26.10.2021 HERRAN PROFETIA RAMMASTA, JOKA TULEE KÄVELEMÄÄN & TULESTA, JOKA TULEE TAIVAASTA

Siunatut ihmiset, HERRA on jälleen Puhunut, kun HERRA KAIKKIVALTIAS vei minut Taivaaseen, Taivaaseen viime yönä, ja sitten HERRA KAIKKIVALTIAS asetti kukoistavia Lehtiä, kukkivia Lehtiä Elämän puusta käteeni, ja sitten Lehdet kukoistivat halki maailman. Sitten tuona hetkenä kuulin: Rampa on kävellyt! Rampa on kävellyt! Suuri juhlinta puhkesi maassa. Ihmiset juhlivat, että rampa on kävellyt. Tällä puolella, tällä toisella puolella kansakuntaa, että rampa on kävellyt! Toisella puolella. On siis suuri Herätys, joka on tulossa. 

Voitte nähdä, kuinka HERRA todella kamppailee Kenian kanssa. Hän Puhuu Tuomion ja sitten samaan aikaan Hän yrittää tavoittaa teitä, hänen, joka Puhuu kanssanne, läsnäolon tähden maassa. Välittömästi siis, kun tulin takaisin Elämän puun Lehtien kanssa ja ne kukkivat halki maan, silloin: Rampa on kävellyt! Yhden julistuksen kautta Nairobista. Rampa on kävellyt! Joka puolella maata oli juhlintoja. Rampa on kävellyt! 

Tämä tulee siis alkamaan jo ennen kuin pääsemme Parantumiskokoukseen. Rammat tulevat nousemaan ylös ja kävelemään kieleni Sanojen seurauksena tänään, Sanoo SOTAJOUKKOJEN HERRA, Sanoo, HERRA JAHVE. Kieleni Sanojen seurauksena tänään rammat alkavat nousemaan ylös ja kävelemään halki maan jopa ennen Grand Mega Super loisteliasta Parantumiskokousta, joka tapahtuu joulukuussa. 

Tämä on siis suuri rakkauden luonteenlaatu. Ette voi ymmärtää tätä väärin. Ette voi tehdä virhettä tässä. Kukaan ei voi tehdä tässä virhettä, ovatpa he missä tilassa tahansa. He tulevat ymmärtämään, että tämä on suurta rakkautta. Säilyttäkää parantuminen. Säilyttäkää tämä. HERRA Puhuu Siunauksia ja parantumista ja tämä voi olla teille tie ulos, Kenia, että maksimoitte sen rakkauden luonteenlaadun, jonka HERRA osoittaa tälle maalle.

Sitten yhtenä hetkenä näin, kuinka kutsuin Tulen Taivaasta ja Tuli lankesi joidenkin ihmisten päälle ja HERRA huusi, Hän Sanoi: "Katso, Tuli, jonka kutsuit alas Taivaasta, on langennut heidän päällensä". Oli valtavan suuri Tuli Taivaasta, joka lankesi ja lopetti ihmisiä, joten nämä ovat todella vaikeita aikoja. Te tiedätte hänet, joka Puhuu kanssanne. Te tiedätte, kuka saarnaa halki maan kamaran juuri nyt. 

Suuri Herätys on tulossa. Näen rampojen nousevan ylös ja kävelevän halki maan. Maksimoikaa se. Ottakaa siitä hyöty irti. Keskittykää siihen. Pitäkää siitä kiinni. Valitkaa Herätys. Älkää valitko Tuomiota. MESSIAS on tulossa. Todah rabah. Kiitos. MESSIAS on tulossa. Todah. Kiitos. Olkaa valmiina. Kiitos.

(Profetia 26.10.2021 / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)            

   

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)