1.1.2023 - 13. KANSAINVÄLINEN PASTORIEN JA EVANKELIUMIN SAARNAAJIEN KONFERENSSI (PÄIVÄ 1 / Osa 1) 

Muistiinpanot

Haluan tuoda esille tämän Sanoman ja Sanan kiireellisyyden, nostamalla esille 2.4.2004 profetian, kun HERRA KAIKKIVALTIAS nosti minut ylös ja löysin itseni seisomassa suoraan JUMALAN Valtaistuimen edessä, ja valkoinen Kirkkaus, jonka näette peittävän minut joskus täällä, peitti koko Valtaistuimen. HERRA antoi minun ymmärtää, että Hän, joka istuu Valtaistuimella, istui Valtaistuimella, ja kiinnitti erityistä huomiota siihen keskusteluun, joka olisi tapahtumaisillaan suoraan siellä, missä seisoin. Sitten tuossa paikassa yhtäkkiä Johannes Kastaja tuli ulos Valtaistuimen Kirkkaudesta aina siihen, missä seisoin, ja olimme kasvokkain JAHVE JUMALAN loisteliaan kirkasta Valtaistuinta kohti. 

Sitten hän alkoi puhumaan kanssani, koskien JUMALAN LOISTELIASTA KARITSAA, joka kuoli maailman synnin tähden. Tuossa paikassa, kasvokkain JAHVE JUMALAN loisteliasta Valtaistuinta kohti yhdessä Johannes Kastajan kanssa, silloin hän sanoi: "Mene ja pyydä maailman neljää äärtä valmistamaan Tie MESSIAAN tulemusta varten". Kun olimme siellä, niin oli pieni harjanne meidän ja Valtaistuimen välillä. Sitten tuona hetkenä, Hän, joka istuu Valtaistuimella, puhui nyt ääneen, Hän sanoi: "Annahan, kun näytän sinulle, mitä tulee pian tapahtumaan maailmalle".

Sitten tuona hetkenä Hän nosti meidät kummatkin ylös ja toi meidät Jerusalemin ylle. Pilvien yläpuolelta käsin pystyin näkemään Jerusalemin kaupungin. Annahan, kun sanon sen ensimmäisen osan, jonka normaalisti jätän pois. Ensimmäisessä osassa, kun Hän tuo meidät kohti Jerusalemia, niin näen arabimaailman ja näin Arafatin kuoleman. Tuona aikana 2004, hän ei ollut vielä kuollut. Näin hänen tuoreen suuren hautansa, jossa oli maaperää. Pilvien yläpuolelta käsin pystyimme siis näkemään koko arabimaailman, mutta koska oli yö, niin oli aivan kuin pieniä kynttilöitä olisi sisällä taloissa ikkunoista käsin. Sitten koko arabimaailma vaikeroi, oli paljon suremista meneillään.

Sitten HERRA vie meidät nyt lähelle, suoraan Jerusalemin kaupungin yläpuolelle. Teen tämän, tuoden kiireellisyyden sille Sanomalle, jonka tulen tuomaan teille. Kun katsoimme ylhäältä käsin Jerusalemin kaupunkia, niin silloin näin ensimmäisen vallan vaihdon Jerusalemissa. Se oli oikeistohallitus. Sitten sen jälkeen, näin toisen vallan vaihdon Jerusalemissa, toinen oikeistohallitus, joka oli oikeistolaisempi hallitus. 

Sitten sen jälkeen HERRA nosti meidät ylös, tuoden takaisin JUMALAN Valtaistuimelle, mutta matkalla Valtaistuimelle, silloin näin ihmisiä lentokoneissa. Tiedättehän, kun Jesaja näki tämän, niin lentokoneita ei oltu vielä keksitty. 

"8 Keitä ovat nuo, jotka lentävät niinkuin pilvet ja niinkuin kyyhkyset lakkoihinsa?" (Jes. 60:8)

Kun Jesaja näki tämän näyn koko matkan taaksepäin, saman, jonka HERRA näytti minulle, niin lentokoneita ei oltu vielä keksitty. Jesaja siis yksinkertaisesti näki, että nämä eivät ole israelilaisia. Hän näki kuin kyyhkysiä, kuin kristittyjä, kyyhkysiä, kuin Pyhän Hengen. He lensivät pilvien kanssa. Lentokoneita ei oltu vielä keksitty. Matkallamme takaisin Valtaistuimen luo näimme siis ihmisiä lentokoneissa menemässä Israeliin. Tiedättehän, HERRAN täytyi laittaa minulle sinne myös ihmisiä, joita tunnen. Näin siis, että nämä ovat kristittyjä menossa Jerusalemiin.

Kun saavuimme takaisin JUMALAN Valtaistuimen luo, niin löysimme jälleen itsemme seisomassa JAHVE JUMALAN Valtaistuimen edessä. Johannes Kastaja on vieläkin oikealla puolellani. Sitten tuona hetkenä meistä tuli nyt yhtäkkiä kirkastuneita, ja kun kirkastuimme, niin yhtäkkiä Johannes ojensi nyt kätensä kohti Valtaistuinta ja sanoi: "Katso, JUMALAN LOISTELIAS KARITSA". 

Silloin JUMALAN LOISTELIAS KARITSA lähti Valtaistuimen Kirkkaudesta ja tuli koko matkan luokse, ja kun Hän tuli, niin kaikesta tuli kirkkaampaa. Pystyn myös kuulemaan sen äänen, JUMALAN Kirkkauden pyhyyden äänen. Kun kuulin tuon äänen, niin se on myös peljättävä ääni. Hän antoi minun ymmärtää, että se on peljättävä. Se kuului tällä tavoin: Sssssssssssss, kun LOISTELIAAN KIRKAS KARITSA tuli. Aivan kuin sihisevä ääni, ja Kirkkaus virtasi tällä tavoin, ja kaikesta tuli superkirkasta. Meistä tuli kirkastuneempia, kunnes JUMALAN LOISTELIAS KARITSA saapui. Tiedän, että tämä on korkeaa materiaalia, mutta tälle on tarkoitus. Sen jälkeen Hän puhui kanssani, mutta emme ole vielä jakaneet sitä. 

Sitten seuraavassa osassa tätä näkyä, löysin itseni JUMALAN Kirkkauden sisältä Valtaistuimen sisältä. Kävellen kultaisella kävelytiellä, joka on siellä, saapuessani tiettyyn paikkaan ja ojentaessani kaulaani vasemmalle tällä tavoin JUMALAN Kirkkaudessa, joka peittää tuon laajuuden, silloin näin JUMALAN LOISTELIAAN KARITSAN istuvan JUMALAN Valtaistuimen keskellä. Kun Hän ojensi kaulaansa oikealle tällä tavoin, saadakseen katsekontaktin minuun, silloin pystyin näkemään, että Hänet oli teurastettu ja Veri virtasi Hänen loisteliaan kirkkaalla rintakehällään. Sitten toisessa osassa näin tuon päivän, jolloin Hänet ristiinnaulittiin. 

Haluan aloittaa tästä, jotta voin tuoda kiireellisyyden tähän Sanomaan tänä yönä. 

Tulen jakamaan tänään 8.12.2021 näyn, näyn, jossa HERRA avasi Taivaan ja laski alas puisen saarnastuolin aina Taivaasta saakka. Seisoin Alttarin vasemmalla puolella ja sitten Hän pyysi minua ottamaan tuon saarnastuolin, vaihtaen sen lasisen saarnastuolin paikalle, joka oli rikkoutunut kahteen kertaan ylhäältä täältä, mutta murtunut aina alas saakka, rikkoutunut. Kun otin puisen saarnastuolin, mennäkseni asettamaan sen, niin huomasin, että JAHVE JUMALAN Kädet pitelivät vieläkin kiinni saarnastuolista, ja kosketin Hänen käsiään. Kuitenkin sinä hetkenä, kun nostimme puisen Taivaallisen saarnastuolin, mennäkseni vaihtamaan sen postmodernin, lasisen, rikkoutuneen saarnastuolin paikalle, niin tuona hetkenä, kun nostimme sen tällä tavoin, niin lasinen saarnatuoli katosi. Sitten asetimme paikalleen JAHVE JUMALAN puisen saarnastuolin Taivaasta, ja kun asetimme sen yhdessä JAHVE JUMALAN Käsien kanssa, silloin heräsin.   

Tämä tulee olemaan teemamme tänään, mutta tuoden kiireellisyyden tähän Sanomaan minun on täytynyt jakaa 2.4.2004 näky. 

Tuossa näyssä, kun oli toinen vallan vaihto Jerusalemissa, niin HERRA vei meidät kaikkiin maailman pääkaupunkeihin; Washington DC:hen, Ottawaan, kaikkiin pääkaupunkeihin, ja näimme, että kansakunnat ja niiden johtajat olivat huolissaan, ahdistuneita, koskien tätä johdon vaihtumista Jerusalemissa, joka oli oikeistohallitus. Vakavaa. Kaikki maailman pääkaupungit menivät siis paniikkiin, ne olivat ahdistuneita. He sanoivat: "Miten silloin voimme keskustella heidän kanssaan Palestiinan kysymyksestä? Miten tulemme keskustelemaan heidän kanssaan Palestiinan rauhasta, tuon alueen rauhasta"?

Hiljattain uutisissanne oli johdon vaihtumisia Israelissa. Tuo maamerkkiprofetia on jatkanut levittäytymistään, täyttymistään. Muistattehan tuossa näyssä, kuinka johdon vaihtumisen jälkeen Jerusalemissa, menemme takaisin Valtaistuimen luo ja meidät kirkastetaan. Sitten lyhyen ajan päästä sen jälkeen, LOISTELIAAN KIRKAS KARITSA saapui. Hiljattain oli siis vallan vaihtoja Israelissa. Kun annoin tuon profetian 2004, niin menin kaikkialle maailmaan, sanoen: "Tulee olemaan Benjamin Netanyahu II, Benjamin Netanyahu II". Ensimmäinen Benjamin Netanyahu tapahtui, kun elimme Israelissa seitsemän vuotta. Sen jälkeen on ollut vaaleja ja vaaleja ja vaaleja, JUMALA on dramatisoinut johdon vaihtumisen. 

Kunnes hiljattain uutisissanne sanotaan nyt: "Netanyahu tulee muodostamaan äärioikeistohallituksen Israelin vaalivoiton jälkeen". Muistattehan, kuinka tuossa 2004 Vierailussa se oli oikeistohallitus ja kansakunnat olivat huolissaan. Toinen otsikko sanoo: "Miksi maailman johtajat ovat hälytettyjä ja huolissaan Netanyahun äärioikeistohallituksen tähden?" Toinen sanoo: "Shokissa ja kauhuissaan: Hälytys, kun Netanyahu alkaa perustamaan Israelin kaikista äärioikeistolaisinta hallituksen koskaan". Toinen sanoo: "Maailmanlaajuinen hälytys".

Tämä on se, mitä haluan käyttää, tuoden vakavuuden ja kiireellisyyden tähän Sanomaan tänä yönä, sillä voitte nähdä, että tuo profetia on täyttymässä. Tiedämme liiankin hyvä, että tuona hetkenä, kun toinen johdon vaihtuminen tapahtui ja se oli äärioikeistohallitus ja kansakunnat ovat huolissaan, hälytettyjä ja shokissa, niin katso, JUMALAN LOISTELIAS KARITSA tuli luokseni. Meidän tulee siis olla todella varovaisia nyt. Istumme ikuisuuden partaalla. Tämä on todella ratkaiseva ja kriittinen hetki seurakunnan elämässä. 

Kun alan puhumaan saarnastuolin ennallistamisesta seurakunnassa, niin tulette ymmärtämään sen kiireellisyyden, kuinka paljon nopeammin teidän tulee tehdä työtä, sillä KUNINGAS on tulossa. Miksi HERRA vaihtaa saarnastuolin tuossa näyssä? Ehkä olet pastori toisesta kirkkokunnasta tai olet jäsen tässä Palvelustyössä, miksi HERRA vaihtaa saarnastuolin tuossa 8.12.2021 näyssä? Jotain täytyy olla vialla tämän hetkisessä saarnastuolissa, että HERRA päättää, että Hänen tulee nyt vaihtaa saarnastuoli. On ilmiselvää, että on kompromissi saarnastuolissa. Toisin sanoen, HERRA sanoo tuossa näyssä: "Mene ja ennallista saarnastuolini, Alttarini, joka on rikkoutunut. Sano heille, että hetki ennallistaa HERRAN Alttari on nyt".

Tiedämme, että saarnastuoli on paikka, josta Sanoma välitetään. On siis täytynyt olla kompromissi. Tästä haluan puhua teille tänä iltana, kompromissista, joka on tapahtunut saarnastuolissa, ja kuinka HERRA kutsuu ennallistamisen. Tuossa ennallistamisessa on kaksi tasoa: Sanoman ennallistaminen sekä papiston ennallistaminen, saarnastuolin toimijoiden ennallistaminen. 

Nyt, haluan puhua siitä kompromissista, joka on tapahtunut HERRAN huoneessa, siinä mittakaavassa, että HERRA pyytää nyt vaihtamista, toisin sanoen vanhan poistamista ja vaihtamista toiseen, pyhempään. Voitte huomata, että tuossa näyssä saarnastuoli, joka vaihdetaan vanhan tilalle, tulee Taivaasta, puinen saarnastuoli. Se, jonka vaihdamme pois, on lasinen, laivaston sininen saarnastuoli. Voitte huomata, mitä HERRA sanoo: "Mene ennallistamaan Alttarini, joka on rikkoutunut. Mene ja sano heille, että ennallistavat Alttarini, joka on rikki. Mene ja sano heille, että ennallistavat Alttarini, joka on hylätty ja laiminlyöty, ja vaihda se Taivaalliseen saarnastuoliin".

Tulette pian ymmärtämään sen pahuuden, joka on saarnastuolissa modernin päivän seurakunnassa. Katsotaan Raamattua. Kun saarnastuoliin tulee kompromissi, niin miten JUMALA vastaa? Olen suunnitellut tämän teille niin, että katsomme neljää skenaariota HERRAN saastutetusta saarnastuolista, ja kuinka JUMALA vastaa heille. Sitten viimein tuon teidät viidenteen osuuteen, joka tarkastelee nyt Taivaallista saarnastuolia.

"12 Ja Pergamon seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo hän, jolla on se kaksiteräinen, terävä miekka:" (Ilm. 2:12) 

HERRA esittelee itsensä seurakunnalle. Nämä ovat kirjeitä, jotka JEESUS itse saneli seitsemälle seurakunnalle Vähä-Aasiassa huolen tähden. HERRA oli huolissaan alkuperäisen uskon eroosiosta. Hän oli huolissaan siitä kompromissista, joka alkoi tulla sisälle seurakuntaan. 

"13 Minä tiedän, missä sinä asut: siellä, missä saatanan valtaistuin on; ja sinä pidät minun nimestäni kiinni etkä ole kieltänyt minun uskoani niinäkään päivinä, jolloin Antipas, minun todistajani, minun uskolliseni, tapettiin teidän luonanne, siellä, missä saatana asuu." (Ilm. 2:13) 

Näette, kuinka HERRA esittelee itsensä selvästi terävän kaksiteräisen miekan kanssa. Hän käsittelee miekkaa, kun Hän puhuu seurakunnalle, joka on tehnyt kompromissin.

"14 Mutta minulla on vähän sinua vastaan: sinulla on siellä niitä, jotka pitävät kiinni Bileamin opista, hänen, joka opetti Baalakia virittämään Israelin lapsille sen viettelyksen, että söisivät epäjumalille uhrattua ja haureutta harjoittaisivat.
15 Niin on myös sinulla niitä, jotka samoin pitävät kiinni nikolaiittain opista.
16 Tee siis parannus; mutta jos et, niin minä tulen sinun tykösi pian ja sodin heitä vastaan suuni miekalla.
17 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo." (Ilm. 2:14-17) 

Nyt Hän tuo kehotuksen kuulla, mitä HERRA sanoo.

"Sille, joka voittaa, minä annan salattua mannaa ja annan hänelle valkoisen kiven ja siihen kiveen kirjoitetun uuden nimen, jota ei tiedä kukaan muu kuin sen saaja.'" (Ilm. 2:17) 

Annahan, kun selitän tämän askel kerrallaan. Haluan käsitellä neljää skenaariota vakavasta kompromissista saarnastuolissa. Tässä ensimmäisessä skenaariossa, jota käsittelemme tänään, näette, että seurakunta oli asetettu pahaan ja jumalattomaan kaupunkiin, ja tässä pahassa kaupungissa tapahtumat ulkopuolella alkoivat soluttautumaan sisälle seurakuntaan, tehden tietään ei vain seurakuntaan, vaan myös saarnastuoliin. Tiedämme liiankin hyvin, että tämä Pergamonin kaupunki oli tunnettu epäjumalanpalvonnasta, epäjumalista, jumalista pienellä j:llä. Epäjumalia palvottiin siellä, joitakin käärmeitä, täyttä saastutusta, he kutsuivat niitä parantumisen jumaliksi. Oli joitakin suurempia epäjumalia, nimeltään Zeus, jolla oli suuria temppeleitä tuossa kaupungissa. 

Sitten seurakunta tuossa maassa meni tekemään kompromissin uskonsa kanssa, joten JEESUS itse puhuu nyt heille, mutta kun Hän alkaa puhumaan seurakunnalle, joka on tehnyt kompromissin, luopioseurakunnalle, niin Hän käsittelee miekkaa. Hän käsittelee miekkaa. Kyllä. Seurakunnan Omistaja, Hän, joka kuoli seurakunnan puolesta, kun on tehty kompromissi, niin Hän käsittelee miekkaa, kaksiteräistä miekkaa. Hän haluaa peljättävästi teurastaa seurakunnan. Kyllä. Tämän päivän lankeemus seurakunnassa, jonka näette tänä päivänä, se on kuolettavaa. 

Hän mainitsee tässä joitakin niistä saastutuksista pahan profeetan, Bileamin kautta. Kun israelilaiset olivat juuri saapuneet, he olivat lopettaneet joitakin yhteisöjä ja he tulivat Moabin ja Midianin välille, niin heidän lukunsa oli suuri ja heidän voimansa peljättävä. Sitten Baalak, Moabin kuningas lähetti delegaation pahan profeetan Bileamin luo kiroamaan israelilaisia, sillä hän ymmärsi, että hän ei pystynyt taistelemaan heitä vastaan, ellei profeetta tulisi kiroamaan heitä. Sitten HERRA puhui Bileamille ja sanoi, sinä et voi kirota israelilaisia, vaan sinun tulee siunata israelilaisia. He siis veivät hänet vuorelle ja joka kerta, kun hän yritti kirota israelilaisia, vain siunauksia tuli ulos. 

Kunnes myöhemmin, kun tämä sama paha ihminen, Bileam, meni Baalakin luo ja kertoi salaisuuden. Hän sanoi, että on yksi salaisuus: Nämä ihmiset palvelevat mustasukkaista JUMALAA. Jos viettelet heidät palvelemaan muita jumalia, niin JAHVE JUMALA itse tulee teurastamaan heidät. Tämä on se, mitä hän teki. He lähettivät naisia sinne, jotka viettelivät JUMALAN yhteisön, JEHOVA JUMALAA palvovat ihmiset, ja he menivät mukaan moraalittomuuteen ja moabilaisten epäjumalien palvontaan. Silloin tehtiin kompromissi. Ihmiset, jotka palvoivat JEHOVA JUMALAA, alkoivat nyt yhtäkkiä sekoittumaan ja palvomaan muita jumalia, ja HERRA itse löi heitä ja tappoi 24 000. Tämä on se, mitä Hän tarkoittaa tällä Bileamin virheellä, joka tuli sisälle myös Bergamonin seurakuntaan. 

Alatte nopeasti näkemään myös tämän päivän seurakunnan. Toisin sanoen, pakanatoimintojen, pahuuden ja synnin esittelemisen JEHOVA JUMALAN palvonnassa. Jos katsotte tämän päivän seurakuntaa, niin tämä on se, mitä on tarkalleen tapahtunut. Hän sanoo, että kun saarnastuoli on tehnyt kompromissin, niin HERRA vastaa käsittelemällä miekkaa. Hän haluaa leikata heidät! Seurakunnan Omistaja, joka kuoli seurakunnan tähden, kun palvonnassa tehdään kompromissi, niin Hän käsittelee kaksiteräistä miekkaa; Hän haluaa leikata heidät! Näettekö, kuinka kuolettavaa luopumus on?

Askel kerrallaan. Haluan yksinkertaisesti rakentaa neljän tapauksen skenaarion. Sitten lopulta tulemme katsomaan sitä Taivaallista saarnastuolia, mutta voitte nähdä suoraan lankeemuksen vakavuuden. Seurakunnan Omistaja käsittelee miekkaa, kun näette nyt kirkastetun ylösnousseen KRISTUKSEN:

"16 Ja hänellä oli oikeassa kädessään seitsemän tähteä, ja hänen suustaan lähti kaksiteräinen, terävä miekka, ja hänen kasvonsa olivat niinkuin aurinko, kun se täydeltä terältä paistaa." (Ilm. 1:16)

"11 Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
12 Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
13 ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa," (Ilm. 19:11-13)

Muistakaa, tämä ei ole Hänen Vertaan. Yritän yksinkertaisesti painottaa teille lankeemuksen vakavuutta, tämän lankeemuksen vakavuutta, jonka näette seurakunnassa juuri nyt, saarnastuolin lankeemuksen vakavuutta, HERRAN huoneessa, seurakunnassa olevan lankeemuksen vakavuutta, lankeemuksen, jonka näette olevan meneillään juuri nyt. Hän sanoo, että HERRA käsittelee miekkaa. Se on peljättävä asia. Hän haluaa teurastaa seurakunnan, joka on langennut. 

"1 Kuka tuolla tulee Edomista, tulipunaisissa vaatteissa Bosrasta, tuo puvultansa komea, joka uljaana astelee suuressa voimassansa? "Minä, joka puhun vanhurskautta, joka olen voimallinen auttamaan."
2 Miksi on punaa sinun puvussasi, miksi ovat vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan?
3 "Kuurnan minä poljin, minä yksinäni, ei ketään kansojen joukosta ollut minun kanssani; minä poljin heidät vihassani, tallasin heidät kiivaudessani, ja niin pirskui heidän vertansa vaatteilleni, ja minä tahrasin koko pukuni.
4 Sillä koston päivä oli minun mielessäni ja minun lunastettujeni vuosi oli tullut." (Jesaja 63:1-4)

Jälleen, tuo Veri on tullut JUMALAN vihollisten murskaamisesta. Eräässä näyssä HERRA ilmestyi minulle taivaan oikealla puolella, oli pasuunan puhallus, sitten sen jälkeen arkkienkelin ääni, ja sitten Kirkkaus ilmestyi taivaan oikealla puolella ja sitten Taivas avautui ja HERRA ilmestyi. Minulla on uutisia teille: Tällä kertaa JEESUKSELLA on kruunu. Hän ei siis tule takaisin kuolemaan seurakunnan puolesta jälleen. Sen tähden tänään on todella kriittistä, että HERRA tulee ennallistamaan Hänen saarnastuolinsa, sillä saarnastuoli on paikka, josta käsin JAHVE JUMALAN Sanoma välitetään. Jos saarnastuoli on rikki, silloin sukupolvi menee helvettiin. 

Sen tähden tuossa valtavassa näyssä, kun HERRA ilmestyi taivaalle, niin Hänellä on punainen viitta, joka laskeutuu tällä tavoin viistosti, punainen viitta, ja sitten Hän otti Hänen Naulan lävistämät Kätensä ja näytti ne minulle, HERRAN loisteliaan kirkkaat Kädet, ja Hän otti saman Käden ja valmisti kultaisen kruunun. Sen jälkeen Hän kääntyi ja käveli halki taivaan, mutta jokainen jalanjälki, jonka Hän jätti taivaalle, oli kirjaimellisesti Kirkkautta Kirkkautta Kirkkautta Kirkkautta. Pystyit kirjaimellisesti näkemään kaikkialle, minne HERRA astui. 

Kysymys siis kuuluu: 

1) Voisiko olla, että Taivaan aarre ja KUNINGAS toi Hänen loisteliaan kirkkaat jalkansa tomuisille teillemme, ja teemme vieläkin kompromissin uskomme kanssa luopumuksessa?

2) Voisiko olla, että kun Hän näytti Naulan lävistykset, niin Hän yksinkertaisesti sanoi: Mene ja sano näille ihmisille, että en mene enää takaisin Golgatalle. Mene ja sano näille ihmisille, että en mene takaisin Ristille?
 
Miksi? Sillä on Naulan lävistykset. Juuri nyt Hänessä on virheitä. Hän ei voi enää kuolla syntiesi tähden. Hän on mustelmilla. Mene ja sano heille, että tänä päivänä, kun katson seurakuntaa sen kompromissin tehneessä tilassaan, jossa pastorit ovat tehneet kompromissin, niin että jotkut seurakunnat hyväksyvät HLBT:n, homoseksuaalisuutta ja lesboutta, niin että jotkut pastorit ovat voidelleet homoseksuaaleja saarnaamaan. Ei! Hän tulee käsittelemään miekkaa! Hän tulee käsittelemään miekkaa! Hän haluaa leikata seurakunnan. 

Jos katsotte tämän päivän sukupolvea, he ovat tulleet ulos niin kutsutun liberaaliteologian kanssa, joka hyväksyy kaikkea. Sitä, mikä oli ennen syntiä ja kauhistus, siedetään, hyväksytään ja juhlitaan nyt. Miten se on mahdollista?! Hän tulee käsittelemään miekkaa. 

Tulen osoittamaan tämän teille askel kerrallaan, jotta voimme olla todella selkeitä siinä, mitä miekkaa Hän käsitteli, kun seurakunta Pergamonissa oli langennut. Tuossa kaupungissa oli hirveää. Hän kutsui sitä saatanan valtaistuimeksi. Rooman hallituksen päämaja oli alhaalla siellä, siellä palvottiin monia epäjumalia. Antipas tapettiin uskonsa tähden, mutta JEESUS ei kuitenkaan antanut heille anteeksi. Hän käsitteli miekkaa. Hän käsitteli miekkaa, kaksiteräistä miekkaa. JEESUS haluaa teurastaa seurakunnan. Kyllä. Lankeemuksen vakavuus. Ennen kuin tulemme saarnastuolin ennallistamiseen: lankeemuksen vakavuus. Kuinka MESSIAS vastaa seurakunnalle tässä sukupolvessa, jossa asioita, jotka olivat aiemmin kauhistus, hyväksytään nyt enemmän tai vähemmän, ja niitä juhlitaan. 

Menet Usaan ja löydätte seurakuntia, joihin he ovat asettaneet ulkopuolelle homolipun. Hän tulee käsittelemään miekkaa! Miten se voi olla mahdollista?! Tänä päivänä he eivät välitä puhtaudesta. He eivät pidä siitä. On rahan evankeliumia, maailman evankeliumia, lihan evankeliumia. Miten käännätte vääräksi JEESUKSEN loisteliaan evankeliumin, joka on ainoa väline vapautukselle, ja sitten turmelette sen!? Mitä silloin sukupolvella on jäljellä vapautusta ja lunastusta varten? Ymmärrättekö?

Se tulee pahenemaan. Se tulee pahenemaan, kun menen sisälle Ilm. 3. Muistattehan, että profeetallisessa aikajanassa olemme tässä, ristiinnaulitsemisen, ylösnousemisen, Taivaaseen astumisen jälkeen, olemme nyt tässä, punaisella, seurakunnan aikakaudessa. Katsokaa, mitä on tulossa tapahtumaan: seurakunnan ylöstempaus. Olen nähnyt HERRAN ottavan pois seurakunnan, ja se seurakunta, jonka näin HERRAN ottavan, on pyhä ja vanhurskas seurakunta. Miten silloin tämä sukupolvi voi päästä sisälle, jos saarnastuolissa on tehty kompromissi? Saarnastuoli on paikka, josta JAHVE JUMALAN Sanoma välitetään. Loisteliaan kirkas evankeliumi välitetään saarnastuolista. Miten voitte kääntää sen väärin päin, huokoiseksi paikaksi, joka hyväksyy kaikkea!? 

Silti suoraan alusta saakka, 1. Moos. 3:15, kun JUMALA määritteli kristillisen armon pelastuksen, Hän sanoo:

"15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän." (1. Moos. 3:15)  

Suoraan alusta saakka, kun JUMALA määritteli Hänen ihmisensä, jotka vastaanottaisivat armon, suoraan alusta saakka, kun oli lankeemus, ja HERRA määritteli Ristin, Ristin evankeliumin, niin Hän määritteli sen erottautumisella. Hän sanoi, että ainoa tapa, miten tiedätte, että he ovat uudestisyntyneitä on, kun valkeus ja pimeys on nyt erotettu toisistaan, valo erotettu pimeydestä. Ainoa tapa, miten tiedätte, että he ovat uudestisyntyneitä on, kun vanhurskaus ja jumalattomuus on erotettu toisistaan. Ainoa tapa, miten voitte tietää, että he ovat uudestisyntyneitä on, kun pyhyys ja pahuus on erotettu toisistaan. 

Kertokaa siis minulle, mitä abortit tekevät täällä saarnastuolissa tässä ajassa? Mitä abortit tekevät seurakunnassa? HERRA sanoo: 

EROTTAUTUMINEN, EROTTAUTUMINEN, EROTTAUTUMINEN!

Hän sanoo: asetan vihollisuuden teidän ja saatanan välille. 

Ainoa tapa, miten tiedätte, että he ovat uudestisyntyneitä on, kun tuo erottautuminen, tuo vihollisuus on vieläkin pystyssä. Ainoa tapa, miten tiedätte, että he ovat uudestisyntyneitä on, kun he eivät ole tehneet sovintoa saatanan kanssa. Tänä päivänä tämän päivän seurakunta on solminut rauhan saatanan kanssa. 

Pergamonissa oli vainoja ja JEESUS oli niistä tietoinen, mutta kun he tekivät kompromissin, niin Hän käsitteli miekkaa, Hän sanoi: Leikkaan teidät! Leikkaan teidät! Synnin palkka on kuolema. Tänään he saarnaavat pehmeämpää evankeliumia, joka ei tuo Tuomiota syntiä vastaan, mutta JUMALA puhuu todella kovaan ääneen, että: JUMALA Tuomitsee synnin! JUMALA Tuomitsee luopumuksen! Ymmärsittekö nyt? Sitten Hän tuo miekan. 

"12 Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa." (Sak. 14:12)

Ymmärsittekö sen miekan, jota HERRA käsitteli kompromissin tähden? 

Tänään tuomme todella selvästi esille, että saarnastuolissa on nollatoleranssi kompromissille. Tämä on se, mitä HERRA sanoo, että saarnastuoli on voimallisin paikka maailmassa. Tansaniassa hän on noitatohtori tänään ja huomenna pastori. Tiedän, että olette kauhuissanne, kun kuulette tämän, mutta kuinka erilaista se on siihen verrattuna, että olet pastori ja seuraavana päivänä olet moraaliton naisen kanssa!? Kuinka erilaista muka?! Sillä synti on syntiä. 

HERRA aloitti saarnastuolin ennallistamisen. Afrikassa täällä jokainen pastori etsii tapoja saarnata rahasta. He myyvät JEESUKSEN Verta. He ottavat sen ainoan välineen, joka voi vapauttaa ihmiset, vapauttaa kansakunnan - kun ei ole sadetta, vain saarnastuoli voi rukoilla ja JUMALA tuo sateen, vain saarnastuoli voi rukoilla - viime vuonna, kun tulitte luokseni ja kuulin, että oli kuivuus, sillä en ollut tietoinen kuivuudesta, tiedättehän, olemme todella suljettuja, HERRA sulkee meidät sisälle, pysymme sisällä, sisätiloissa, sillä on liian monia rampoja, joita tulee nostaa maaperästä. Joskus on niin pitkä aika, että emme näe ulkopuolelle. Tämä Missio on todella painava. Mutta kun kerroitte minulle, että on kuivuus ja HERRA pyysi minua astumaan eteenpäin ja käskemään Taivasta avautumaan ja pjaah! Ja sitten vilja laitettiin säiliöön ja kansakunta söi ruokaa, kuinka silloin voitte tehdä kompromissin tämän kaltaisen jalon instituution kanssa?!Ymmärsittekö?

Profeetallisessa aikajanassa HERRA pyytää minua vaihtamaan saarnastuolin. Pitelen puista saarnastuolia aikana, jolloin seuraavaksi on ylöstempaus, seuraavaksi on ylösmeno, seuraavaksi on seurakunnan ylöstempaus.

Ilm. 3 tulette näkemään, että nämä 7 seurakuntaa Efesoksesta Filadelfian läpi Laodikeaan saakka, olivat itseasiassa profetia tiestä, jonka seurakunta tulisi ottamaan. Näette, että yksi niistä, Laodikean seurakunta, itseasiassa menee sisälle Ahdistuksen aikaan. Tämä ei ole mikään vitsi. 

Tuo miekka; kun seurakunta lankesi ja Hän käsitteli miekkaa, niin Hän sanoi: Sano heille, että tämä on Hän, jolla on terävä kaksiteräinen miekka. Tämä on se, miten JEESUS puhuu langenneelle seurakunnalle, kuten sille, jonka näette tänä päivänä. Hän on nostanut ylös kaksiteräisen miekan. Nyt alatte ymmärtämään, että Hän ei vitsaile. Hän murskaa vihollisiaan aivan kuin joku, joka murskaa viinirypäleitä, jotka ovat ylikypsiä, verta verta. Veri pirskoutuu JEESUKSEN päälle, JEESUKSEN, joka loi meidät kaikki ja rakastaa meitä kaikkia, eikä halua kenenkään joutuvan helvettiin. Tuo miekka on se, mitä Hän käyttää, kun Hän tulee takaisin Jerusalemiin. 

Tiedättehän, meillä on ylöstempaus, 7 vuoden Ahdistuksen aika, Ilm. 6-18, sitten Toinen tulemus, jonka olen nähnyt. Olen nähnyt sen Valkoisen hevosen, joka tulee Jerusalemiin. Meillä on täällä ihmisiä kehittyneistä maista, ja joskus kun teistä tulee kehittyneempiä, teistä tulee hämmentyneempiä ja sekavampia, sillä joskus he väittelevät, he kysyvät: Tapahtuuko ylöstempaus ennen Ahdistuksen aikaa, vai Ahdistuksen ajan keskellä, vai Ahdistuksen ajan jälkeen? Joskus he väittelevät. Annahan, kun vastaan tähän kerta kaikkiaan. 

Tuossa näyssä 1.11.2006 klo 03 aamuyöstä Taivas avautui ja näin JUMALAN Kirkkauden tulevan alas ja muuttavan laajuuden Taivaan alla, tuoden valkeuden pimeyteen, joka oli siellä. Sen jälkeen, tiedätte tämän, olen antanut tämän näyn kaikkialla maailmassa, Kanadassa, jne., jopa Indonesiassa. Kun Taivas avautuu ja Kirkkaus tulee ulos, silloin Kaksi kultaista Hääsormusta ilmestyy, ja ne ovat superidenttiset. Yritimme suunnitella niitä graafisten suunnittelijoiden kanssa. Hän asetti ne sisäänkäynnille, jonka Hän avasi taivaan ja sen ulkopuolen välille. Hän käänsi niitä vastakkaisiin suuntiin, jotta pystyin näkemään sen muotoilun, sen ajankäytön, sen ponnistuksen, jonka Hän on laittanut niihin. 

Sen jälkeen, muistattehan, kuinka ISÄ JUMALAN Ääni puhui, sanoen: "Tästä päivästä lähtien kaikki auktoriteetti Taivaassa ja auktoriteetti maassa on annettu JEESUKSELLE KRISTUKSELLE." Mahtavaa, mahtavaa. Sen jälkeen oli pieni hiljaisuus, sitten Hän sanoi: "Katso ja näe, kuka istuu Valkoisen hevosen selässä". Kun katsoin Hääsormusten taakse Taivaan kynnyksellä, silloin näin väkevän superloisteliaan JUMALAN Valkoisen hevosen. Se tapa, miten Hevonen käyttäytyi, se miten Hevonen juoksi tällä tavoin, nostaen etujalkojaan ja heiluttaen häntäänsä, on se, mikä antoi minulle Sanoman, tuoden sen seurakunnalle, kansakunnille, maailmalle. 

JUMALAN Hääsormusten tapahtuman jälkeen, JUMALAN KARITSAN Häiden jälkeen, sisäänpääsyn jälkeen, silloin Hän asetti Jerusalemin tapahtumat sen jälkeen. Ei ole siis mitään tarvetta väittelyille. HERRA ratkaisi sen. Hääsormukset suoraan ovella, sitten seuraavassa osassa löysin itseni Taivaan sisältä, ja tuo Hevonen tuli lähelle ja hänen etujalkansa lihakset olivat tässä, olen koskettanut tuota Hevosta. Tämä tulee tapahtumaan. Tämä tulee tapahtumaan, aivan kuten ydinsota tulossa Eurooppaan. Näen Venäjän iskevän Ranskaan ensin, ja sitten 2-3 sekunnin päästä iskevän Britanniaan. Se tulee tapahtumaan. Se tulee tapahtumaan. Seurakunnan ylöstempauksen jälkeen, tämä Hevonen tulee Jerusalemiin. Näin tuossa näyssä, kuinka MESSIAAN jalat koskettivat Öljymäelle ja valtava maanjäristys halkaisi sen kahtia tällä tavoin. Ja kirkkaus virtasi Hänestä tällä tavoin. Olen nähnyt sen kaiken. 

Mutta Hän sanoo, että se miekka, jota Hän käsittelee, kun vainottu seurakunta; muistattehan, kuinka Pergamonissa oli myös keisarin palvontaa, jossa Caesar oli "Herra". Oli siis vainoja, mutta jos seurakunta lankeaa jopa tuon vainon keskellä, niin ei ole mitään tekosyytä; Hän käsittelee miekkaa, Hän haluaa teurastaa seurakunnan. 

Kertokaa siis minulle, miksi elätte aivan kuin JEESUS tulisi muka ymmärtämään?! Sanotte, "Oo, Herra tulee ymmärtämään". Ei! Ei! Meidän tulee valmistaa seurakunta nyt: pyhä, vanhurskas, loisteliaan kirkas ja kypsä seurakunta, seurakunta ilman tahraa ja ryppyä. JUMALA ei tule ymmärtämään! KRISTUS on jo mennyt Ristille ja on teurastettu. Tuo miekka ei ole siis mikään vitsi, kun Hän tulee taistelemaan Israelin vihollisia vastaan, jotka käänsivät aseensa JUMALAN vihollisia vastaan. Hän sanoo, että heidän lihansa tulee mätänemään heidän luidensa päällä tuon miekan kautta. 

Kertokaa siis minulle, onko luopumus joku vitsi!? Ei Ei Ei! Ette voi, ette voi langeta juuri nyt, koska panokset ovat liian korkealla. Seurakunnan Nigeriassa tulee päästä sisälle. Nigerialaiset rakastavat HERRAA liian paljon. Kaikesta huolimatta teidän tulee valmistaa pyhä seurakunta siellä. JEESUKSELLA tulee olla morsian Nigeriassa. Vaikka Hän olisi riippuvainen yksin sinusta, niin sinun tulee tehdä se, sinun tulee tehdä se. Et voi sanoa, kaikki tekevät sitä ja sitä. Ei! Sinun tulee tehdä se! Tämä on todella vakavaa. Sillä ei ole väliä, oletko yksin Ranskassa tai Kanadassa, sinun tulee valmistaa seurakunta, sillä epäonnistuminen valmistaa se, on tulijärvi aina ja ikuisesti.  

Juudaksen kirje suoraan Ilmestyskirjan vieressä. Raamattu käskee meitä kiittämään. 

"1 Juudas, Jeesuksen Kristuksen palvelija ja Jaakobin veli, kutsutuille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesukselle Kristukselle varjellut." (Juudas 1:1)

Hän ei siis sano, Juudas, JEESUKSEN velipuoli, vaikka hän on JEESUKSEN velipuoli. Hän vain sanoo, Kristuksen palvelija. Muistakaa, että nämä ihmiset eivät olleet uudestisyntyneitä, kun JEESUS saarnasi siellä. He eivät uskoneet MESSIAASEEN, Hänen omat veljensä, kunnes vasta, kun Hän kuoli ja nousi ylös kuolleista, silloin Juudas otti vastaan kutsunsa. 

Toinen käännös sanoo, säilytetyt JEESUKSELLE. Voitte kuvitella, että jos sanaa, säilytetyt, käytetään, niin silloin on vaara. Hän sanoo, säilytetyt, JEESUKSELLE KRISTUKSELLE säilytetyt, tarkoittaen, että jos et ole säilytetty, tulet rappioitumaan. 

"2 Lisääntyköön teille laupeus ja rauha ja rakkaus." (Juud. 1:2)

Tämä on tervehdys, Hän tervehtii heitä.

"3 Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä (rakkauskirjeellä) kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu." (Juud. 1:3)

'Halusin kirjoittaa teille rakkauskirjeen, jotta voimme nauttia tästä suuresta rakkaudesta, että niin paljon on JUMALA maailmaa rakastanut, että Hän antoi meille ainokaisen MESSIAAN', mutta hän sanoo, 'olosuhteet, jossa operoimme, eivät salli minun tervehtivän teitä sellaisella tavalla'. 

Tämä on vakavaa. Hän sanoo, että 'tarkoitukseni oli hyvä, halusin tervehtiä teitä ja juhlia kanssanne sitä suurta pelastusta, joka meillä on, uskoa, mutta olosuhteet, joissa olemme, eivät salli meidän tehdä niin, vaan kirjoittaa teille kirjeen, varoittaen teitä ja kehottaen teitä kilvoittelemaan uskossa'. Hän sanoo, 'meidän tulee kilvoitella, taistella, sillä on taistelu meneillään'. Jos ette tienneet, niin on sota meneillään. 

Paholainen on toistanut saman asian, mitä Bileam teki. Bileamin oppi on tämä: hän sanoi Baalakille, että nämä ihmiset, israelilaiset ovat voimakkaita, et voi taistella heitä vastaan, mutta jos haluat kontrolloida heitä, niin he palvelevat mustasukkaista JUMALAA, joten jos tuot joitain nuoria naisia, tuoden heille moraalittomuutta ja viettelet heidät palvomaan epäjumalia ja syömään epäjumalille uhrattua ruokaa ja yrität sekoittaa tuon palvonnan JEHOVA JUMALAN palvonnan kanssa, niin JEHOVA JUMALA tulee käsittelemään miekkaa; ja 24 000 tapettiin. 

Tämä on se, mitä paholainen on tehnyt tänä päivänä, jossa Bileamin oppi, jonka kuulitte tässä, on nyt se, mitä näette tämän päivän seurakunnassa. JEESUS puhutteli heitä siitä opista, puhuen seitsemälle Uuden Testamentin seurakunnalle. Bileamin opin päämäärä on neutralisoida etulyöntiasema, joka seurakunnalla on, syövyttäen eron uudestisyntyneen ihmisen ja maailman välillä, aivan kuten näette seurakunnassa tänä päivänä.

Matkustan moniin maihin, ja yhden kerran menin Montevideoon Uruguayhin viemään tämän Sanoman. Matkustin suoraan Intiasta, olin matkalla Montevideoon ja piispat ja pastorit siellä valmistivat suuren Kokouksen. Seuraavana päivänä HERRA näytti minulle Kokouksen, joka tulisi tapahtumaan Punto Del Estessä, joka on yksi satamakaupungeista alhaalla siellä. Yöllä näin unessa kaksi ovea, jotka HERRA näytti minulle. Näin ihmisten menevän sisällä tästä ovesta ja tuosta ovesta, tästä ovesta ja tuosta ovesta. Kysyin HERRALTA, kumpi on se seurakunta, jossa tulen saarnaamaan? Koska he olivat kaikki pukeutuneena samalla tavoin. 

Seuraavana päivänä ajoimme todella nopeasti, kovaa vauhtia ja saavuimme Montevideosta, ajaen Punto del Esteen, sillä saarnasin halki koko maan siellä. Kun tulin tuohon Kokoukseen illalla, pastorit olivat tuoneet kaikki lampaansa sinne, sitten näin nuo kaksi ovea; yksi oli itseasiassa baari ja disko, jossa ihmiset juovat alkoholia, ja toinen oli seurakunta, suuri halli, jossa Kokous tulisi tapahtumaan. Näin tuon unen toistuvan. Ihmiset, jotka menivät sisälle tästä ovesta, olivat pukeutuneet tarkalleen samalla tavoin kuin ihmiset, jotka menivät sisälle tuosta ovesta. 

Bileamin oppi, josta JEESUS itse varoittaa seurakunnan pastoria, seurakunnan enkeliä, on oppi, jota paholainen on käyttänyt Nyt Nyt Nyt seurakunnassa, niin että jos otat syntisen maailman ja sekoitat sen JEHOVA JUMALAN palvontaan, niin olet syövyttänyt sen eron. Nyt kukaan ei voi enää huomata, kuka on uudestisyntynyt kristitty ja kuka ei ole uudestisyntynyt. Nyt sama seksuaalisynti, joka on maailmassa, on seurakunnan sisällä. Ymmärrättekö nyt? Jos katsotte tämän päivän seurakuntaa, joskus ihmettelette, kuka on uudestisyntynyt, ja kuka ei ole uudestisyntynyt. 
Tuossa unessa he olivat pukeutuneet samalla tavoin lyhyisiin hameisiin, ja oli talvi, joten voitte kuvitella, lyhyitä hameita ja sukkahousuja, samaa, samaa, samaa. 

Juudas siis kirjoittaa tämän kirjeen ja hän sanoo, että meidän tulee taistella uskomme puolesta. Meidän tulee taistella! Sinun tulee mennä Nigeriaan ja sinun tulee taistella! Jos et tiennyt, on suuri taistelu meneillään seurakunnassa. Jos et tiennyt. Paholainen on tietoinen saarnastuolin voimasta ja hän haluaa nyt syövyttää sen, jotta seurakunta olisi räsynukke. Sen tähden seurakunnissa tänä päivänä rammat eivät kävele ulkona tuolla. JUMALAN voima ei näy HERRAN huoneessa. Sama synti, joka on ulkopuolella, nähdään seurakunnan sisällä. HERRA sanoo, että meidän tulee nyt palata ja mennä takaisin alkuperäiseen evankeliumiin! Tässä Hän sanoo:

1 "...kutsutuille, jotka ovat Isässä Jumalassa rakastetut ja Jeesukselle Kristukselle varjellut.
3 Rakkaani! Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme..."

Vau, niin paljon on muuttunut. Tarkoittaen, että se usko, jonka vastaanotitte, on sama, jonka Pietari vastaanotti. Jos usko, jonka Pietari vastaanotti, salli hänen kävellä vetten päällä, hallelujaa!, niin silloin tuon saman uskon tulee ohjeistaa myös sinua keskittymään JEESUKSEEN ja kävelemään vetten päällä. Sinun tulee tehdä se! Jos usko, jonka Pietari vastaanotti, oli niin kallis, että Pietari hyväksyi tulla ristiinnaulituksi sen tähden, silloin myös sinun tulee. Menemme sitten Kadunan osavaltioon Nigeriassa, niin jos meidät teurastetaan, meidän tulee taistella siellä, meidän tulee hyväksyä kuolla sen tähden. Ymmärsittekö? Hän sanoo, varjeltu, säilytetty. Kun Hän sanoo, säilytetty, niin on vaara, vaara syövyttää se. 

"3 ...Kun minulla on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, tuli minulle pakko kirjoittaa ja kehoittaa teitä kilvoittelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on pyhille annettu.
4 Sillä teidän keskuuteenne (seurakuntaan) on pujahtanut eräitä ihmisiä, joiden jo aikoja sitten on kirjoitettu tulevan tähän tuomioon, jumalattomia, jotka kääntävät meidän Jumalamme armon irstaudeksi ja kieltävät meidän ainoan valtiaamme ja Herramme, Jeesuksen Kristuksen.
5 Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet;" (Juudas 1:3-5)

Sitten Hän siirtyy enkeleihin.  

"6 ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa,"

he ovat sidottuina jossakin, odottaen teurastusta ja tulta. 

(Jatkuu osassa 2) 

(1.1.2023 - 13. Kansainvälinen Pastorien ja Evankeliumin saarnaajien Konferenssi - 1. Päivä / Osa 1, Nakuru Kenia / HERRAN VÄKEVIMMÄT PROFEETAT / www.jesusislordradio.info)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Kirjallisia HERRAN Sanomia