22.11.2017 PROFETIA: LUKIHÄIRIÖN PARANTUMINEN SUOMESSA – PROFEETTA DR. OWUOR

Haluaisin kuuntelijoidenne tietävän, että HERRA Puhui kanssani.  HERRA Puhui kanssani toissa yönä. Tuossa keskustelussa Hän näytti minulle hyvin tarkkaan, kuinka nainen Suomessa parantui. Se oli todella syvä keskustelu. Hän näytti, kuinka Hän muutti hänen aivonsa. Sitten Hän näytti minulle myös sen prosessin, kuinka hän alkoi kehittymään ja pystyi nyt näkemään ne kirjaimet ja sanat nähden ne. Se oli todella ihmeellistä, se oli todella hyvin ihmeellistä, koska näytti siltä, että ne eivät tarkentaneet ja sitten hän pystyi tarkentamaan ja keskittämään niillä täysin. Ja uudelleen, HERRA, Hän näytti minulle tuossa keskustelussa, kuinka Anne-Maarit Suomessa vastaanotti uudet aivot HERRALTA, ja kuinka hän alkoi lukemaan. Ja se oli hyvin ihmeellistä, koska HERRA pystyi saamaan minut näkemään hänen aivojensa sisälle. Ja kuinka hän näki silmillään ne kirjaimet, sanat.

Ja kun HERRA oli antanut hänelle uudet aivot, pystyin näkemään, että ne eivät aluksi pystyneet täysin tarkentamaan, mutta sen jälkeen hän pystyi kohdistamaan tuoden ne yhteen, tarkentamaan nyt sanoihin selkeästi. Ne olivat hieman pois keskittymisestä, ja sitten nyt hän pystyi keskittymään niihin ja lukemaan ne. Joten se oli todella valtava ilmestys. Ja sitten HERRA sanoi Äänellään: Se on Taivaallista. Se on Taivaallista. Tämä on se, mitä kuulin, Taivas, kuulin, Taivas, se on Taivaallista.

Tämä oli siis valtava asia ja niin paljon iloa myös. Se oli todella kallisarvoinen parantuminen ja oli niin paljon iloa, jonka HERRA säteili tässä keskustelussa. Se oli myös jotakin hyvin hyvin eksoottista myös. Hyvin hyvin mukavaa ja kallisarvoista HERRALLE. Jälleen näyttäen minulle, kuinka hän oli keskittynyt niihin sanoihin. Ensin ne olivat hieman keskittymisen ulkopuolella ja sitten keskittyneet. Sana, joka lopulta tuli oli fokus. Ja sitten hän pystyi lukemaan ne. Tämän HERRA näytti minulle koko yön, kuinka Hän ennallisti hänet. Ja Hän antoi hänelle jopa uuden näön, tajunnan, jotta hän pystyi nyt lukemaan sanoja. Ja sitten Hän sanoi: tämä on todella Taivaallista. Joten se sana oli Taivaallista tuossa keskustelussa, hyvin Taivaallista. Joten tämä on kallisarvoinen parantuminen HERRALLE. Ja tämän aikakauden ihmeitä. Ja MESSIAS on tulossa, rakkaat ihmiset.

Voitte nähdä, mitä on tapahtunut myös Maputossa, ja nyt Suomessa. Tämä on toinen kerta, kun se tapahtuu Suomessa. On Eemi, Eemi, Baby-Eemi, joka oli rampa ja nyt kävelee Suomessa. Ja myös Keniassa oli James Salomonin parantuminen, jolla oli myös lukihäiriö monta vuotta takaperin ja nyt hän opiskelee Britanniassa. Kun HERRA antoi hänelle myös uudet aivot. Tuolloin, kun HERRA antoi myös hänelle uudet aivot, nyt hän jopa opiskelee Britanniassa, hän opiskelee kandidaatin tutkintoaan Britanniassa. Ja muita parantumisia, joita on tapahtunut. HERRA tekee suuria asioita. Hän osoittaa sen, että aika on lopussa. Ja että se Jälkimmäinen Voitelu, josta Hän Puhui, joka tulisi seurakuntaan, on täällä.

Ja se on mielestäni ihmeellistä, se on absoluuttisen ihmeellistä minulle, että eilen kun kävelin Nairobin katuja. Ja rukoilin siellä ihmisten puolesta ja kysyin melkein kaikilta heistä, siltä ryhmältä, jonka puolesta rukoilin, pystyin näkemään, että he tulevat toisista seurakunnista ja he tarvitsivat rukousta. Joten kun he tulivat rukoukseen, niin kysyin heiltä, kun HERRA toi heidät lähelleni, kysyin heiltä, josko he olisivat tietoisia kahden neutronitähden yhteentörmäyksestä?

Ja mikä shokeerasi minua yhdessä sen Piispojen tiimistä kostuneen seurueen kanssa, joiden kanssa olin siellä kadulla, että kukaan heistä ei ollut tietoisia, että ne kaksi neutronitähteä olivat yhteentörmänneet. Ja sananpaikka Luukas 21:26 ja se Profetia Joel 2:30-31, ovat täyttyneet ja ovat vieläkin prosessissa täyttyä. Ja sitten aloin saman tien ymmärtämään, että tämä seurakunta, tämä seurakunta, joka on yhdistetty HERRAN Ääneen, tämä on se Kristuksen morsian, tämä tietty seurakunta. Se oli hyvin shokeeraavaa ja hyvin hämmästyttävää, joka teki hyvin nöyräksi ymmärtää, että suurin osa, kaikki heistä, jotka tapasin, jotka tulivat toisista seurakunnista, pystyin näkemään, että HERRAN Voitelu veti heidät luokseni, jotta voisin rukoilla heidän puolestaan, koska he tarvitsivat rukousta ja he tarvitsivat pelastusta. He pyysivät saada olla uudestisyntyneitä. Se oli ihmeellistä minusta, että he eivät tienneet. He eivät ollenkaan tienneet, kun kysyin heiltä. Kysyin heiltä, josko he tietäisivät, että ne kaksi neutronitähteä ovat törmänneet, ja oli taivaankappaleiden järkkyminen, kuten Raamattu lupasi, joka valmistaa sisäänpääsyyn, MESSIAAN tulemukseen ottamaan seurakunta ylös.

Kukaan heistä ei tiennyt. Tämä todella osoitti minulle, että tämä tietty seurakunta. Eilen näin sen aarteen, joka HERRALLA on tässä seurakunnassa. Tämä seurakunta on tietoinen. Ja aloin ymmärtää, että tämä on se seurakunta, jossa heidän sielunsa on herätetty. Ne toiset sielut ovat unessa. Täällä sielut on herätetty ja ne ovat itseasiassa suuressa odotuksessa, suuressa odottamisessa. He odottavat MESSIAAN Tulemusta, ottamaan heidät. Se toinen seurakunta ei ole edes tietoinen, että se hetki, kun heidän tulee valmistautua, on täällä. He eivät edes ole olleet tietoisia, että asioita tapahtuu, jotka ovat raamatullisia maamerkkejä kohti MESSIAAN Tulemusta.

Tänä aamuna olin myös melkoisen hämmästynyt siitä tosiasiasta, että ne ihmiset, jotka olivat kuulolla radiossa, oli se sitten Suomessa tai Maputossa, tai Keniassa, jotka olivat kuulolla radiossa, kytkettyinä tähän Ääneen, kuulolla tälle Äänelle. Seurakunta, kuten Maputossa, joka kuuntelee tätä Ääntä Mosambikissa, joka on allekirjoittanut ja tullut mukaan sisälle parannuksentekoon ja pyhyyteen. Ja kun HERRA julisti, että Hän tulee puhumaan radiossa sunnuntaina, niin hekin heidän sielujensa heräämisessä, siinä tosiasiassa, että heidän sielunsa oli herätetyt, heidän sielujensa heränneessä tilassa, he tulivat kuulolle, ja katsokaa nyt, parantuminen tapahtui siellä.

Ja tämä nainen Suomessa Tampereella, joka oli tietoinen, että JUMALAN MIES tulisi olemaan livelähetyksessä, tuli kuulolle ja katsokaa, nyt hänellä on uudet aivot ja hän voi lukea. Se on lääketieteellinen tila, jota ei voi parantaa yhdellä pillerillä, jossa olet syntynyt kehittymättömällä vasemmalla aivopuoliskolla, kun huippulääketiede ja tutkimus teollisuusmaassa, Suomessa ei voi auttaa. Ja minulle kerrottiin, että hän tunnusti, kuinka hän ei voinut edes mennä tiettyihin paikkoihin, koska hänen piti lukea siellä liikennemerkkejä, sinun täytyy lukea siellä liikennemerkkejä, jotka kertovat sinulle, minne olet suuntaamassa, tai mistä lähteä sivutielle, mikä risteys ottaa.

Mutta minusta on ihmeellistä, että se seurakunta, joka oli kuulolla ja kytkettynä, jopa he jotka olivat kotona ja radiot tuotiin heille kiireessä, kuunnellakseen tätä HERRAN Ääntä, he vastaanottivat parantumisen. Ja kuten näemme nyt, se on paljon suurempi, kuin oli Menengaissa, kuin ne suuret parantumiset, joita tapahtuivat Menengaissa. Tämä on siis melkoisen shokeeraavaa, rakkaat ihmiset. Ja tästä syystä olen aina sanonut, että jopa he, jotka ovat ulkomailla, kuten seurakunta Abidjanissa, seurakunta Maputossa, seurakunta Suomessa, kuulolla! Ja Kaikista korkein JUMALA pystyi vierailemaan heidän luonaan, Israelin Pyhä JUMALA, Israelin Siunattu, JEHOVA ELOHIM.

Joten tämä osa sitä paradigmaa, oli se, mikä oli niin hämmästyttävää minulle tänä aamuna. Olen aina puhunut tästä. Mutta oli niin ihmeellistä nähdä se, että se puoli, joka kuuntelee Häntä, sen luona HÄN vierailee! Ja se puhuu paljon asioita. Ensinnäkin, tiedättehän, että on paljon seurakuntia ulkona tuolla, jotka ovat nyt tämän Palvelustyön alla, monissa monissa maissa. Mutta he, jotka tulivat kuulolle ja hyväksyivät olla Pyhän Hengen auktoriteetin alla, ja tulla keskeytetyksi, kuten Norsunluurannikko ja Maputo, he vastaanottivat parantumisensa. Tämä shokeerasi minua hyvin paljon.

Ja kuulette, kuulette hyvin usein, kuinka Dr. Maguengo on radiossa, radiossa, kytkettynä ja kuulolla. Se seurakunta, jota hän johtaa Maputossa, hän kertoi heille, että pyydän pian, pian, tuokaa sairaat ihmiset sinne. Ja ne seurakunnat, joita hän johtaa Norsunluurannikolla vastaanottivat tämän hetken vierailunsa elämäänsä. Ja tiedän, että on monia Arkkipiispoja ulkona tuolla, mutta osa heistä ei ollut kuulolla, todennäköisesti. Näette tämän. Koska tämä vaati korkeamman tason alistumista, jotta voidaan oppia Kenian alustalta. Sanoin, että Kenia on se oppitunti, luokkahuone, josta maailman kansakuntien tulisi oppia. He, jotka kävelevät hyvin lähellä, kuten nyt tohtori Dr. Maguengo, niin kuulet, kuulet Arkkipiispa Dr. Maguengon jatkuvasti antavan todistuksia, ollen yhdistettynä. Hän on tietoinen, mistä HERRA Puhuu. Yhdistettynä, puhuen siellä, kuulet hänen antavan todistuksia sieltä. Kuulet hänen juhlivan Herätystä siellä. Kuulet hänen olevan kuulolla ja yhdistettynä. Saaden ruokaa tästä kuopasta, kuulet hänet olevan näin. Ja sitten HERRAN johdonmukaisuus, että nyt kun vierailun hetki tuli, niin hän alisti palvontakokouksensa myös tämän alle. Ja nyt, katsokaa, mitä tapahtui siellä. Suurta! Tiedän, että New Orleans on myös hyvin alistunut tälle, Vanhempi Pastori Kourtney, tiedättehän, sitten siellä oli myös vierailu.

Tämä on siis se, mitä huomasin, sitten sanoin, wow, tämä on ihmeellistä, tämä on valtavaa! He, jotka ovat alistuneet, jotka ovat saavuttaneet Kenian alistumisen tason, heidän luonaan vierailtiin. He, jotka ovat hyväksyneet Kenian Opetuksen, he ovat oppineet, kuinka kenialaiset alistuvat sokeasti. He sanovat, ei, me tiedämme, että tämä on HERRA. Jos Hän sanoo, että me keskeytämme kokouksen, silloin me keskeytämme kokouksen. Ja kuulet, kuulet Dr. Maquengon myös soittavan ja sanovan, me olemme myös livenä kuulolla, soittaen livenä radioon, että olemme kuulolla. Kuulette Suomen, kuulette Suomen, he soittivat, Mattila, Pastori Mattila, he soittivat Aaronin kanssa, he soittivat. He sanoivat, Suomessa me olemme myös kuulolla. Ja sitten näet sen tuloksen, se, mikä minua shokeerasi, oli sen hedelmä. HERRAN uskollisuus, se lausunto, jonka HERRA antoi. Joten HERRA Sanoo, että Kenia on vieläkin se luokkahuone.

Tämän ulkopuolella ovat ne skandaalit, jotka näette, ne seksuaalisynnin skandaalit, ne suuret evankelistat ja heidän skandaalinsa Roomassa, missä ovatkaan, Etelä-Afrikassa. Tiedättehän, ne suureet skandaalit Nigeriassa. Ne suuret skandaalit. Joten HERRA itseasiassa etsii lapsenkaltaista alistumista ja kuuliaisuutta ilman kyseenalaistamista, missä et kyseenalaista. Jos Hän Sanoo, että tee tämä, niin teet sen. Mutta sen tulos, sen tulos oli mielestäni hämmästyttävää, todella shokeeraavaa minulle, että hän saattaa sen päätökseen, sen uskollisuuden, jota Hän tunnustaa, HERRAN uskollisuuden, ja Hän paransi Maputossa, Hän paransi Abidjanissa, Hän paransi Suomessa. Ja tietysti siinä seurakunnassa Keniassa, joka oli kuulolla. Ne toiset seurakunnat Keniassa, jotka eivät allekirjoita tätä, eivät olleet kuulolla, eikä mitään parantumista tapahtunut siellä. Ja silti tällä puolella meille täällä, se oli suurempi kuin Menengai! Se oli parantumisten vyöry. Kasvaimia kirjaimellisesti leikattiin pois, 2kg painoisia. He, joilla oli kasvaimia, sokeita, kuuroja, rampoja nousi ylös ja lähti kävelemään. Suurta suurta suurta, totisesti todella suurta.

Joten kun laitan tämän yhteen, silloin sanoin, kysyin, sanoin, entäpä sitten JUMALAN Valtakunta? Niin tulee olemaan. Sillä menin kysellen, oletteko te tietoisia siitä, että kaksi neutronitähteä ovat jo törmänneet, että Taivaita on ravisteltu? Ja vastaus oli, että me emme ole edes kuulleet, me emme ole edes tienneet. Vain yksi tai kaksi tapausta. Ja sitten näimme ne netissä. Joten se on äärimmäisen, se tulee olemaan äärimmäisen ja vielä enemmän äärimmäisen tärkeää tästä hetkestä eteenpäin, edetessämme eteenpäin, että ihmiset ovat liitettyinä ja kuulolla tähän. Kaikille kansakunnille, jotka haluavat päästä sisälle, kaikille seurakunnille, jotka haluavat päästä sisälle, kaikille uskoville, jotka haluavat päästä sisälle. Sillä ei ole väliä, oletko Piispa, vai oletko missä vain asemassa niissä muissa seurakunnissa. Mutta tulee olemaan kriittisen tärkeää, että et sivuuta JUMALAA, kun Hän on lähettänyt tämän Äänen. Tämä on se Opetus, jonka näin tulevan lävitse tässä valtavassa hetkessä, kun juhlimme suurta parantumista yhtäkkisillä missioilla, yhtäkkisissä seurakunnan kokouksissa, yhtäkkisissä yövalvojais-kokouksissa juhlien HERRAN Tekoja.

Sen sisällä oleva Opetus tulee olemaan äärimmäisen tärkeä, joka-ikiselle sielulle olla kuulolla tässä. Sillä HERRA ei tee mitään virhettä. HERRA ei turhaan lähetä Hänen Ääntään. Hän on niin tarkoituksellinen. Ja he vastaanottavat parantumisensa myös, se heidän alistumisensa taso. Tiedättehän, joskus kehittyneissä maissa on niin paljon elämän filosofisia paradigmoja, joita tavoitellaan, elämän teorioita, elämän filosofiota, jossa he joskus kysyvät, mikä on sen ja sen mekanismi? JUMALA on Kaikkivaltias, HERRA voi tehdä, mitä ikinä Hän haluaa. Ja kun sanoin, että Kenia on luokkahuone, tämä Parannuksenteon ja Pyhyyden Palvelustyö, tarkoitin sitä todella JUMALAN Valtaistuimelta. Tämä on se luokkahuone. Sillä juuri nyt juhlinta on käynnissä, Ihmeet ovat loppumattomia, Ihmeet ovat käynnissä ja tapahtuvat ja niitä vastaanotetaan ja niitä julistetaan.

Kun sillä toisella puolella on autiutta, ja skandaaleja, kuka on kenenkin naisen kanssa. Sillä toisella puolella. Sinun ei tarvitse olla älykkö tietääksesi, että sinun tulee olla kytkettynä tässä 1000%. Se shokeeraa minua todella paljon. Seurakunta Maputossa juoksi, he juoksivat, kirjaimellisesti juosten tuoden lapsensa. Ja he olivat unohtaneet jättäen lapsen kotiinsa ja toivat lapsen kotoaan, tulemaan kuulolle ja odottaen, Arkkipiispa Dr. Maguengon johtajuuden alla. Seurakunta Abidjanissa oli myös kuulolla. Seurakunta Helsingissä, he olivat kuulolla. He soittivat myös sanoen, tämä on Pastori Mattila, tämä on Pastori Aaron. Olemme myös kuulolla. Ja sitten nähdä HERRAN uskollisuus saavuttaen heidät, ja parantumisvierailu tapahtui siellä. Tämä shokeerasi minua todella paljon. 

Joten haluan rohkaista kaikki ihmisiä oppimaan Kenian seurakunnasta. He sadonkorjaavat nyt, he nauttivat HERRAN huoneen iloa. He sadonkorjaavat kuuliaisuuden hedelmää, täyden kuuliaisuuden. Totisesti tämä on se luokkahuone kaikille kansakunnille ja kaikille seurakunnille alistua tämän alle. Ja saada kokea tämä tämän hetken valtava, luvattu vierailu. Jälkimmäinen voitelu, Jälkimmäinen Kirkkaus, Jälkimmäinen Herätys ja Jälkimmäinen vierailu. Ja tämä on hän, joka alistaa seurakunnan JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on se vierailu, joka ennakoi MESSIAAN Tulemusta. Tämä on se Sanansaattaja, joka valmistaa tien MESSIAAN Loisteliaalle Tulemukselle. Joten jos jätät huomioimatta Hänet, se olisi kuolettava virhe. Se olisi traagista, se olisi traagista. Sen tähden, kuka tahansa on viisas, tarkoittaen omaten JUMALAN pelon. Älköön viisautesi pettäkö sinua tässä asiassa.  

Sillä nyt meillä on maailmanlaajuinen Parantumiskokous, ja Kenia ottaa siitä leijonan osan. Rampa Migorissa kävelee, rampa nousi ylös Homabayssa, rampa South seassa, rampa Kerichossa, sokea missä ikinä. Nyerissa, Embussa. Tämä tapahtui Nyerissa, tämä tapahtui Nanyukissa, Murangassa, Yambu tämä tapahtui, Naivashassa, Nairobin pääalttarilla, missä ikinä. Kaikissa seurakunnassa, Yaya centerissa, Kilimanin seurakunnassa Tri. JJ:n alla. Joku, joka vieraili siellä ensimmäistä kertaa, ensimmäistä kertaa. Sillä ei ole edes mitään tekemistä niiden kanssa, jotka ovat olleet täällä tarpeeksi kauan. Joku, joka yksinkertaisesti vieraili ensimmäistä kertaa. Ja yksi käsi, se kuoli kokonaan; yksi käsi ei ollut kunnossa. Se oli paha. Luulen, että se oli yhden käden yksi puoli, jos kuulin sen kertomuksen hyvin. Yksi kokonainen puoli, sisältäen sen käden. Ja sitten Hän kosketti sitä. Ja kun he sanoivat, että JUMALAN Mies tulee menemään livenä radioon, HERRA tulee Puhumaan meille, niin tuon ihmisen on täytynyt olla todella ymmällään. Hei, hetkinen, odota hetki, me olemme keskellä kokousta, mitä tämä on? Aiommeko pysäyttää jälleen ja kuunnella radiota? Olet voinut kuvitella, voit itse kuvitella ne monet, monet, monet kysymykset, jotka menivät heidän mielensä lävitse. Kuinka tämä tapahtuu? Kuinka voit pysäyttää tämän kokouksen ja yhtäkkiä mennä kuulolle radioon? Vieras, joka on ensimmäistä kertaa. Ja sitten HERRAN Henki nyt, katso, kun JUMALAN Mies tulee mukaan, niin HERRA Puhuu seurakunnalle, niin nyt HERRAN Henki koskettaa tuota ihmistä, ja sitten hän paranee. Tämä on siis ihmeellistä, rakkaat ihmiset! Sinun todella tulee olla kuulolla täällä.

Tämä on se alue, jossa ihmisviisaudella ei ole mitään paikkaa, sillä ei ole mitään merkitystä. Ihmisfilosofiaa, akateemista uteliaisuutta, niitä ei voi soveltaa tässä. Paradigmojen ja tapahtumasarjojen ja mekanismien järjestelemistä, sitä, miten se tapahtuu, niitä ei voi soveltaa tässä. Se mikä on sovellettavissa, on ainoastaan JEHOVAN ELOHIMIN Kaikkivaltius, JEHOVAN JAHVEN, Hänen Kaikkivaltiutensa, tarkoittaen, että Hän tekee mitä ikinä Hän Tahtoo, milloin tahansa, missä tahansa. Voitte kuvitella, että ne suuret seurakunnat tuolla ulkona eivät ole edes tietoisia siitä, että HERRA Puhuu.  He eivät ole tietoisia siitä, että Hän valmistaa morsianta. Ja tekee merkittäviä, merkittäviä vierailuja. Siksi olen niin Siunattu siitä, että HERRA on uskollinen heille, jotka ovat uskollisia Hänelle, kuuliaisia, ja kytkettynä tässä ja kuulolla tässä.

Ja rohkaisen jokaista kansakuntaa, jokaista seurakuntaa, jokaista Pastoria, jokaista ihmistä, kaikkia, mitä ikinä kirkkokuntia onkaan tuolla ulkona, on aika teille kääntyä, vastaanottaa HERRA ja tehdä parannus ja olla tämä alla, jotta myös te voitte olla tästä osallisina. Ja se kuinka tämä menee, kun katsot tätä profiilia, miten se etenee, jos et kuuntele tätä, niin menetät Ikuisuuden JUMALAN kanssa, JUMALAN Valtakunnan. Kirkkauden Valtakunnan, ohitat sen. HERRA yksinkertaisesti sanoo, että tämä on liian suurta. Sinä et voi sivuuttaa tätä Sanansaattajaa, sinulla ei ole varaa sivuuttaa tätä Sanomaa. Sillä juuri nyt Kenia juhlii suurinta vierailua koskaan, suurempaa kuin Menengai. Merkittäviä Ihmeitä yksin on yli 250. En tiedä mikä on se luku tällä hetkellä. Yritämme tehdä niistä listaa. Ja ne ovat suuria, kuten, jalkani oli kuollut. Yhtäkkiä jalkani oli kuollut, ja sitten nyt kun JUMALAN Mies tuli mukaan, kun Hän nosti vasemman Profeetallisen kätensä ylös, niin voima iski minuun, ja hyppäsin ylös, ja pystyin kävelemään. Käsi oli kuollut. Nämä ovat suuria asioita. Mielisairas 40 vuotta. Nämä ovat suuria asioita. Rampa 50 jotakin vuotta. Nämä ovat suuria asioita. Lukihäiriö 52, 58 vuotta, mikä onkaan se ikä. Ja nyt uudet aivot voivat lukea hyvin.

Nämä ovat todella suuria asioita! Totisesti, totisesti, tämän ajan Ihmeitä. Tämän päivän Ihmeitä. Aikamme Ihmeitä.  Rakkaat ihmiset, kun jatkamme Herätyksen, HERRAN Herätyksen juhlimista, tietäkäämme, että MESSIAS on tulossa. Ja ne suuret Ihmeet, jotka luvattiin Raamatussa levittäytyvät, paljastuvat suoraan omien silmiemme edessä. Kuinka mahtavaa aikaa olla kristitty, kuinka mahtavaa aikaa olla kuuliainen. HERRA opettaa nyt kansakunnille voimallisella tavalla, että pidit siitä tai et, sinun tulee kuunnella Häntä. Jos et kuuntele Häntä, niin et pääse sisälle. Se on nyt ilmiselvää ja selvä. Rakastan JEESUSTA, rakastan Pyhää Henkeä, minun Ystävääni, Yhtä ja Ainoata Todistajaani. Rakastan JEHOVA ELOHIMIA, ISÄÄNI ja Ystävääni. MESSIAS on tulossa. Olkaamme pyhät ja vanhurskaat. Shalom.

(Suomennos Profetiasta 22.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)