19.9.2017: VÄKEVÄ NÄKY MESSIAAN LOISTELIAASTA TULEMUKSESTA (Klikkaa tätä otsikkoa, niin saat suomennoksen auki)

HERRA JEHOVA on Puhunut kanssani. Haluan jakaa tämän kaikille kuuntelijoillenne maailmanlaajuisesti. HERRA JEHOVA ELOHIM, JEHOVA MISPHAT, JEHOVA HASOPHET, Tuomari. Hän, joka tulee kokoamaan kansakunnat Josafatin laaksoon, JEHOVAN, Tuomarin laaksoon. Hän Puhui kanssani tänä yönä. Ja tässä keskustelussa tänään, HERRA on esitellyt kaksi suurta keskustelua, jotka ovat hyvin merkittäviä. Minä todella, todella toivon ja haluaisin ja rukoilen, että mahdollisimman moni, suurin kuulijakunta voisi kuunnella tämän keskustelun.

Viime yönä HERRA vieraili luonani hyvin, hyvin väkevällä tavalla. Hänellä oli hyvin merkittävä keskusteluja kanssani. Se ensimmäinen keskustelu, joka HERRALLA oli kanssani, on se, kun Hän vihdoin näytti minulle KRISTUKSEN MESSIAAN tulevan. HERRA on jälleen nyt näyttänyt minulle KRISTUKSEN MESSIAAN tulevan. Ja kun näin HERRAN tulevan, niin HERRAN Ääni sanoi: Hän tulee Taivaallisen joukon saattelemana. Joten näin paljon Taivaallista joukkoa Hänen mukanaan. Ja Hän oli tulossa.

Uudelleen, viime yönä HERRA nosti minut ylös taivaalle, ja näin KRISTUS MESSIAAN, KRISTUKSEN Vapahtajan tulevan pilvissä. Näin Hänen tulevan melkoisen suuren Kirkkauden saattueen kanssa, Loisteliaan Kirkkaan saattueen, totisten lähettiläiden kanssa. Ja sitten HERRAN Ääni sanoi, että: Hän tulee Taivaallisen joukon saattelemana. Ja pystyin näkemään, että he palvelevat Häntä Hänen Tulemuksessaan. Joten tämä on hyvin valtava asia, mistä HERRA on Puhunut kanssani. Se shokeerasi minua hyvin paljon. Sillä se lopulta tuo jouduttaa ja kiteyttää tämän julistuksen, joka on ollut meneillään monia vuosia liittyen MESSIAAN Tulemukseen.

Uudelleen, viime yönä HERRA JEHOVA, Hän nosti minut ylös taivaalle. Ja sitten Hän näytti minulle MESSIAAN, KRISTUKSEN Kuninkaan tulevan suuren Taivaallisen joukon saattelemana. Ja sitten Ääni Puhui ja ohjeisti minua, että Taivaallinen joukko, jonka näin, he saattelevat Häntä, kun Hän tulee loisteliaan kirkasta seurakuntaa varten.

Sitten se toinen keskustelu, josta HERRA Puhui kanssani, tässä järjestyksessä. Hän Puhui kanssani siitä tämän hetkisestä HERRAN Tuomiosta, joka on meneillään. Siitä HERRAN Tuomiosta, jonka puhuin 25.7.2017. Jonka Puhuin livenä täällä Jeesus on HERRA -Radiossa, koskien sitä valtavaa, historiallista HERRAN Tuomiota, joka tulisi Amerikkoihin; saarille, Karibialle ja Yhdysvaltoihin. Tämä viime koko yön, tämän keskustelun jälkeen, koskien MESSIAAN tulemusta ottaen pyhän, vanhurskaan, kypsän, loisteliaan kirkkaan seurakunnan ilman tahraa ja ryppyä. Tämän ensimmäisen keskustelun jälkeen, HERRA Puhui koko yön, koko yön. Se päättyi vasta kaksi tuntia sitten. Koko yön HERRA kirjaimellisesti Puhui kanssani myrskystä, joka on tulossa saarille ja myös tulossa Yhdysvaltoihin. Niistä suurista tulvista. Ja tällä kertaa HERRA aloitti ensin näyttäen minulle ne saaret.

Näen miehen, joka pitelee eläintä. Ja tämä eläin on kuin harmaa väriltään, sen nahka on harmaa. Se on eläin. Ja tämä eläin teurastettiin ja uhrattiin tuolla saarella. Ja se oli todella saastainen ja iljettävä asia nähdä. Joten HERRA tulee noituutta vastaan noilla saarilla. Noilla saarilla on ollut ilmeisesti paljon noituutta. Ja HERRA nostaa tämän esille nyt tässä toisessa osassa. Hän nostaa sen, että Hänen vihansa, HERRAN kiukku on yllytetty tuon noituuden tähden. Ja kaikki te tiedätte, että mikä tahansa, joka on noituutta, on epäjumalan palvelusta, jonkun toisen palvomista, pahuutta, jumalattomuutta ja jumalattomuuden harjoittamista HERRAN edessä. HERRAN hylkimistä ja toisen palvomista, niin kutsutun toisen voiman palvomista, toisen hengen palvomista, tai mitä vaan.

HERRA on siis Puhunut kanssani valtavasta noituudesta näillä saarilla. Hän on tulossa pyyhkäisemään noituuden, hän tulee lyömään alas tuon noituuden Karibian saarilla. Tämä on jälleen hyvin ankara varoitus Karibialle jälleen. Tällä kertaa se tulee olemaan uskomatonta. Sillä tämän jälkeen HERRA näytti minulle sen myrskyn, joka nousi. Ja luulen, että sen tuhon raunioiden tähden, joka tuli siitä ensimmäisestä tuomiosta, jonka puhuin, kun kutsuin valtameren ulos ja tulemaan heidän luokseen. Nyt, tämä tulee olemaan pahempi noiden raunioiden tähden. Se tulee olemaan myrsky. Näen täydellisen myrskyn, ja näkyvyys tulee olemaan todella huono. Sitten monia asioita lentelee ilmassa: metalleja, puita, ja niin edelleen. Joten tällä kertaa tulee olemaan todella kuolettavaa.

Sitten HERRA näyttää minulle rakennuksen, korkean rakennuksen. En tiedä, onko tämä Puerto Rico, sillä mielestäni Puerto Ricossa on tämän tyyppisiä rakennuksia, sekä monissa muissa paikoissa. En tiedä, tuleeko se olemaan alhaalla Floridassa tai Yhdysvalloissa. Mutta näen korkean rakennuksen. Ja sitten HERRA näyttää minulle, kuinka tulvavedet tulevat, ja ulottuvat melkein toiseen kerrokseen. Suunnilleen, luulen, että tämä on rakennuksen toinen kerros. Sitten HERRAN Ääni sanoi. Silloin Hän Sanoo: Koko kaupunki on piiritettynä.

Näen siis paljon vettä. Tällä kertaa tulee olemaan paljon vettä, se tulee upottamaan heidät. JUMALAN viha on uskomaton, joka on tulossa näitä kansakuntia vastaan; Amerikoiden saarien kansakunnille, Amerikkoihin, saarille, Karibialle, sekä Yhdysvaltoihin. Joten HERRAN tuomion kiihtyvä tahti on meneillään. Tällä hetkellä, kun puhumme, valtameri on täydellisessä kuuliaisuudessa ja prosessissa totellen HERRAN Väkevän Profeetan Sanoja. Tullen ulos ja ajaen heitä takaa, ajaen heidät pois ja ajaen heitä aina kauemmas sisämaalle saakka. Sen tähden, että he epäonnistuivat kuulemaan tätä Ääntä ja tekemään parannuksen.

Tällä kertaa Amerikka, Karibian saaret, sekä Yhdysvalta eivät ikinä, eivät enää koskaan tule sivuuttamaan tätä Ääntä. Tällä kertaa HERRA on totisesti ja varmasti päättänyt, että he eivät koskaan, eivät ikinä tule sivuuttamaan tätä Ääntä uudestaan. He ovat kuulleet tämän Äänen, mutta jättäneet huomioimatta sen jo monta vuotta. Mutta tällä kertaa HERRA on päättänyt pakottaa heidät saaden heidät huutamaan ja itkemään apua. He eivät tule ikinä enää jättämään huomioimatta tätä Ääntä uudestaan.

Eilen HERRA Puhui kanssani korkeasta johtajasta, korkeasta johdosta Yhdysvalloissa, joka etsi minua tavatakseen minut ja keskustellakseen kanssani näistä asioista. Joten JUMALAN Viha on hyvin vakavaa. Juuri nyt HERRA on vauhdittanut tapahtumia ja valtameri on tehnyt parannuksen. Voitte nähdä nyt, kuinka valtameri teki täyden parannuksen, koska ihminen kieltäytyi tekemästä parannusta Karibialla, noilla saarilla, Amerikoissa ja Yhdysvalloissa. Ja nyt on tulossa suuri tulva, suuri tulva, ja HERRAN Ääni Sanoi, että: Koko kaupunki on sen alla. Hän käytti Sanaa, alla. Koko kaupunki on piirityksen alla. Tulet siis kuulemaan joitain näistä sanoista mediassa uudelleen. Kuulet median sanovan, että koko kaupunki on piirityksen alla. Ja näen tulvavesien peittävän täysin kaupungit.

Joten se tulee olemaan valtava hetki, herättelevä hetki Amerikan Yhdysvaltojen kansakunnalle, saarien kansakunnille, kansakunnille Amerikoissa ja Karibialla. Karibian saaret ovat kuulleet tämä Äänen. Olen ollut Puerto Platassa, Dominikaanisessa Tasavallassa, Ciudad Santiagossa, Ciudad Huiquessa, joka on lähellä Haitia, kun toin sen Profetian Haitin maanjäristyksestä. Ja ne samat asiat laskettiin pöydälle tuossa keskustelussa HERRAN ja Hispaniolan saarten ja koko Karibian välillä. HERRA nosti esille seksuaalisynnin, homoseksualismin, lesbouden ja noituuden. Tämä oli sitä aikaa, kun menin ympäriinsä varoittaen Haitin maanjäristyksen tulosta. Jos muistan hyvin, se oli 22.-29.11.2009, ennen kuin se tapahtui 12.1.2010. Joten nuo saaret tietävät minut. He tietävät tämän Äänen. He ovat kuulleet tämän Äänen. Mutta he eivät ole tehneet parannusta. HERRA on Puhunut kanssani pidemmän aikaa seurakunnan tilasta siellä. Nyt näen noituutta. JUMALAN kansa on luotu palvomaan Häntä. Näen jonkun pitelevän eläintä. Ja sillä eläimellä on harmahtava nahka, se on turkki itseasiassa. Se on turkki. Ja he pitelevät sen päätä. Luulen, että he ovat teurastaneet sen, tai jotakin sellaista. Ja he uhraavat sen. Mutta kerron teille, että ei mikään noituuden tai outojen palvontamenojen määrä voi pelastaa teitä HERRAN Vihalta. Se syy, miksi HERRA tekee tämän, on se, että MESSIAS on tulossa. Ja tämä on nyt se hetki valmistautua.

Viime yönä HERRA näytti minulle uudestaan MESSIAAN Tulemuksen. Tällä kertaa HERRAN Ääni Puhui Taivaallisesta joukosta, jotka saattelivat Häntä. Ja se on valtava näky katsella. Hän tulee väreissä ja loistossa. Hän tulee voittoisana Kuninkaana. Hän ei ole tulossa saarnaamaan evankeliumia sivukaduille, teille, mutaisille kaduille ja riitelemään Fariseusten ja Saddukeusten kanssa. Hän on tulossa voittoisana Kuninkaana, joka tulee ottamaan seurakunnan, joka on ylläpitänyt ja elänyt vanhurskaudessa.

Joten valtava tuomio on tulossa Karibian saarille. Olen nähnyt sen tänä yönä. HERRA on laajentanut tätä koko yön ajan. Itseasiassa Hän käytti koko yön Puhuen myrskystä. Ja näyttäen minulle sen myrskyn, joka tapahtuisi. Ja se myrsky on niin paha, niiden raunioiden takia, jotka tulivat, kun Puhuin sen ensimmäisen tuomion, kun käskin valtamerta tulemaan ulos, jos he eivät tee parannusta. Ja totisesti kun he eivät tehneet parannusta, niin totisesti, valtameri teki parannuksen ja totteli täysin. Voit nähdä juuri nyt, että tuo valtameri on tehnyt täydellisen parannuksen. Siitä syystä se on prosessissa aktiivisesti totellen käskyjä, HERRAN Sanoja, jotka Hän, joka Puhuu kanssanne tänään, on Puhunut: JEHOVA JAHVEN VÄKEVÄ PROFEETTA, ISRAELIN VÄKEVÄ PROFEETTA.

Joten juuri nyt, kun puhumme, HERRA on näyttänyt minulle tänä yönä veden tulevan. Ja näin korkean rakennuksen. En tiedä, missä se on, onko se Puerto Ricossa. Mutta tämä näyttää olevan Karibialla, jopa se myrsky, ennen kuin se iskee Yhdysvaltoihin. Näen siis, kuinka vesi tulee tähän kerrostaloon. Vesi tulee luultavasti toiseen kerrokseen saakka. Tämä on se upoksiin painamisen taso, jonka HERRA tulee tekemään. Ja sitten HERRAN Ääni Sanoi, että: Koko kaupunki on piirityksen alla. Tuo sana on, piirityksen alla.

Joten tulette kuulemaan tämän uutismediassanne. Tulette kuulemaan tämän kansainvälisissä ja kansallisissa uutisissanne, jolloin he puhuvat koko kaupungin olevan piirityksen alla tulvien tähden. Olen nähnyt sen veden. Näen sen jopa nyt, kun Puhun kanssanne. Joten tämä on valtavaa aikaa seurakunnan historiassa. Ja tämä on varoitus Yhdysvalloille, että ette voi jatkaa ollen huomioimatta tätä Ääntä. Tämä on jälleen varoitus Karibialle, Karibian saarille. Olen ollut myös Trinidad ja Tobacossa, ja he eivät ole tehneet parannusta. En ole nähnyt kansallista parannusta siellä. Olen ollut monissa paikoissa ympäri Karibiaa Puhuen sanoman parannuksenteosta ja Tien valmistamisesta MESSIAAN loisteliaalle Tulemukselle. Nyt, Raamattu puhuu hyvin selvästi, Jesajan kirjassa 3:13. Tämä on se, mitä HERRA Sanoo. Tämä on se, mitä HERRA Puhuu tällä hetkellä. Lukiessani NIV-käännöstä, Hän sanoo:

13 Herra asettuu käymään oikeutta, nousee kansoja tuomitsemaan. (1933/38)

Ja Amplified -käännöksessä Hän sanoo:

13 Herra nousee taistelemaan, ja nousee tuomitsemaan kansakunnat, ja Hänen kansansa.

Näet siis, että juuri nyt HERRA Puhuu synnistä seurakunnassa. HERRA Sanoo, että nämä käytännöt, joista Hän on Puhunut kanssani jatkuvasti liittyen siihen vieraaseen palvontaan, tähän outoon palvontaan, jota näet juhlittavan Amerikan Yhdysvalloissa ja Amerikoissa, läntisellä pallonpuoliskolla. Tämä vieras ja outo palvonta, jonka näet HERRAN huoneessa, seurakunnassa, jonka näet Karibialla, jossa joskus HERRA näyttää minulle pastorin, joitakin pastoreita siellä. Ennen seurakunnan kokousta näen tämän pastorin menevän jonnekin. Hänellä on juustoa. He syövät siellä lihaa, joka on hyvin kypsennetty. On tietty tapa, jolla tämä nainen tarjoilee sen. Luulen, että tämä on lounasravintola. Hän tarjoilee tuon juuston. Hän valmistaa hyvää juustoa pihvin kanssa. Ja näen sen leivän, jonka pastori syö. Ja hän syö leipää juuston kanssa. Sitten hän sanoo tälle naiselle. Tämä nainen kysyy häneltä. Ennen kuin pastori menee seurakuntaan, tämä nainen kysyy häneltä, piditkö siitä? Ja pastori vastaa, kyllä rakastin sitä hyvin paljon. Ja sitten näen tämän pastorin, ja hän syö sitä juustoa. On tapa, jolla juusto valmistetaan lihan ja leivän kanssa. Sitten hän ottaa sen leivän, tortillan, tai mikä se onkaan, ja syö sen juuston kanssa. He puhuvat espanjaa. Sitten pastori menee sinne sisätiloihin, jossa hänen kuuluisi maksaa hänelle. Ja sitten pastori koskettaa hänen rintoihinsa.

Joten tämän kaltainen outo palvonta on nyt kiinnittänyt HERRAN huomion. Tämän kaltainen väärinkäytös HERRAN huoneessa, vieraan palvonnan pahuus, jonka näet Yhdysvalloissa. Ja Houston, Teksas on se keskus, aina Cross Roads Malliin San Antoniossa, Teksasissa. Aina alas Chicagoon. Aina Oklahomaan saakka. Tulsa on sen kaiken keskus. Tämän tyyppinen saastutettu palvonta, joka johtaa helvettiin. HERRA Sanoo, että sen aika on nyt lopussa, ja Hän on tulossa puhdistamaan palvonnan. Ja siksi HERRA Puhuu nousemisesta seisomaan, nousemisesta tuomitsemisestaan heidät, jotka eivät ole kuuliaisia Hänelle. Miksi? Koska olen nähnyt MESSIAAN tulevan. Ja totisesti aika on ohi vieraalle palvonnalle seurakunnassa, moraalittomuudelle, jonka näet seurakunnassa. Aborteille, jossa nuoret tytöt juoksevat ympäriinsä pastoreiden kanssa, jossa naiset pukeutuvat alastomasti. Homoseksuaalisuutta ei nuhdella Yhdysvalloissa. Siellä on voimassa olevia lakeja, jotka puolustavat homoseksuaaleja.

HERRA Sanoo, että Hän nousee nyt ylös ja tulee vastaan tuota vierasta palvontaa maassa. Tuo väärinkäytös, tuo outo palvonta maassa, tullaan nyt puhdistamaan pois! Koko tämä asia, jossa näet homoseksuaalien pääsevän nyt armeijaan. Ne jollakin tavoin vakiinnutetaan ja laillistetaan ja he voivat mennä naimisiin. Mistä saakka tällaista voi tapahtua HERRAN edessä? Maa ja kaikki, mitä siinä on, kuuluu HERRALLE. Ainoastaan HERRA loi ihmisen ja maailman. Ja nyt Hän on vapauttanut tuomionsa, valtavan HERRAN tuomion, joka on tulossa. Hän sanoo Psalmeissa 50:4:

4 Hän kutsuu taivaat ylhäältä ja maan, tuomitakseen kansansa.

Nämä ovat siis niitä aikoja, valtavia aikoja, kun HERRA nyt nousee vakuuttaen auktoriteettinsa MESSIAAN Tulemuksessa. Ja kukaan ei voi kestää tällaista.

Nyt, haluan lukea lyhyesti, hyvin lyhyesti tällä hetkellä Raamatusta, Hepr. 6:4-6, rakkaat ihmiset. Jotta voin valaista teitä siitä, miksi HERRA on päättänyt tuoda valtavan tuomion tälle kansakunnalle. HERRAN varoitus menee jälleen Karibian saarille uudestaan. Ja se menee USA:lle, saarille, seksuaalisynnin keskuksille ja paratiiseille. Ja HERRA sanoo tässä, että historialliset tulvat tulevat siinä tapauksessa, jos te vieläkin epäonnistutte tekemään parannuksen. Kutsu parannuksentekoon oli 25.7.2017. Ja HERRA on tiukka, todella tiukka, koskien tuota kutsua parannuksentekoon. Nyt luen Raamatusta, Hepr. 6:4-6. Tämä on se, mitä Hän sanoo. Hän sanoo:

4 Sillä mahdotonta on

Jos olisin sinä, alleviivaisin sanan, mahdotonta.

4 Sillä mahdotonta on

Tarkoittaen, ei mahdollista. 

niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet

Uudestaan, Hän sanoo:

valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet.

Nämä todella tärkeät mittapuut. Ja jakeessa 5, Hän sanoo:

5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia, 6 ja sitten ovat luopuneet

Toisin sanoen, se on mahdotonta.

-taas uudistaa parannukseen,

Miksi? Sillä, Hän sanoo:

he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.

Julkiseen häpeä. Tämä on siis todella voimallinen Raamatunjae tänä hetkenä, kun Hän on luvannut tulla ja puhdistaa ja tuomita Karibian saaret. Ja valtameri on täydessä kuuliaisuudessa totellen Israelin Profeetan Sanoja juuri nyt. Valtameri on täydellisessä kuuliaisuudessa Puhuessamme juuri nyt. Täydessä kuuliaisuudessa. Täydessä noudattamisessa, koskien JEHOVAN Väkevän Profeetan Sanoja. Hän sanoo, että kun Hän tulee puhdistamaan heidät, niin Hän muistuttaa USA:ta ja Hän muistuttaa Karibian saaria. Ja tämä pysyy voimakkaana varoituksena kaikille muille kansakunnille, jotka kuuntelevat tätä käskyä ja tätä Ohjeistusta ja tätä varoitusta. Hän sanoo, että Heprealaiskirjeen luvussa 6:4-6, Hän Sanoo, että se on mahdotonta. Hän Sanoo, että se on mahdotonta niille, jotka kerran ovat valistetut ja Taivaallista lahjaa maistaneet. Jos haluat ymmärtää kaikista tärkeimmän osan tätä käskyä, varoitusta ja Ohjeistusta parannuksentekoon, se on tämä. He, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet. Nämä kolme mittapuuta.

Hän korottaa ne tänä hetkenä, kun Hän rakentaa tapauksen, kansion USA:ta vastaan, USA:n seurakuntaa vastaan ja myös Karibian saaria vastaan. Hän sanoo, he, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet. Mitä Hän tällä tarkoittaa? Toisin sanoen Hän sanoo, nämä ovat ihmisiä, jotka ovat olleet uudestisyntyneitä. He ovat tehneet parannuksen jossain vaiheessa ja vastaanottaneet JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRANAAN. Ja he ovat vastaanottaneet Raamatullisen ohjeistuksen Raamatusta. Ja me kaikki tiedämme, että Raamattu ei Ohjeista mitään muuta paitsi JUMALAN totuutta. Ja JUMALAN totuus on, että JUMALA, Hän on Pyhä. HERRA JEHOVA, Hän on Pyhä. Se totuus, jonka Raamattu Ohjeistaa, Ohjeistus, jonka Raamattu antaa näille ihmisille on, että HERRA JEESUS, Hän kuoli Ristillä vapauttaakseen meidät synnistä. Ja että Pyhä Henki on tullut auttamaan meitä, helpottamaan meitä voittamaan synnin.

Hän siis Ohjeistaa heitä, numero 1) jotka ovat valistetut. Numero 2) jotka ovat taivaallista lahjaa maistaneet. Ja numero 3) heitä, jotka ovat vastaanottaneet Pyhän Hengen. Ja Hän jatkaa sanoen, että he, jotka ovat jopa ymmärtäneet. He ovat maistaneet JUMALAN Sanan hyvyyttä ja tulevan maailmanajan voimia. He, jotka odottavat Kirkkauden Valtakuntaa. Tarkoittaen, että Hän Puhuttelee seurakuntaa. Jos he lankeavat pois.

Tarkoittaen, että et voi jatkaa hyväksikäyttäen armoa USA:ssa ja Karibian saarilla, kuten olet tehnyt ajan saatossa, vuosien ajan. Miksi? Sillä nyt HERRA on tuonut esille Tuomion enkelin Äänen, joka pyyhkäisee maailman halki. Nyt HERRA on tuonut esille sen auktoriteetin ja voiman, joka tulee valmistamaan tien MESSIAAN Loisteliasta tulemusta varten. Kun Hän sanoo, että ei ole mitenkään mahdollista, että voit vastaanottaa HERRAN, vastaanottaa sen ainoan lahjan. Ainoan lahjan, jonka vastaanotimme Taivaasta, JEESUKSEN KRISTUKSEN pelastuksen lahjan Ristillä. Kun Hän kuoli Ristillä ja nousi ylös kuolleista meidän puolestamme, havainnollistaen, dramatisoiden ja osoittaen ja antaen meille toivon, jotta voisimme myös rakentaa tämän sisimpäämme, että: Kyllä, kuolema on voitettu! Kuoleman voittaminen Ristillä.

Ja vastaanotit JEESUKSEN. Ja menet sitten harjoittamaan niitä asioita, joita näen seurakunnassa USA:ssa. Kun katsot kaikkea sitä TV:tä; TBN, Daystar TV, Inspiration TV. Katsoessasi kaikkea tätä USA:n kristillistä TV:tä, se on häpeä. Se on häpeä, koska näet vääriä profeettoja, valheapostoleja. Näet valheellisuutta käsiteltävän siellä. Näet heidän saarnaavan horisontaalista evankeliumia, maallista evankeliumia. Joka saa ihmiset keskittymään muuhun kuin Taivaalliseen todellisuuteen, Taivaalliseen perintöön, MESSIAAN Tulemuksen Kirkkauteen. Vaan se saa heidät keskittymään maalliseen todellisuuteen. Siihen, kuinka elää hyvin ja pysyä hyvänä tässä maailmassa. He ovat kiireisiä markkinoiden, he myyvät asioita TV:ssä. Siitä on tullut häpeä. Häpeä HERRALLEMME JEESUKSELLE. Hän sanoo, että he kun he omaksi menetyksekseen jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät. Ja Karibian saaret ovat olleet tämän keskuksena. Vuoden 2017, juuri nyt syyskuun, kristillisyyden standardiversion mukainen evankeliumi. Nämä ihmiset ovat ottaneet pois JEESUKSEN Loisteliaan evankeliumin, tämä kansakunta on ottanut pois tämän maailman ainoan toivon.

Voitte nähdä, että tämä maailma ei ole ikuinen koti. Voit nähdä, että tässä maailmassa on niin paljon ahdinkoa, niin paljon ahdistusta, niin paljon sairauksia, sairautta, masennusta, sortoa, sairaita vaimoja, sairaita aviomiehiä, sairaita lapsia. On niin paljon levottomuutta tässä maailmassa; verilöylyjä, kuolemaa, eksytystä, kaikkea. Mutta he ovat ottaneet tuon Loisteliaan kirkkaan toivon Golgatalta, Golgatan toivon. He ovat ottaneet Loisteliaan Kirkkaan evankeliumin, maailman ja seurakunnan ainoan toivon. Ja he ovat vetäneet sitä ympäriinsä ja kaupallistaneet sen. Niin, että nyt USA:n seurakunta ja kristityt ovat keskittyneet maalliseen elämään. Miksi? Koska he ovat katkaisseet, he ovat tahallisesti katkaisseet itsensä vanhurskaista ja pyhistä HERRAN vaatimuksista. Siksi HERRA ravistelee nyt seurakuntaa Karibialla. Hän ravistelee seurakuntaa, seurakuntaa USA:ssa. Ja ei ole mitään epäilystä siitä, että te olette nyt astuneet sisälle HERRAN tuomion todellisuuteen. JUMALAN tuomio hallitsee nyt tuossa maassa. Etkä voi koskaan jatkaa ohittaen tätä Ääntä, joka Puhuu teille. Hepr. 9:28, Hän sanoo seuraavan:

28 samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat.

Tämä on siis valtava hetki seurakunnan historiassa. Miksi? Sillä HERRA Sanoo, että tämä on se hetki, jolloin Hän puhdistaa palvonnan, kun Hän ravistelee USA:ta, ja ravistelee Karibian saaria, ja laajemmin, varoittaa muita kansakuntia. Tänä hetkenä Hän vahvistaa heille, että te ette voi hyväksikäyttää Armon evankeliumia. Te ette voi jatkaa armon väärinkäytöstä, aivan kuten näemme, räikeää väärinkäytöstä. Räikeää armon väärinkäytöstä. Nähdessäsi sen saarnaamisen, naisten pukeutumisen seurakunnissa, niin lampaat ovat ilman paimenta saarilla. Karibian saarilla. Amerikkojen saarilla. USA:n maassa. Ja Kanada pysyy valmiina vierellä. Kaikissa muissa kansakunnissa: Keski-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa. Olette siinä vierellä. Teidän hetkenne on tulossa.

Juuri nyt HERRA on keskittynyt Karibian saariin. Ja Hän sanoo, että Hän on tulossa hukuttamaan teidät. Hän on tulossa merkitsemään teille, pesemään teidät pois teidän syntisissä noituuden harjoituksissanne, moraalittomuudessa. Ja seurakunta, joka olisi voinut olla kansakunnan valkeus, siellä on nyt menestysteologian evankeliumia, korruption evankeliumia. Ja kaikenlaista tällaista outoa palvontaa on tapahtunut HERRAN JEHOVAN silmien edessä. JA HERRA JEHOVA on merkinnyt muistiin joka-ikisen väärän toiminnan, ja väärinkäytöksen HERRAN huoneessa.

Ja kuitenkin MESSIAAN Tulemus on tullut nyt lähemmäksi. Tänä iltana olen nähnyt; Hän näytti minulle KRISTUKSEN, KUNINKAAN, JEESUKSEN KRISTUKSEN MESSIAAN, HERRANI. Näin HERRANI tulevan kokonaisen Taivaallisen saattueen, lähettiläiden, Taivaallisen joukon kanssa. Taivaallinen delegaatio palveli Häntä Hänen Tulemuksessaan.

Joten Hän sanoo, että on mahdotonta heidän, jotka ovat vastaanottaneet pelastuksen. Katsokaa USA:n historiaa. He aloittivat maana, joka tulisi palvomaan JEESUSTA, maana, joka tultaisiin perustamaan kristilliseksi maaksi. Palvoen JEESUSTA KRISTUSTA, HERRAA vakiinnuttaen HERRAN Herätyksen. Mutta katsokaa nyt, kuinka maailmallista, kuinka ateistista, homoseksuaalisuutta, lesboutta. RGVT, mikä ikinä onkaan se saastutus, joksi sitä kutsut. Alkoholismi, huume-addiktio ja moraalittomuus ovat kuluttaneet USA:n maata. Siinä mittakaavassa, että konservatiivisuus; olla konservatiivi tänä päivänä on aivan kuin ruma sana. Jos olet konservatiivi Amerikassa ja seisot lujana Raamatun totuudessa, he tulevat rynnäköimään sinut. Maallinen media tulee rynnäköimään sinut, he tulevat tekemään sinut naurunalaiseksi. He repivät sinut kappaleiksi. Se tulee olemaan aivan kuin outo ilmiö. Se tulee olemaan aivan kuin ruma sana.

Joten HERRA sanoo, että tämä on se hetki, jolloin palvonta tullaan ennallistamaan tavalla tai toisella. Eräänä hetkenä USA tulee ymmärtämään, että Luoja on heidät luonut. On olemassa Luoja, joka on USA:n yläpuolella. On olemassa Luoja, joka on Karibian saarten, moraalittomuuden paratiisin yläpuolella. Ja yhtenä hetkenä vain yksi voi palvoa toista. Ja luodun tulee palvoa Luojaa. Siksi, koska MESSIAS on tulossa, palvonnan tulee nyt muuttua. Ääni, joka valmistaa tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten, hallitsee yli valtameren. HERRAN Ääni on juuri nyt valtameren yllä. HERRAN Ääni on kansakunnan yllä. Ja kansakunnan tulee nyt tehdä parannus ja valmistautua MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Ja varoitin myös teitä, Kenia. Teidän tulee olla hyvin vakaita nyt. Sillä juuri nyt JUMALAN viha pyyhkäisee kansakuntien ylitse, valmistaakseen tien MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Hänelle, jolle on paljon annettu, häneltä paljon vaaditaan. Paljon vastuuta on annettu. Et voi osoittaa enää itsetyytyväisyyttä ja hyväksikäyttöä tälle Äänelle, joka Puhuu nyt. Sillä HERRA tulee laittamaan sinut siitä tilille. Jos Hän pystyy laittamaan nuo kansakunnat näin paljon tilille, niin kuinka paljon enemmän Kenia. Kenia, varmistakaa, että te ylläpidätte vanhurskauttanne ja pyhyyttänne ja JUMALAN pelkoanne. Ja että tämän Äänen syvä kunnioittaminen on teillä hyvin korkealle korotettu ja se nousee korkealle kuin torni. Jotta HERRA ei kääntäisi Hänen miekkaansa teitä kohti.

Juuri nyt, tällä hetkellä, luen Jes. 40, koskien MESSIAAN Tulemusta, ja tuota Loisteliasta hetkeä, johon kansakunnat ovat nyt kääntyneet. Tämä on kaikista kaunein aika, sillä HERRA on nyt tulossa voimassa puhdistamaan kansakunnat, antamaan heille toivon. Pelastamaan heidät siitä kärsimyksestä, jonka he ovat läpikäyneet harjoittaen outoa palvontaa. Kun he ovat olleet pakotettuja noudattamaan outoa palvontaa. Jesaja 40:10. Tämä on se, mitä Hän sanoo. Hän sanoo tässä, että:

10 Katso, Herra, Herra tulee voimallisena, hänen käsivartensa vallitsee.

Tämä on todella voimallista! Hän tulee nyt voimassa ja Hänen Käsivartensa vallitsee Hänen puolestaan. Ja silti katsoessasi Ilm. 22, johon haluan päättää tämän tänä iltana. Ilm. 22:12. Tämä on se, mitä Hän sanoo:

12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.

Toinen versio sanoo, sen mukaan, mitä hänen kätensä on tehnyt. Joten tämä on se hetki, jolloin HERRA julistaa maailman kansakunnille, että nyt, olkaa valmiina. MESSIAS on Tulossa! Tämä on se kaikista odotetuin hetki maailman historiassa, siitä saakka, kun Raamattu kirjoitettiin. Siitä saakka, kun MESSIAS meni Ristille ja nousi ylös kuolleista. Tämä on nyt se kääntyminen. Me olemme nyt sillä viimeisellä matkaosuudella kohti Grand Finalea. Tämä on se hetki, jota varten sinusta tuli kristitty. Se syy, miksi joka-ikinen ihminen luotiin. Jotta voit nyt valmistautua Kirkkauden KUNINKAAN, KRISTUKSEN MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten.

Olet sitten muslimi, olet sitten hindu, olet sitten buddhalainen, olet sitten ateisti, tänä hetkenä voit nyt tehdä parannuksen ja vastaanottaa JEESUSKEN KRISTUKSEN MESSIAAN. Ja olla uudestisyntynyt. Ja periä silloin Loisteliaan Taivaan Valtakunnan. Jesaja 62:11. Tämä on se, mitä Hän sanoo. Tämä on kaunis Raamatun jae kuvaillen tätä hetkeä, aikaa, johon seurakunta on nyt kääntynyt. Jesaja 62:11, Hän sanoo:

11 Katso, Herra on kuuluttanut maan ääriin asti: Sanokaa tytär Siionille: Katso, sinun pelastuksesi tulee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä.

Olen nähnyt MESSIAAN Tulemuksen. Tämä on Ääni, joka julistaa JUMALAN Valtaistuinsalista maailman kansakunnille, koko ihmiskunnalle ja koko luomakunnalle, että, katso, MESSIAS on tulossa! MESSIAAN Tulemus on tullut lähelle. Valmistakaa Tie HERRALLE. Kääntykää pois kurittomilta pahoilta tieltänne. Ja tehkää nyt korjauksia, tehkää uudistuksia. Tehkää parannus ja kääntykää pois synnistä. Ja palatkaa takaisin vanhurskauteen ja pyhyyteen JEESUKSESSA KRISTUKSESSA. Sillä olen nähnyt HERRAN KRISTUKSEN paluun. Olen nähnyt MESSIAAN paluun. Tämä on se Ääni, joka on luvattu Kirjoituksissa. Raamattu lupasi, että tämä Ääni tulee ja herättelee kansakunnat. Ja valmistaa kansakunnat MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Mutta voit nähdä sen valtavan, tähtitieteellisen voiman, jonka kanssa tämä Ääni on tullut. Joten, pyydän, älkää yrittäkö sivuuttaa tätä Ääntä.

MESSIAS on Tulossa. Koko luomakunta; vuoret, joet, valtameret, puut, kivet, koko luomakunta, ihmiskunta valmistautukoot vanhurskaudessa. Vastaanottakoot JEESUKSEN KRISTUKSEN. Olkoot uudestisyntyneitä ja olkoot pyhiä. Kääntykööt pois synnistä. Ja valmistakoon tien heidän sydämissään MESSIAAN Loisteliasta Tulemusta varten. Ja Ääni sanoi, Taivaallinen joukko Häntä saatellen. Ja Ääni myös sanoi, että: Kaupunki on juuri nyt piirityksen alla tulvan tähden. He, joilla on korvat, auttakoon viisautenne teitä. MESSIAS on Tulossa. Shalom Shalom. Boker tov. Lahem. Amen.

(Suomennos Profetiasta 19.9.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)