15.1.2017 ERITYIS-JULISTUS: HERRA PALJASTAA LOPULTA HÄNEN PALVELIJALLEEN SEURAKUNNAN LOISTELIAAN YLÖSTEMPAUKSEN

 Nyt, tänään on hyvin erityinen päivä. Tästä päivästä tänään tulee todella, todella erityinen päivä. Tämä päivä, sunnuntai, 15. tammikuuta vuonna 2017, on hyvin, hyvin erityinen päivä. Tänään HERRA JEHOVA, Hän veti minut todella lähelle Taivaan sisäänkäyntiä, Taivaan portteja. Ja Hän näytti minulle, kuinka kallisarvoiset Kristuksen lampaat, kallis seurakunta, rakastettu, pyhä Kristuksen seurakunta, Kristuksen morsian, tulee lopulta menemään sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Ja se, mikä on erityisesti todella, todella erityislaatuista liittyen tähän päivään, on, että Hän veti minut lähelle, Hän veti minut todella lähelle. On paljon yksityiskohtia, joita en antanut aamulla. Hän veti minut hyvin lähelle Taivaan sisäänkäyntiä. Ensimmäiseksi, Hän näytti minulle, kuinka seurakunta oli lähtemässä maailmasta ja kuinka he lähtivät maailmasta. HERRA siis nosti minut ylös ja vei minut Taivaan sisäänkäynnille. Se oli hyvin lähellä, sanoisin n. 20-30 metrin etäisyydellä minusta tuossa valtavassa vierailussa, joka tulee muuttamaan täysin keskustelun kristillisyydestä seurakunnassa. Keskustelu kristillisestä uskosta muuttuu tänään perusteellisesti, merkittävästi. 20-30 metrin etäisyydellä Taivaan sisäänkäynnistä siis.

 

Sitten Hän näyttä minulle, kuinka nuo Siunatut, Pyhät Kristuksen lampaat, otetaan ylös. Heidän jalkansa jättävät maan, he jättävät maan, kummatkin, he, jotka kuolivat JEESUKSESSA KRISTUKSESSA ja he, jotka elivät JEESUKSESSA KRISTUKSESSA, uudestisyntyneet. Ja kuinka heidät otetaan ylös, he jättävät maan kamaran. Se on mahtavaa! Itseasiassa HERRAN Kirkkaus vetää heitä; pystyn näkemään HERRAN Kirkkauden vetävän heitä ennemminkin kuin naru vetäen heitä, ja he menevät kaikki samaan suuntaan. Ensimmäiseksi, sieltä käsin missä olin, he näyttävät menevän, on aivan kuin he menisivät hieman vasemmalle. Sitten he kääntyvät ja menevät sisälle oikealle ja kun he kääntyvät oikealle tällä tavoin, siellä, juuri siellä on Taivaan sisäänkäynti. HERRA toi siis minut tänään todella lähelle Taivaan ovea. He avasivat tuon oven. On ihmeellistä nähdä tämä koko kuva!

 

Tämä oli todella shokeeraava vierailu, todella shokeeraava näky katsella! Jopa olla tässä mukana tällä puolella, nähdä lopulta tapahtumien kohokohta, huipentuma, jota seurakunta on odottanut, johon se on valmistautunut monien, monien, monien vuosien ajan, tuhansien vuosien ajan, yli 2000 vuoden ajan. Sukupolvien ajan ihmiset ovat yrittäneet valmistautua. Tiedätte, että seurakunnassa on ollut jatkuva keskustelu, koskien ikuisuutta. Ikuisuuden ajatusmalli on joskus näyttänyt monimutkaiselta tämän maailman ihmisille, seurakunnalle, uskoville, kristityille. Ja joskus se on näyttänyt ennemminkin niin yksinkertaiselta kuin se on yksinkertaisille pienille lapsille, vauvoille. Ymmärtää se aivan niin kuin yksinkertaiset pienet lapset voivat yhdistää sen, voivat sulattaa sen ja ymmärtää, mitä se koskee.

 

Ikuisuuteen sisälle pääseminen on ollut tauoton keskustelu seurakunnassa, maailman neljässä tuulessa ja Taivaan neljässä ääressä. Mutta tämä päivä on todella, todella erityinen päivä, tänä 15. tammikuuta vuonna 2017, sunnuntaina, Itä-Afrikan aikaan tällä toisella puolella. Tämä on rakastettu päivä, vaalittu päivä, sillä tänään HERRA, Hän vei minut 20-30 metrin etäisyydelle Taivaan sisäänkäynnistä, Taivaan ovesta. Näin Taivaan oven avoinna, ja näin Siunattujen Kristuksen lampaiden, Siunatun Kristuksen seurakunnan, HERRAN Pyhien menevän sisälle Taivaaseen.

 

Kaikkein mielenkiintoisinta ja silmiinpistävää oli myös se, miten he olivat pukeutuneet. Kaikki he, siltä etäisyydeltä, jossa olin. Ensinnäkin, Hän aloitti näyttämällä minulle heidät, jotka menivät sisälle minun edelläni. Sitten Hän vei minut jälleen, Hän laittoi minut kääntymään vasemmalle ja katsomaan alas nähdäkseni heidät, jotka lähtivät maasta ja sen, kuinka he menivät sisälle. Tässä rakastetussa varoituksessa ja julistuksessa, jonka HERRA on huipentanut maailmassa, tässä Siunatussa HERRAN keskustelussa, näen siis heidän vaatteensa. He ovat kaikki pukeutuneet samoin; samoin, samoin, samoin, tarkalleen samalla tavoin. He ovat pukeutuneet hienoon pellavaan, loisteliaaseen ja puhtaaseen. Valkoiseen, itseasiassa valkoiseen, loisteliaaseen ja puhtaaseen. Ja tuo pellavavaate on peitettynä HERRAN Kirkkaudella. Sillä pystyin nyt näkemään, että Kirkkaus on kuluttanut heitä, kun he tulevat sisälle.

 

HERRA antoi minun nähdä yksilöitä, pystyin näkemään heidän kasvonsa. Hän veti minut niin lähelle, 20-30 metrin etäisyydelle. Pystyin siis todella näkemään joidenkin ihmisten kasvot heidän mennessään sisälle. Ja katsoessani heidän vaatettaan, heidän vaatteensa ei ole sellainen tiukka vaate. Heillä on tuo vaate, ja siinä näyttää olevan sisävaate ja sitten on siiveke, sillä pystyin näkemään käsien tulevan ulos kyynärpäästä tässä. Pystyin näkemään kädet ja lähtien kyynärpään kohdalta alas on toinen siiveke, vaatteen toinen siiveke. Se oli ennemminkin kuin enkelimainen vaate. Sillä heillä on yllään itse vaate, mutta kun heidän kätensä tulevat ulos kyynärpäästä, toinen osa on peittänyt puolet, peittänyt melkein puolet, lähelle rannetta saakka. Pystyin näkemään tuon siivekkeen, ei siis siiven, vaan vaatteen osan, joka lähtee nyt kädestä. Tuon osan, joka tulee ulos kädestä.

 

Se oli niin voimallinen, hyvin Pyhä vaate. Näin myös heidän päänsä; heillä oli turbaanit. Heidän päänsä on peitetyt, heidän päänsä ovat täysin peitetyt. Aivan niin kuin otat kankaan ja kiedot tuon kankaan, kiedot, kiedot, jotta tuosta kankaasta tulee kuin köysi. Sitten he sitoivat nyt tuon valkoisen kankaan sitoen tuon turbaanin. He sitoivat sen kasvoille, se meni ylös, alas, ylös, alas. Se oli punottu yhteen tällä tavoin kasvoja pitkin ja sidottuna taakse heidän mennessään sisälle JEHOVA JAHVEN, JEHOVA ELOHIMIN Loisteliaaseen valtakuntaan.

 

Sitten mielenkiintoisesti, näin myös joidenkin heistä menevän sisälle yhdessä lastensa kanssa. Näin joidenkin heistä menevän sisälle yhdessä lastensa kanssa. Tästä tulee siis todella, todella erityinen päivä, että HERRA vie minut; Ihmeellistä! Että siltä etäisyydeltä, sieltä missä olin, Hän vie minut ja näyttää minulle Taivaan oven. Tänään näin Taivaan oven avautuvan. Joten lopultakin nämä tapahtumat, joista olen Puhunut tulevat käymään toteen. Ne tulevat toteutumaan ja täyttymään maassa ja Taivaassa.

 

Kuinka kaunis päivä, joka on todella täyttänyt sydämeni ilolla! Sydämeni pursuaa iloa. Sillä olen laulanut tämän maailman neljään ääreen. Olen laulanut tämän niin kauas kuin Gisborne, Uudessa-Seelannissa, joka on niin kaukana kuin itä on. Ja niin kauas kuin Incheon, Boryeong, kaikki nuo Kauko-Idässä, Etelä-Koreassa ja sitten Busan. Olen laulanut sen myös niin kauas kuin kärki on, kärki, joka on Suomi, kärkiin saakka Jyväskylässä. Nuo ovat nyt Suomen äärimmäiset ääret ylhäällä siellä. Ja myös niin kauas kuin Kanada, sen ääriin saakka ja niin kauas kuin Etelä-Amerikka, alaspäin Concepcioniin, Chilessä.

 

Olen siis Puhunut tämän julistuksen ja tämä julistus on tuonut esiin valtavan keskustelun seurakunnassa sen mukana tulleen Herätyksen kanssa, sen seurauksena tulleen Herätyksen kanssa. Herätyksen, joka on merkinnyt sen. Olen niin Siunattu, että lopultakin, lopultakin, lopultakin. Raamattu sanoo, että kukaan ei tiedä päivää, eikä hetkeä, ei enkelit Taivaassa, eikä edes Ihmisen Poika, MESSIAS Itse. Mutta nyt Hän, joka tietää päivän ja hetken, on tuonut minut lähelle Taivaan sisäänkäyntiä. Ja Hän on itseasiassa näyttänyt minulle Taivaan oven. Tämä on kaunis, voimallinen tilanne, jota kukaan mies, eikä kukaan nainen ikinä halua menettää. Ja nähdä tämä, nähdä seurakunta lopultakin menemässä sisälle Taivaaseen!

 

Luulenpa, että ei ole suurempaa kohokohtaa, suurempaa huipentumaa keskustelussa, koskien kristillistä palvonnan kokemusta seurakunnassa, kuin tämä tässä. Sillä kaikki ne syyt, miksi JEESUS tuli, HERRA tuli kohtamaamaan ihmisen, puhumaan heille keskipäivän aikaan, puhumaan tavallista työtä tekeville ihmisille markkinapaikoilla, niin kuin Hän teki ja meni lopulta Ristille; sanoi Sanansa ja teki tekonsa ja meni Ristille. Ja sitten Hän ylösnousi ja Hänet otettiin ylös juuri tästä samasta sisäänkäynnistä. Juuri se syy, miksi HERRA tuli kohtaamaan ihmisen, ryhtyi tähän keskusteluun, koskien Ristiä ja pelastusta, on tämä ovi, jonka näin avoinna tänään. Jotta eräänä päivänä Siunatut kristityt, Siunatut uskovat, he, joilla on ollut usko KRISTUKSEEN JEESUKSEEN HERRANAAN, voivat lopulta päästä sisälle JEHOVAN JAHVEN Loisteliaaseen Valtakuntaan.

 

On niin paljon, mitä voimme ottaa irti tästä keskustelusta. Olen niin iloinen ja todella hämmästynyt kaikesta tästä. Tänään HERRA vei minut Taivaan oven luo, Taivaan oven. Hän Puhui minulle ja näytti minulle, kuinka seurakunta menee sisälle. Olen siis nähnyt seurakunnan sisälle pääsyn. Joten teille, jotka olette siellä ulkona ja ihmettelette ja sanotte ehkä, no, tämä on ollut jo pitkään tulossa. Tämä on ollut periksiantamaton keskustelu aikojen saatossa, tiedäthän. Mitkä ovat nuo merkit, että se olisi nyt tulossa tapahtumaan? Tässä tämä nyt on. Sinulle on vastattu nyt, että tämä tapahtuma on totisesti tulossa tapahtumaan. Ja HERRA, joka tietää tuon päivän ja hetken, tulee viemään sen päätökseen, toteuttamaan sen.

 

Nyt, niiden asioiden joukossa, mitä halusin sanoa, on, tiedän, että tätä ennen olin Kokouksessa. Tuo Kokous kuulosti minusta ennemminkin yhdeltä niistä Kokouksista, joita meillä on ollut. En tiedä, onko se Kokous, joka on tulossa vai Kokous, joka meillä on ollut. Olin tuossa Kokouksessa ja sitten tietysti pian sen jälkeen nämä tapahtumat tapahtuvat. Tämä näyttää ennemminkin Kokoukselta, jonka olen jo nähnyt tapahtuvan. Kokous, joka on jo ollut tai Kokous, joka on tulossa tapahtumaan. En tiedä, mutta tämä näyttää hyvin tutulta Kokoukselta. Olen kuitenkin nähnyt nuo Siunatut Pyhät yllään sama, sama, kaikilla heillä on sama vaate; sama turbaani, sama päähine, samat vaatekappaleet, sama hienoin pellava, valkoinen, loistelias ja puhdas, ja he menevät sisälle JUMALAN Loisteliaaseen Valtakuntaan.

 

Jälleen, kuten sanoin, mennessäsi Raamattuun, Luukkaan evankeliumissa näet hyvin selvästi, että ei kestänyt kauan siitä, kun HERRAN JEESUKSEN, MESSIAAN sukulainen oli ilmestynyt näyttämölle julistaen Hänen Loisteliasta Tulemustaan; Hänen ilmestymisestään näyttämölle, kun tuo Ääni vain iski maahan tällä tavoin, meni hyvin vähän aikaa ja MESSIAS tuli. Joten tämä totisesti merkkaa ja vastaa todella hyvin HERRAN kronologiaa ja tapahtumien aikajanaa. Tunnen nyt, että HERRA on tulossa. Tunnen nyt, että aika on loppumassa. Jos siis on joitakin ihmisiä siellä ulkona, jotka ovat horjuneet kristillisen pelastuksen ja maailman välillä, tässä tämä nyt on, tässä on nyt sinun viimeinen kutsusi.

 

Mielestäni ei ole suurempaa rakkautta kuin rakkaus Ristillä ja nyt tämän julistuksen seuraaminen. Julistus siitä, että kaikki nuo Ristillä tapahtuneet tapahtumat, niiden tarkoitus, se syy miksi ne tapahtuivat, tullaan nyt saattamaan päätökseen. Sitä ollaan juuri saattamaisillaan päätökseen. Ja he, jotka ovat valmiita tulevat olemaan osallisina tuosta Grand finaalista, mahtavasta sisälle pääsystä, Ristin tekojen perilliset. Tiedän, että juuri nyt tämä tulee herättämään suuren keskustelun seurakunnassa, jos HERRAN tulemus viipyy; päivällä, kahdella, viikoilla, kuukausilla, mikä tahansa tuo aika onkaan. Jos HERRAN tulemus viipyy, tämä tulee herättämään suuren keskustelun ja varmasti Herätyksen. Herätyksen täytyy kasvaa tästä, sillä HERRA on tuonut minut lähelle Taivaan ovea. Ja sitten Hän aukaisi Taivaan oven ja oli sisälle pääsy. Tiedättehän. On ihmeellistä, että näin tämän!

 

He astuivat askelissa, tiedättehän, niille viimeisille kahdelle tai kolmelle askeleelle. He astuivat niille viimeisille yhdelle askeleelle, toiselle askeleelle, päästäkseen nyt sisälle. Ja sieltä käsin, missä olin, ajattelin ensimmäiseksi, että he astuivat suurelle vuorelle. Todella suurelle vuorelle, vuorelle, joka on ehkä yhtä iso kuin puolet maapallosta. Vasta myöhemmin ymmärsin, että tämä oli valtavan suuri Hänen Kirkkautensa Pilvi. Tämä oli suuri Hänen Kirkkautensa Pilvi, ja he astuivat sisälle sinne.

 

Tästä hetkestä tulee hyvin ratkaiseva aika ihmisten sieluissa ja sydämissä. Kun olen puhunut tämän julistuksen, tästä tulee käännekohta kaikkien uskovien ja ei-uskovien sydämissä. Ei ole enää merkitystä. Voin ottaa esimerkin Raamatusta. Voin ottaa esimerkin Raamatusta Tuhlaajapojasta, Luukkaan evankeliumin luvussa 15. Sillä jotkut ihmiset saattavat nyt ihmetellä, kuinka nostan itseni nyt, kun tämä julistus on tapahtunut. Kuinka pääsen pois tästä luopuneesta tilasta, johon olen langennut. Olin kristitty.

 

On todella suuri Siunaus ja kunnia, että HERRA voi todella viedä minut niin lähelle Taivaan ovea ja avata sen ja näyttää minulle, kuinka seurakunta on juuri pääsemäisillään sisälle. Se tulee pääsemään sisälle, ja jopa heidän vaatteensa. Tämä on kaunis asia! Olen nähnyt seurakunnan taivaallisen ilmeen, taivaallisen esittäytymisen. Meidän täytyy todella olla hyvin Siunattu sukupolvi. Teidän täytyy olla todella Siunattu sukupolvi, olla osallisina näistä tämän hetken vierailuista.

 

Monet ihmiset ympäri maailmaa saattavat ihmetellä, nyt kun julistus on tehty tässä muodossa, lähellä ovea. Olen nähnyt monia, monia julistuksia, mutta nyt Hän on tuonut minut lähelle ovea. Ovea, ovea. Tarkoittaen, että tapahtumat ovat nyt todella ovella. Nyt kun tämä on tapahtunut, ehkä olet Pastori jossakin Amerikassa, Pastori Euroopassa tai kristitty Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Keski-Amerikassa, saarilla, missä vain. Uudessa-Seelannissa, missä vain, Australiassa. Ehkä olet Kiinassa ja ihmettelet, kuinka voin kerätä palaseni ja olla valmiina tätä tapahtumaa varten, joka näyttää olevan todella, todella lähellä. Sanoin, että tähän hetkeen, meidän rohkaisumme, jota haluan käyttää. Haluan tuoda teille rohkaisun Luukkaan evankeliumin luvusta 15. Mielestäni muutkin Raamatun jakeet ovat todella tärkeitä, Ilmestyskirjan luku 16:15, 1. Tessalonikalaiskirjeen luku 4:16-17 ja monia muita Sanan paikkoja, jotka juhlivat seurakunnan Loisteliasta sisälle pääsyä Ikuisuuteen, Ikuisuuteen JUMALAN kanssa.

 

Nyt katsoessani kuitenkin Luukkaan evankeliumin lukua 15, kertomusta kadonneesta pojasta, tuhlaajapojasta, näen, että tämä on mahdollisesti paikka, josta jokainen ihminen voi kerätä palasensa ja nousta ylös ja palata takaisin kotiin. Sillä tässä paikassa, näet HERRAN puhuvan tästä todella tuhlaavasta pojasta, tästä pojasta, nuoremmasta pojasta. Tuossa kodissa oli kaksi poikaa, vanhempi poika ja nuorempi poika. Sitten nuorempi poika menee paljoon syntiin. Tämä saattaa olla se tila, jossa monet kristityt nyt ovat. Ehkä jotkut teistä ovat ajautuneet pois; olet mennyt moraalittomuuteen, olet mennyt New Ageiin, olet mennyt menetysteologian evankeliumiin. Olet pastori, ehkä olet se, joka antaa vääriä profetioita ja ihmettelet nyt, kuinka voin päästä sisälle. Julistus on nyt tehty.

 

Mikä tahansa tilasi onkaan, Hän sanoo, että tämä on todella loistelias aika kenen vain valmistautua ja päästä sisälle. Mielestäni, jos on olemassa aikaa, joka on aarre, se on tämä aika. Sillä tämä aika peittää ja sulkee kaikki ihmiset sisälle samaan luokkaan, heidät, jotka haluavat päästä sisälle. Ei ole väliä, oletko juutalainen, oletko kreikkalainen, oletko pakana, oletko kristitty. Sillä ei ole väliä, oletko muslimi, hindu, mikä tahansa. Voit nyt tehdä parannuksen ja vastaanottaa JEESUKSEN KRISTUKSEN HERRAKSESI ja Pelastajaksesi. Uskonto ei tule viemään sinua Ikuisuuteen. Ja kun vastaanotat JEESUKSEN, ala kävellä vanhurskaudessa, mene upotuskasteelle ja sitten pääset sisälle. Sillä ei ole enää väliä, kuinka kauan olet ollut toisessa uskonnossa.

 

Näen usein, että on paikkoja modernissa maailmassa kuten Euroopassa, myös kaikkialla osissa Aasiaa, ultra-sivistynyttä Aasiaa kuten Japanissa, Etelä-Koreassa, puhun Singaporesta, tiedättehän. Kaikissa näissä maissa, Taiwanissa, joissa nykypäivän sivistyneisyys on ajanut seurakunnan pois pyhyyden ja vanhurskauden asioista. Mutta jälleen, voit lohduttaa itseäsi juuri tällä Raamatun jakeella, Luukkaan evankeliumin luvulla 15, kadonneesta pojasta. Sillä päähenkilö, katsoessasi nyt tätä ja keskustellessasi palaamisestasi takaisin. Pääteema, pääaarre, jonka voit ottaa tästä voimaannuttamaan itseäsi, on se tosiasia, että jopa silloin, kun tämä poika menee kaikkeen tähän moraalittomuuteen; syntiin ja huumeisiin, mihin tahansa, prostituutioon ja päätyy syöttämään sikoja, sitten näet, että hän tulee silti takaisin kotiin. Mielestäni nyt on seurakunnan aika tulla takaisin kotiin. Tämä on koko luomakunnan aika tulla takaisin kotiin. Sillä ei ole väliä, oletko aasialainen, oletko afrikkalainen, amerikkalainen, eurooppalainen, australialainen, uusi-seelantilainen, mistä tahansa, Fidzi-saarilta, Tongasta. Sillä ei todellakaan ole enää merkitystä tänä hetkenä, näiden olosuhteiden takia nyt tässä julistuksessa.

 

Katsoessasi Luukkaan evankeliumin lukua 15:1, tässä Sanan paikassa Hän puhuu kahdesta pojasta. Yksi on vanhempi poika, enemmän vanhurskas ja sitten tämä nuorempi poika, joka tuhlaa kaiken ja menee pois. Sitten tuo synnin tila, Hän sanoo, sinun syntisi on kuin lepra minun edessäni. Tiedän, että me emme pysty pääsemään sisälle, sinä et voi päästä sisälle synnin kanssa. Tästä tulee siis heräämisen hetki, jolloin seurakunnan tulee kohdata syntinsä. Seurakunta tässä tarkoittaa todella kaikkia kansakuntia. Se ei tarkoita vain ihmisiä, jotka menevät HERRAN huoneeseen. Meidät kaikki luotiin ikuisuutta varten. HERRA ei koskaan, ei ikinä tarkoittanut, että kukaan joutuisi kadotukseen ilman parannuksentekoa. Katson siis tämän nuoremman pojan tilaa, joka syöttää sikoja, joka on langennut syntiin ja tuhlannut koko perintönsä, nimeä vain. On kokonainen kertomus, johon minulla ei ole nyt aikaa. Mutta mielestäni tämä on todellakin se ihmisen tila, jonka näet juuri nyt seurakunnassa, juuri nyt.

 

Näet, että HERRAN huoneessa on alastomuutta. Se vaatii parannuksentekoa. Näet, että on menestysteologian evankeliumia ja rahan saarnaamista, kuinka sinun täytyy olla rikas nyt ja nopeasti, tänä iltana, yhdessä yössä. Tämä itsessään edellyttää myös parannuksentekoa. Ja on vääriä profetioita; kuka vain kävelee sisälle niihin moniin seurakuntiin maailmanlaajuisesti, jotka ovat nyt kuulolla kuunnellen minua. Tiedätte, että monia ihmisiä kävelee teidän palvonnan huoneisiinne, ja he muuttavat merkittävästi teidän palvonnan kokemustanne, sillä he tuovat mukanaan valheellisuuden. He tuovat mukanaan väärät profetiat, valheapostolit tuoden valheapostolisuuden, mitä tahansa se onkin. Siinä ei ole mitään oppia. Tämä myös vaatii parannuksentekoa. Tänään näet myöskin, että paljon postmodernia maailmaa on sekoitettuna kristilliseen pelastukseen, kristilliseen uskoon ja elämäntyyliin; pukeutumiseen, syömistottumuksiin, tapoihin ja kaikkiin tällaisiin asioihin.

 

Myös homoseksuaalisuudesta on tullut hyvin merkittävä tekijä halki koko maailman kaikissa kansakunnissa, joihin olen mennyt. Homoseksuaalisuudesta on tullut merkittävä ristiriidan ja kiistan aihe seurakunnan ja HERRAN välille. Ehkä olet niin alhaalla ja mietit sanoen, olen nyt homoseksuaali, kuinka voin päästä takaisin? Tämä kertomus Luukkaan evankeliumin luvussa 15 on todella avain. Sillä se todella selventää hyvin tärkeitä näkökohtia siitä tosiasiasta, että meidän JUMALAMME on valtavan myötätuntoinen, meidän ISÄMME Taivaassa, joka näytti minulle tuon oven. Hän on hyvin säälivä kaikkia ihmisiä kohtaan, jotka tulevat palaamaan takaisin Hänen luoksensa. He tulevat pääsemään sisälle tämän oven läpi; he tulevat menemään tämän oven läpi. Ja he tulevat menemään suoraan sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Katsoessasi Matteuksen evankeliumin lukua 10, jonka tässä luen, jakeissa 5-6, Hän sanoo:

 

5 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin, 6 vaan menkää ennemmin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö” (Matt. 10:5-6).

 

Näet siis, että tähän pohjautuen, Luukkaan evankeliumin luvussa 15:1-2, voit heti huomata, että Hän puhuu fariseuksista, kirjanoppineista ja lainopettajista verrattuna niihin toisiin, pakanoihin. Tämä tässä on sama kuva, sillä näet, että kun Hän lähetti heidät, Hän lähetti heidät heprealaisen seurakunnan luo. Hän sanoi heille, älkää menkö pakanoiden luo. Tuona hetkenä olisit siis voinut sanoa, että pakanaseurakunta on ulkopuolella. Mutta olen nyt nähnyt heidän pääsevän sisälle. Olen nyt nähnyt heidän pääsevän sisälle. Tämä tarkoittaa todella, todella, todella, että tässä tämän päivän vierailussa HERRA sanoo minulle, että kaikki tulevat pääsemään sisälle; juutalaiset, kreikkalaiset, mustat, valkoiset, aasialaiset, värilliset ihmiset, saarien asukkaat. He tulevat pääsemään sisälle, sillä näin heidän pääsevän sisälle tämän oven kautta.

 

Tämä julistus menee silloin ulos kaikkiin maailman koteihin. Sinun kansallisuudellasi ei ole väliä, ei ole enää edes merkitystä, mihin kirkkokuntaan kuuluit kristillisyyden sisällä. Kaikki se, mikä merkitsee, on, että valmistaudut ja seisot oikein HERRAN edessä. Katsoessani samaa Matteuksen evankeliumin lukua 15:24, näen tämän jälleen. Matteus 15:24. Joten sinä, joka saatat ajatella, että sinulta on ehkä riistetty oikeus tai et ole tarpeeksi hyvässä asemassa olemaan osallisena lankeemuksesi tähden, sen lankeemuksesi syvyyden ja rappiotilan tähden. Nyt, Matteuksen evankeliumin luku 15. Antakaa kun aloitan jakeesta 21 eteenpäin. Hän puhuu kanaanilaisen naisen uskosta. Hän sanoo:

 

21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille.

 

Ja me tiedämme hyvin selvästi, että Tyyro ja Siidon, ne ovat todella jumalattomia kaupunkeja; ne ovat todella alhaalla. Itseasiassa ne ovat todella Libanon. Ne olivat jumalattomia kaupunkeja, joissa oli paljon okkultismia, saatanan palvontaa, paholaisen palvontaa. Siellä oli kaiken tyyppistä pakanallisuutta ja jumalattomuutta.

 

21 Ja Jeesus lähti sieltä ja vetäytyi Tyyron ja Siidonin tienoille. 22 Ja katso, kanaanilainen vaimo tuli niiltä seuduilta,

 

Tarkoittaen noiden kaupunkien sisällä.

 

ja huusi sanoen: "Herra, Daavidin poika

 

Katso, hän tunsi Hänet, hän kutsui Häntä: Daavidin Poika.

 

Herra, Daavidin poika, armahda minua. Riivaaja vaivaa kauheasti minun tytärtäni".

 

Mutta Kuningas Jaakon -käännöksessä, Hän sanoo, paholainen kiusaa häntä. Kuningas Jaakon -käännöksen mukaisesti, he ovat todella sitoneet hänet maahan ja piinaavat häntä. Sitten jakeessa 23, Hän jatkaa sanoen:

 

23 Mutta hän ei vastannut hänelle sanaakaan. Niin hänen opetuslapsensa tulivat ja rukoilivat häntä sanoen: "Päästä hänet menemään, sillä hän huutaa meidän jälkeemme".

 

Jakeessa 24, JEESUS jatkaa sanoen, ja se on punaisella tässä:

 

24 Hän vastasi ja sanoi: "Minua ei ole lähetetty muitten kuin Israelin huoneen kadonneitten lammasten tykö". 25 Mutta vaimo tuli ja kumarsi häntä ja sanoi: "Herra, auta minua".

 

Toinen versio sanoo, hän polvistui ja palvoi Häntä. Mutta edetkäämme, jakeessa 25, Hän sanoo:

 

25 Mutta vaimo tuli ja kumarsi häntä ja sanoi: "Herra, auta minua". 26 Mutta hän vastasi ja sanoi: "Ei ole soveliasta ottaa lasten leipää ja heittää penikoille".

 

Jälleen, tässä HERRA viittaa siihen tosiasiaan, että leipä oli tarjoiltu, leipä oli jo tarjoiltu. Heprealaisessa kontekstissa JUMALAN Valtakunta puhuu MESSIAAN ilon nauttimisesta. Tästä syystä he puhuvat Hääateriasta, siksi Matteuksen evankeliumin luku 25 rinnastetaan Hääateriaan. Matteuksen evankeliumi 22 rinnastetaan tähän tapahtumaan, jonka tänään näin ja julistan maailmalle. Heprealaisessa kontekstissa Raamatussa, näet, että se rinnastetaan Juhlaan. Matteuksen evankeliumin luku 25 puhuu Hääjuhlasta, niin myös Matteuksen evankeliumin luku 22, joka juhlii ja korostaa tätä vaatetta, tämän vaatteen voimaa ja auktoriteettia, koskien sisälle pääsyä. Hän puhuu jälleen juhlasta, hääjuhlasta, kuninkaasta, joka on valmistanut hääjuhlan hänen pojalleen. Heprealaisessa kontekstissa he siis rinnastivat JUMALAN Valtakunnan Tulemuksen MESSIAAN ilon juhlimiseen ja nauttimiseen Hääpöydässä, Juhlassa, Juhlapöydässä Taivaassa. Näin tämä sanoo.

 

HERRA JEESUS sanoo siis tälle naiselle: Ei, olet pakana; minut on lähetetty ainoastaan Israelin kadonneitten lammasten tykö. Ja Hän sanoo tässä: Ei ole oikein, että ottaisin leivän pois pöydästä, jossa Israelin lasten kuuluisi istua ja syödä tätä leipää, niiltä, joille tämän leivän toin, ja heittää se koiranpenikoille. Toisessa versiossa Hän sanoo koiranpenikoille, koirille pöydän alle.

 

Nyt, tämä muistuttaa minua hyvin paljon Lasaruksesta ja rikkaasta miehestä. Sillä me tiedämme, että Lasarus laskettiin tämän rikkaan miehen portille, jolla oli yllään purppuraa, pellavaa, hienointa pellavaa. Ja Lasaruksella oli haavaumia, ja koirat tulivat nuolemaan hänen haavaumiaan. Oli ehkä myös kärpäsiä, niin kuin voit kuvitella. Ja Lasarus haikaili vain syödä niitä leivänmurusia, jotka putosivat pöydältä, jolta rikas mies söi, ennen kuin Lasarus kuoli. Mutta näet hyvin selvästi, että lopulta, kun Lasarus kuolee, hän menee Aabrahamin helmaan. Hän menee sisälle tästä ovesta, jonka näin tänään. Lasarus, köyhä mies, joka haikaili syödä niitä leivänmurusia, joita tämä rikas mies. Voit kuvitella, kuinka tämä rikas mies söi. Hän söi sillä tavoin, että leivänmurusia putosi maahan. Sen on täytynyt olla korruptoitunut, häikäilemätön tapa syödä. Voin vain kuvitella itse. Kuitenkin Lasarus, tuo köyhä mies haikaili syödä niitä pieniä murusia, joita putosi, lihanpalasia, leivänpalasia, joita tippui pöydän alle; syödä niitä, syödä niitä murusia elääksensä. Ja sitten kun Lasarus kuolee, hän menee Taivaaseen; hän menee sisälle tästä ovesta, jonka näin. Tästä ovesta.

 

HERRA vei minut 20-30 metrin etäisyydelle Taivaan ovesta. Olen nähnyt Taivaan oven! Tämä on kaunis asia, joka on tapahtunut tänään! Tänään on kaunis päivä! Olen nähnyt Taivaan oven avoinna tänään. Kuinka mahtava aika elää ja olla kristitty tänä hetkenä! Pyhä kristitty. Joten Lasarus menee Taivaaseen tämän oven läpi. Mutta kun rikas mies kuolee, hän menee helvettiin. Näet siis tässä oikeutuksen kysymyksen; hän syö pöydältä. Joten HERRA JEESUS vastasi tälle kanaanilaiselle naiselle. Hän sanoo, minun ei ole oikein ottaa leipää pöydältä, leipää, joka on valmistettu Israelin lapsille, Taivaan lapsille, Valtakunnan lapsille.

 

Näimme Matteuksen evankeliumissa, muistatteko, kun Hän puhui Kapernaumista? Matteuksen evankeliumin luvussa 8:11, Hän puhuu Valtakunnasta, Valtakunnan lapsista. Hän sanoo, minun ei ole oikein ottaa heidän leipäänsä pois pöydästä, Israelin lapsilta ja antaa sitä teille pakanoille. Mutta katsokaa, kuinka koko asia kääntyi nyt ympäri; Hän käänsi sen kokonaan ympäri. Nyt Lasarus, joka haikaili leivänmurusia, niitä pieniä palasia, jotka putosivat rikkaan miehen pöydältä, - jolla oli yllään hienointa pellavaa, purppuraa - on nyt se, joka istuu Aabrahamin kanssa Taivaassa tämän oven kautta. Ja rikas mies menee helvettiin. Mutta sama asia tapahtuu Luukkaan evankeliumin luvussa 15. Tämä on todella ihmeellistä sinulle! Näet, että jakeessa 1, Hän puhuu fariseuksista. Hän puhuu fariseuksista ja lainopettajista verrattuna pakanoihin. Näet siis tämän.

 

1 Ja kaikki publikaanit ja syntiset tulivat hänen tykönsä kuulemaan häntä. 2 Mutta fariseukset ja kirjanoppineet nurisivat ja sanoivat: "Tämä ottaa vastaan syntisiä ja syö heidän kanssaan".

 

Tänään näin Hänen toivottavan tervetulleeksi tämän pakanaseurakunnan, jota kutsutaan tässä syntisiksi. Se, mitä tässä Luukkaan evankeliumin luvussa 15:1 kuvaillaan, on heijastus siitä, minkä näet nyt jakeessa 11. Sillä jakeessa 1 Hän puhuu veronkantajista, syntisistä, pakanoista ja kaikista niistä verrattuna fariseuksiin ja lainopettajiin, niin kutsuttuihin vanhurskaisiin. Katsoessasi kuitenkin samaa Luukkaan evankeliumin lukua 15:11, näet nyt nämä kaksi poikaa. Nuorempi poika sanoi isälleen: Isä, anna minulle osuuteni perinnöstä, se, joka kuuluu minulle. Sitten hän meni pois ja lankesi kaikkeen siihen syntiin. Toinen poika edustaa itseasiassa fariseuksia ja lainopettajia. Ja kun toinen poika lankeaa syntiin, leimuavaan syntiin, säälittävään syntiin, halveksittavaan kurjuuteen, mielestäni tämä on lopullinen alennustila, pohja, synnin kuopan pohja. Tämä on kuva synnin kuopan pohjasta, kun hän on mennyt homoseksuaalisuuteen, käyttänyt huumeita, mennyt prostituutioon, hän on tuhlannut perintönsä ja hän on palkannut itsensä tuolle henkilölle tuosta kansalaisuuden joukosta, hän on palkannut itsensä tuolle maalle. Ja hänelle annetaan vähemmän ruokaa, tarkoittaen, että he eivät arvostaneet hänen työtään. Myös nälänhätä iski häneen, tarkoittaen, että hän ei ollut arvollinen. Hän ei ollut yhtä viisas kuin Joosef, joka valmisti varastoja tulevaa nälänhätää varten.

 

Hän on kuitenkin tuossa tilassa syöttäen sikoja ja kaikkea sellaista. Ja tiedäthän, että heprealaisessa kontekstissa he eivät edes antaneet nimeä sioille. He eivät antaneet niille nimeä, vaan sanoivat, se toinen eläin. Näettehän tämän. Se on kaikista eläimistä saastaisin ikinä. Et voi syödä sitä, et voi koskea siihen; et voi koskea sianlihaan. Kosher, heprealainen, juutalainen ruoka pohjautuu tiukasti sianlihan välttämiseen. Hän siis sotkee itsensä käsitellen sikoja. Mielestäni tämä on se lopullinen lepra, lopullinen synnin tila. Ja hän tulee sieltä, hän tekee parannuksen ISÄN edessä ja hän menee sisälle Taivaan Valtakuntaan.

 

Mielestäni tänään, kun HERRA on näyttänyt minulle seurakunnan pääsevän sisälle, kenenkään ei tulisi ikinä jäädä ulos. Et voi sanoa, mutta me emme ole niin kuin Kenia; Keniassa on ollut koko tämä Herätys kaikkien näiden vuosien ajan, me emme kuulu siihen. Ei, emme sovi siihen, emme pysty saamaan heitä kiinni. He ovat päässeet liian korkealle. Ei! HERRA sanoo, katso, tuo poika, joka oli vanhurskaampi, näytti olevan vanhurskaampi, asenteessaan, ilmeessään, asemassaan, toiminnassaan; kaikki, mitä hän teki oli oikein, mutta hän ei silti päässyt sisälle. Tästä syystä, sillä ei ole väliä, oletko Uudessa-Seelannissa, oletko Wellingtonissa, oletko Christchurchissa, oletko Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Oletko Brisbanessa, Australiassa, Melbournessa, missä vain. Yökerhossa; saatat kuunnella minua yökerhossa. Sillä ei ole nyt väliä. Ehkä olet jossakin Euroopassa, Yhdysvalloissa tai olet kokonaan toisessa uskonnossa ja kuuntelet minua.

 

Mietit, kuinka voisin päästä osalliseksi tästä tapahtumasta? Hän sanoo, että he, jotka olivat pitäneet itseään arvollisina, kelpuuttaneet itsensä, he eivät päässeet sisälle. He eivät päässeet sisälle. Ja tämä kajauttaa suuremman varoituksen myös heille, jotka ovat tässä Herätyksessä. Varmista, että et lankea tuohon itsetyytyväisyyteen sanoen, me olemme vanhurskaita, me olemme niitä, jotka kuuluvat, tiedättehän. Sillä Hän sanoo nyt, että kadonnut poika pystyy nyt tulemaan, ja sitten näet tämän valtavan JUMALAN anteeksiantavan voiman. Itseasiassa näet parannuksenteon auktoriteetin. Tämän haluan tuoda teille tänään. Kaikki nuo ihmiset, jotka HERRA antoi minun tänään etuoikeutena nähdä pääsevän sisälle tästä ovesta, he ovat parannuksenteon tehneitä ihmisiä. Ei ole kyse kansallisuudesta, tai että olet siinä ja siinä seurakunnassa, te tulitte mistä?

 

Tiedän sen olevan nyt tärkeää, että jokainen kansakunta, jokainen maa kuuntelee minua. Tämä on itsestään selvää, tämä on selvää. Sinun täytyy allekirjoittaa tämä, tämä on itsestään selvää nyt. Kaikki tietävät, että tämä on HERRAN auktoriteetti, joka ohjaa kansakuntia pääsemään sisälle johonkin hyvään: Ikuisuuteen JUMALAN kanssa, Taivaaseen. Kyllä. Mutta Hän sanoo, että ei ole koskaan liian myöhäistä liittyä mukaan tähän liikehdintään, liittyä mukaan tähän Herätyksen junaan, parannuksenteon ja pyhyyden junaan. Liittyä tähän massiiviseen tsunamiin, joka pyyhkäisee nyt ylitse kohti JUMALAN Valtakuntaa. Tämä on ihmeellistä! Kokonainen vuori! Näin vuoren. Vau, tämä vuori on suurempi kuin puolet maailmasta, suoraan edessäni tässä. Ja sitten he menivät tuolle vuorelle. Miksi he menevät tälle vuorelle? Tarkastellessani sitä, sanoin: Vau, katso, he menevät sisälle HERRAN Kirkkauteen. Sitten näin Taivaan oven, joka oli avoinna.

 

On siis monia, monia Raamatun jakeita rohkaisemaan teitä tänä hetkenä ja auttamaan teitä laittamaan itsenne oikeaan asemaan, jotta voisitte hyötyä, jotta voisitte liittää itsenne mukaan tähän keskusteluun, jonka HERRA on tuonut maailman neljään ääreen. Sillä ei ole väliä, oletko lakimies, oletko opettaja, lääkäri, lastentarhan opettaja, oletko sairaanhoitaja, bisnesmies, pankkiiri. Saatat olla vain työtön, opiskelija; et ole töissä, olet yliopistoissa siellä ja kuljet vain ympäriinsä tehden asioita. Sinulla ei ole mitään, mitä tehdä, laiskottelet kotona, tai sinulla on töitä, olet kirjanpitäjä. Mikä ikinä ammattisi onkaan, insinööri, arkkitehti, sillä ei ole enää väliä. Kylän nainen, leski, rampa; sinun tilallasi ei nyt ole enää edes väliä.

 

Tämä on korkein hetki, jolloin HERRA voi käyttää hyväksi tätä Vierailua sadonkorjaamaan kirjaimellisesti koko maailman, koko maailman. Ja ihmiset, joiden näin menevän sisälle siellä, ovat ihmisiä, jotka olivat olleet alhaalla, sillä tiellä. Eräänä hetkenä he olivat olleet syöttämässä sikoja; he olivat riekaleina sikojen löyhkässä. He olivat käyneet läpi koko synnin sarjan, ja he tekivät parannuksen. Kaikki se, mitä he yksinkertaisesti tekivät, oli että he tekivät parannuksen ja säilyttivät parannuksenteon voitot. Tämä päivä on siis todella hyvin erityinen päivä. Minulle tämä on todella, todella hyvin erityinen päivä. Sillä ei ole väliä, kuka olet. Antakaa kun päätän Jesajan kirjan lukuun 53:6 vain alleviivatakseni teille, että kirjaimellisesti kaikki voivat päästä sisälle tänään. He voivat päättää, menen nyt sisälle ja odotan, kunnes tuo ovi avautuu, ja sitten pääsen sisälle. Jesajan kirjan luku 53:6. Katsokaa, mitä Hän tässä sanoo:

 

6 Me vaelsimme kaikki

 

Tarkoittaen kaikki, todellakin kaikki.

 

eksyksissä niin kuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme (Jes. 53:6.)

 

Tämä on voimallinen lausunto! Hän sanoo, huolimatta siitä, oletko juutalainen tai pakana, aasialainen, afrikkalainen, amerikkalainen, etelä-afrikkalainen, egyptiläinen, libyalainen, kenialainen, tansanialainen, mistä tahansa, norsunluurannikkolainen, kamerunilainen, sillä ei todellakaan ole merkitystä tänä hetkenä, ugandalainen. Näillä nimillä ei todellakaan ole merkitystä. Hän sanoo, me vaelsimme kaikki eksyksissä, niin kuin lampaat. Aivan niin kuin tuo kadonnut poika, joka kirjaimellisesti eksyi synnin hulluuteen, mennen hulluuteen himoiten itsenäisyyttä, itsemääräämisoikeutta ja syntiä ja kävelee eksyksissä. Niin kuin kadonneet lampaat kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Tiedän, että kaikki maailman kansakunnat ovat nyt kuulolla suurin luvuin kuunnellen tätä julistusta tässä.

 

Kuinka kauniin päivän tämä alleviivaa, tämä merkitsee seurakunnalle niiden kalenterin päivien joukossa, jotka JUMALA ikinä loi, että tänä päivänä HERRA vei minut ja Hän näytti minulle Taivaan sisäänkäynnin, Taivaan oven, 20-30 metrin etäisyydeltä. Ja näin tuon kauniin seurakunnan, loisteliaan ja pyhän seurakunnan pääsevän hienosti sisälle, ja he olivat kaikki yhdessä. Se oli ihmeellinen rauhan hetki! Jos on olemassa hetkeä, jonka olen nähnyt, joka on rauhallinen; joka on yhdessä sopusoinnussa, jossa ihmiset, he ovat päässeet perille. Pystyin näkemään, että he ovat päässeet perille. Se oli kaunis hetki katsella! Näin tämän. Se sai sydämeni todella nousemaan, sydämeni hypähtämään.

 

Me vaelsimme kaikki eksyksissä niin kuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.

 

Joten se, mitä Hän sanoo, on tämä. Hän sanoo, että katsoessasi kadonneen pojan, tuhlaajapojan vertauskuvaa, tuota vertauskuvaa, jonka JEESUS meille antoi, joka todella puhuu seurakunnan tilasta näinä päivinä, näet, että oli tämä poika, nuorempi poika. Ja tietysti heprealaisessa kontekstissa, kun hän ottaa perintönsä, hän ottaa todella vain yhden kolmasosan. Sillä 5. Mooseksen kirjan luku 12:17 kertoo todella hyvin tarkasti, kuinka jakaa omaisuus vanhemmalle pojalle ja nuoremmalle pojalle. Vanhempi poika ottaa normaalisti kaksi kolmasosaa isänsä omaisuudesta. Voit siis nähdä, että hän otti hänen yhden kolmasosansa, joka on todella puolet hänen veljensä omaisuudesta. Hänen veljellään on kaksi kolmasosaa, Hän ottaa yhden kolmasosan. Kaksi kertaa yksi kolmasosa on kaksi kolmasosaa. Hän ottaa yhden kolmasosan; hän ottaa siis puolet siitä, mitä hänen veljensä saa. Hänen veljelleen, vanhemmalle veljelle annettiin pääasiassa siis kaikki. Mutta hän ei päässyt sisälle. Hän ei päässyt sisälle. Tämä on tragedia.

 

Sen tähden käytän tätä rohkaisemaan kaikkia, sinun tilastasi huolimatta. Saatat olla tilassa, jossa olet menettänyt toivosi. Olet unohtanut kristillisen pelastuksen. Tämä on aika, jolloin voit sytyttää pelastuksesi, tänään, tänä hetkenä. Ja tämän Sanoman lopussa aion johdattaa koko maailman HERRAN JEESUKSEN luokse. Aion johdattaa koko maailman parannuksentekoon. Tämän keskustelun lopussa, jota käyn seurakunnan kanssa, tulee olemaan historiallinen hetki. Tulen johdattamaan kaikki kansakunnat HERRAN luokse tämän lopussa.

 

Mutta sanon, että asiat ovat nousseet niin korkealle, olemme tulleet lähelle tätä huipentumaa. Sillä ei ole väliä, mikä sinun tilasi on. Sillä ei ole väliä, oletko ollut Keniassa näkemässä tämän Lopunajan Herätyksen vai et. Sillä ei ole väliä, törmäsitkö minuun kuunnellessasi nettiradiota, nukkuessasi radio päällä, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulet tämän. Näillä asioilla ei ole enää väliä. Se, millä on merkitystä, on että voit itseasiassa tehdä oleellisen voiton ja valmistautua parannuksenteossa, ja päästä sisälle. Tämä on kaikki se, millä on merkitystä tänä hetkenä. Olen lukenut teille kanaanilaisesta naisesta, joka rinnasti itsensä. JEESUS sanoi hänelle, Hän sanoi: Ei, miksi minä ottaisin leivän Taivaan lapsilta, Israelin lapsilta, niiltä, joille leipä oli valmistettu ja antaisin sen nyt koiralle. Näet, että pakanat rinnastettiin koiraan. Sillä Hän sanoi: Ei, minä tulin Israelin kadonneiden lammasten tykö. Minut lähetettiin Israelin kadonneiden lammasten tykö.

 

Mutta nyt, katso, kun kanaanilainen nainen näkee Hänet, hän sanoo: HERRA, Daavidin Poika. Hän pystyy identifioimaan Hänet paljon paremmin, paljon paremmin, paljon, paljon paremmin kuin he, joiden olisi kuulunut syödä leipää pöydältä, kuin heprealainen seurakunta. Tiedän, että HERRALLA on suunnitelma heprealaiselle seurakunnalle. Kuitenkin nämä Oraakkelit, jotka puhuvat tässä, ne puhuvat totisesti niin paljon. Katsoessasi Matteuksen evankeliumin lukua 8:11, Hän sanoo: Ja minä sanon teille, monet tulevat idästä, niin kaukaa kuin itä on, ja lännestä, niin kaukaa kuin sieltä, minne aurinko laskee, ja he tulevat menemään teidän ohitsenne tästä, ja menemään sisälle Taivaan Valtakuntaan tämän oven läpi, tämän oven tässä. Tämä on se, mistä JEESUS puhui, kun Hän puhui heille Kapernaumissa, tästä ovesta tässä, josta kerroin tänään. Antakaa, kun luen tämän Raamatun paikan. Matteuksen evankeliumi 8:10-11. Tämä on se, mitä Hän tässä sanoo:

 

10 Tämän kuultuaan Jeesus ihmetteli ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat:

 

Hän hämmästeli, Raamattu sanoo, hämmästeli, ihmetteli.

 

"Totisesti minä sanon teille: en ole kenelläkään Israelissa löytänyt näin suurta uskoa.

 

Jakeessa 11, johon tähtäämme, Hän sanoo:

 

11 Ja minä sanon teille: monet tulevat idästä ja lännestä

 

Toisin sanoen, tulevat pääsemään sisälle.

 

ja aterioitsevat Aabrahamin ja Iisakin ja Jaakobin kanssa taivasten valtakunnassa" (Matt. 8:10-11).

 

Tämä on se, mitä näin tänään. Näin, että he, jotka pääsivät sisälle, eivät olleet juutalaisia, kreikkalaisia, kristittyjä, mustia, valkoisia. Yksi asia oli heille yhteistä: He olivat uudestisyntyneitä kristittyjä, he olivat pelastuksessa, he olivat tehneet parannuksen, vastaanottaneet JEESUKSEN, ja he pääsivät sisälle. Ei ole kyse tällaisesta katolilaisesta kristillisyydestä, tai mitä vain ja mitä tahansa, kaikkia niitä asioita, joita kutsut kristillisiksi. Nämä olivat uudestisyntyneitä ihmisiä, jotka olivat vastaanottaneet JEESUKSEN ja hyväksyneet vanhurskauden ja kääntyneet pois synnistä.

 

Itseasiassa nyt, kun poika sanoo, ISÄ, olen tehnyt syntiä sinua vastaan ja syntiä Taivasta vastaan, niin olen hämmästynyt! Hän sanoi, kun menen takaisin ISÄNI luokse, tiedän, että jopa vähäisimmällä Hänen palvelijoistaan on tarpeeksi leipää syödäkseen ja siitä jää vielä ylitse. Pyydän Häneltä anoen, tee minut yhdeksi vähäisimmistä palvelijoistasi. Mutta olen ihmeissäni, että kun hän tulee lähelle Isäänsä, hän sanoo: ISÄ. Hän ei sanonut, Herra tai Mestari, hän ei sanonut Mestari. Hän ei sanonut Herra, hän sanoi: ISÄ. Hän kutsui Häntä vieläkin ISÄKSEEN. HERRA loi meidät kaikki.

 

Kirjaimellisesti joka ikinen kansallisuus, jokainen rotu, jokainen kieli, jokainen kansa voi valmistautua tänään ja päästä sisälle tähän Loisteliaaseen Valtakuntaan, tämän oven läpi. JEESUS puhuu tästä ovesta tässä Matteuksen evankeliumin luvussa 8. Ja Hän sanoo, että he tulevat idästä, he tulevat lännestä; kaikki he tulevat ja menevät tämän oven lävitse ja istuvat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa ja Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin JUMALAN kanssa illallispöydässä KARITSAN Hääaterialla. Sillä ei siis todella ole väliä. Kukaan ei voi koskaan ajautua niin kauimmas pois, että HERRAN parannuksenteon auktoriteetti ei voisi vetää sinua takaisin. Mielestäni, se, mikä merkitsee eniten, on, että hän tuli ja sanoi, ISÄ, anon Sinua, olen tehnyt syntiä. Hän kutsui Häntä ISÄKSI. Olin hämmästynyt! Kuinka voit kutsua Häntä ISÄKSI. Ja ISÄ pystyy tunnistamaan hänet ja heittämään Hänen myötätuntoisen rakkautensa hänen ympärilleen peittäen hänet ja hyväksyen hänet. Tämä on kaikki se, millä on merkitystä. Sillä ei ollut merkitystä, minkä homoseksuaalisuuden hän oli käynyt läpi, minkä prostituution hän oli käynyt läpi, minkä alkoholismin hän oli käynyt läpi, mitkä valheet hän oli käynyt läpi, mitkä murhat hän oli käynyt läpi. Se, mikä merkitsee, on, että hän palasi, hän tuli takaisin kotiin. Hän todella palasi, hän todella tuli takaisin kotiin. Hän meni takaisin kotiin. Halleluja!

 

Voimme siis kaikki palata kotiin tänään ja mennä sisälle tuosta ovesta. Sillä tänään, 15. tammikuuta, vuonna 2017, noin kello 7:08, niillä main aamulla, HERRA vei minut todella lähelle, 20-30 metrin etäisyydelle ja Hän näytti minulle, kuinka ihmiset lopulta palasivat kotiin. He palasivat takaisin kotiin ISÄN luokse. Ja ei ollut merkitystä rodulla, värillä, uskonnolla, sillä, mihin ikinä he olivatkaan kuuluneet täällä maailmassa, mihin klubiin he kuuluivat, golf-klubiin, mihin tahansa, he, jotka olivat rikkaita tai mikä heidän kansallisuutensa oli, passi, tai mikä tahansa. Se, mikä merkitsi, oli, että he tekivät parannuksen, vastaanottivat JEESUKSEN ja heidät havaittiin vanhurskaiksi. Ja heille annettiin pelastuksen vaate, Lunastajan vaate. Ja he pääsivät sisälle; näin heidän menevän sisälle.

 

Olen nähnyt Taivaan oven avoinna tänään ja seurakunnan menevän sisälle. Olen nähnyt Taivaan oven. Tämä on voimallinen päivä! Tämä muutti elämäni tänään. Olen nähnyt Taivaan oven avoinna ja heidän menevän sisälle. Joten, te, jotka ehkä tunnette, että juuri tällä hetkellä te vain haluatte mennä sisälle tuosta ovesta. Haluat varmistaa, että olet valmis, jotta kun tuo hetki iskee aivan kuin salama, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, sinut tullaan löytämään oikeassa asemassa ja valmiina. Toista tämä rukous perässäni, yksinkertainen rukous. Sillä ei ole väliä, saarilla, mikä aika siellä on. On ehkä aamu, ehkä kuuntelet nettiradiotasi ajaen autoasi. Näillä asioilla ei todellakaan ole enää merkitystä. Ehkä istut junassa New York Cityssä ja kuuntelet nyt nettiradiota kännykästäsi ja kuuntelet tätä. Sillä ei ole merkitystä. Me voimme kaikki päästä sisälle. Toista vain tämä rukous, sano:

 

Kallisarvoinen ja rakas JEESUS, HERRA, teen parannuksen tänään ja käännyn kokonaan pois synnistä. HERRA, vastaanotan Sinut elämääni tänään. Avaan sydämeni oven tänään ja vastaanotan Sinut HERRAKSENI ja Pelastajakseni. Pyydän, anna minun syntini anteeksi ja juurruta Sinun Sanasi minun elämääni ja kiinnitä minut ja vakiinnuta minut vanhurskauteen ja pyhyyteen, jota ilman en ole näkevä Sinua. HERRA, olen vastaanottanut Sinut tänään valmistautumisessani JUMALAN Loisteliasta Valtakuntaa varten. JEESUKSEN väkevässä Nimessä. Olen uudestisyntynyt.

 

Jos sanoit tämän rukouksen, muista, että HERRA JEESUS sanoi, meidän tulee tehdä tämä täyttääksemme kaikki vanhurskaus. Joten etsi paikka ja varmista, että sinut kastetaan täydellä upotuskasteella. Ei niillä toisilla kasteilla, joita näet ympäriinsä. Puhun nyt täydestä upotuskasteesta, aivan niin kuin HERRA JEESUSKIN kastettiin. Ja pysy Sanan opetuksessa; etsi Raamattua opettava seurakunta, odottaessamme tuota hetkeä, joka tulee iskemään. Älä mene niihin seurakuntiin, jotka saarnaavat paljon komediaa ja muita asioita, rahaa, ja mitä tahansa. Mene Raamattua opettavaan seurakuntaan, jotta voit lukea Sanaa ja kasvaa Sanassa. Ja valmistautua tätä tapahtumaa varten, jonka olen nähnyt, päästä sisälle tästä ovesta.

 

Sillä Hän sanoo, että monet tulevat idästä ja monet niin kaukaa kuin sieltä, minne aurinko laskee, ja menevät sisälle tästä ovesta ja istuvat KARITSAN Hääaterialla Loisteliaassa, Rauhan täyteisimmässä, Autuaimmassa, Siunatuimmassa, Ikuisessa JUMALAN Valtakunnassa. HERRA Siunatkoon teitä kaikkia. Tänään on totisesti erityinen päivä! Olen nähnyt Taivaan oven. Näin Taivaan oven 20-30 metrin etäisyydellä minusta. Ja näin tuon ihmeellisen, kauniin Kristuksen seurakunnan menevän sisälle JUMALAN Valtakuntaan. Tämä on hän, josta on kirjoitettu: Minä lähetän sanansaattajani Sinun edelläsi ja hän on valmistava tiesi Sinun eteesi. Tämä on hän, josta on kirjoitettu kirjoituksissa: Minä lähetän sanansaattajani Sinun edelläsi ja hän on valmistava tiesi Sinun eteesi. He, joilla on korvat, tietäköön, että MESSIAS on Tulossa. Shalom.

 

Valmistakaa tie, MESSIAS on Tulossa

 

(Suomennos Profetiasta 17.1.2017. Profeetta Dr. Owour)

 

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)