanomaa pyhyyden aarteesta yhtenä kaikista tärkeimpänä Taivaan standardina saarnataan yhä maan ääriin saakka. Heprealaiskirjeen lukua 12:14 saarnataan vieläkin. Sillä ilman pyhyyttä, ei kukaan ole näkevä HERRAA, on saarnattu, sitä saarnataan yhä. Sitä tullaan saarnaamaan yhä huomisaamuna. Tänä hetkenä maailman kansakunnat ovat jo kuulleet julistuksen MESSIAAN Loisteliaasta paluusta.

 

Rammat kävelevät, sokeat näkevät nyt, kuurot kuulevat nyt, kuurot kuulevat. Mykät puhuvat, HIV on parantunut ja testattu korkea-arvoisissa huippu yliopisto-sairaaloissa, tässä maassa.

Agaghanin yliopistollisessa sairaalassa, Nairobin sairaalassa. Monissa sairaaloissa kaikkialla tässä maassa, Provincial General sairaalassa. Veriryhmät ovat muuttuneet B- positiivisesta, mikä luku onkaan. Ja nyt he ovat saaneet lapsia, heillä on lapsia. Huomenna kun he menevät seurakuntaan, he kantavat nuo lapset heidän kanssaan seurakuntaan. Heillä on vieläkin nuo dokumentit ja heidän veriryhmänsä on vieläkin muuttunut. Lepra on puhdistettu. Selkäydinvammat ovat parantuneet, halvaantuneet kävelevät. Mielisairaita, heitä, jotka ovat pahojen henkien valtaamia, on ennallistettu. Ja heitä vieläkin ennallistetaan. Kaikkia sairauksia auringon alla parantuu. 

 

Kuolleet herätetään, kuollutta, mätänevää ruumista nostetaan nyt ylös kuolleista. Ja JUMALAN Valtakunnan evankeliumia saarnataan, joten MESSIAS on Tulossa! MESSIAS on tulossa, valmistakaa tie!

 

Tämä on Hän, josta on kirjoitettu Kirjoituksissa. Raamatussa, kun HERRA JUMALA lupasi maailman kansakunnille, että lähetän teille Sanansaattajan, kulkemaan edellänne ja valmistamaan teidät. Ja johdattamaan teidät Lupaukseen.

 

He, joilla on korvat, valmistautukoot pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Ja kääntykööt pois seksuaalisynnistä, kääntykööt pois valheista. Kääntykööt pois siitä rahan evankeliumista, jonka näet monissa monissa kansakunnissa ja seurakunnissa. Sisältäen Nairobin täällä. Monissa seurakunnissa saarnataan rahasta, on eksytystä, vääriä profeettoja. MESSIAS on tulossa! He, joilla on korvat, valmistautukoot HERRAN loisteliaan kirkkaaseen Tulemukseen. Shalom. Toda raba. Lahem.

 

Valmistakaa tie

 

MESSIAS ON TULOSSA

 

(Suomennos Profetiasta 28.10.2017 – Osa 2. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)