1.11.2017 PROFETIA: JUMALAN KIRKKAUDEN ELÄVÄN PILVEN PELJÄTTÄVÄSTÄ VIERAILUSTA - PROFEETTA DR. OWUOR

HERRA on Puhunut kanssani. HERRA JEHOVA, Hän on Puhunut kanssani. Hän Puhui minulle eilisyönä. Ja tässä keskustelussa näen, että on paikka, jossa istun. Olen menossa paikkaan ja kun istuudun siellä paikassa pitäen kokousta. Kun ihmiset tuossa paikassa, jotka ovat tuossa kokouksessa, kun he kääntävät kasvonsa katsomaan minua, niin sitten he näkivät, että HERRA on peittänyt minut Pilvellään. Elävä Kirkkaus peitti minut täysin, kokonaan kasvot ja koko vartalon. He katsoivat sinne ja he eivät nähneet minua, joten he eivät tienneet, kuka istui siellä.
 
Uudestaan, viime yönä HERRA Puhui kanssani hyvin hyvin tyrmistyttävästä tapahtumasta, joka on tulossa. Hyvin shokeeraavasta ja kauhistuttavasta ja hyvin peljättävästä tapahtumasta ja hetkestä. Tulen olemaan kokouksessa jossakin. Ja tässä kokouksessa istun ja puhun ryhmälle, jotka näyttävät Pastoreilta, Piispoilta ja johtajilta. Ja kun puhun heille, niin yhdessä hetkessä he kääntyvät katsomaan minua. Ja kun he katsovat minuun, niin he näkevät, että siinä paikassa, jossa istuin, JUMALAN Pilvi oli peittänyt minut täysin. Ja se Elävä Pilvi liikkuu jokapuolelle, peittäen hiukset, koko paikan, kokonaan minut, joten he eivät pystyneet näkemään minua.
 
Olen nähnyt tuon päivän ja olen nähnyt tuon hyvin peljättävän tapahtuman. He ovat kauhuissaan ja peloissaan. Nämä asiat tulevat tapahtumaan tässä hetkessä, rakkaat ihmiset. Tämä tapahtuu sellaisessa ajassa, kun tässä hetkessä todistamme tätä valtavaa HERRAN Ääntä puhumassa avaruudelle, planeetoille ja tähtikuvioille, ja ravistellen taivasta. Valmistaakseen tien, valmistaakseen maailmankaikkeuden, valmistaakseen seurakunnan, valmistaakseen ihmiskunnan, valmistaakseen luomakunnan MESSIAAN loisteliasta tulemusta varten.
 
Tämä on hän, josta Raamattu kirjoitti, että viimeisinä päivinä, jolloin MESSIAAN tulemus on lähellä, tulen lähettämään teille peljättävän Profeetan, joka kääntää ihmisten sydämet maailman asioista heidän ISÄNSÄ luo. Tulen lähettämään teille suuren ja peljättävän Profeetan, joka kääntää lasten sydämet isiensä puoleen. Ja kaikkien heidän sydämensä ISÄN luo Taivaassa. Hän, josta kirjoitukset kirjoittivat ja sanoivat: Katso, lähetän Sanansaattajan, Minun sanansaattajani kulkemaan edelläsi, valmistamaan tiesi ja johtamaan sinut Lupaukseen.
 
Mutta pyydän, älä tuo kapinaasi Hänen eteensä. Sillä olen laittanut Minun Henkeni häneen. Ja olen laittanut Minun Kirkkauteni häneen. Ja olen laittanut Minun Sanani häneen. ja olen laittanut Minun Nimeni häneen. Nämä ovat Raamatun valtavia päiviä. Valtavia hetkiä, kun me odotamme MESSIAAN Loisteliasta tulemusta. Valmistakaa tie, rakkaat ihmiset. Kääntykää pois menestysteologian evankeliumista, kääntykää pois haaleasta kristillisyydestä, kääntykää pois eksytyksestä seurakunnassa. Että he, jotka vastaanottavat JEESUKSEN ovat nyt uudestisyntyneitä. Sillä olen nähnyt MESSIAAN tulemuksen.
 
Ja uudelleen, olen nähnyt Kokouksen, jossa istun. Ja ihmiset tuossa Kokouksessa, kun he alkavat katsomaan minua, he yhtäkkiä näkevät HERRA Kirkkauden peittävän minut täysin, ja Jonkun istuvan siellä. Ja se oli todella peljättävä hetki. He olivat kauhuissaan. Ihmiset lyyhistyivät maahan. En halua kuvailla paljoa enempää. Mutta nämä ovat päiviä, jolloin HERRA valmistaa seurakuntaa. Maailmassa on meneillään vierailu. Shalom. Toda raba. Toda chaverim. Erev tov.
 
Valmistakaa tie
 
MESSIAS ON TULOSSA
 
(Suomennos Profetiasta 1.11.2017. Profeetta Dr. Owuor)

Hakulomake

Messias On Tulossa

Profeetta Dr Owuor suomeksi tulkattu (mp3)

Saarnoja ja lehtiä käännettynä suomeksi (PDF)